| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: in the battle
(View Stats)
تشکرها: 778
تشکر شده 2,194 بار در 443 پست
کتاب مورد علاقه : پر اثر ماتیسن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هههههههههههههههههههههههه جالب بود بسی خندیدیم امضایی ندارم جز اینکه میجنگم میجنگم تا ثابت کنم انسانیت هست میجنگم تا ثابت کنم زیبایی هست میجنگم تا ثابت کنم یک قدم عقب بکشم زندگی خاکم کرده میجنگم تا ثابت کنم جنگجو زمین میخوره اما نمیشکنه خاک نمیشه میجنگم تا ثابت کنم تنها کسی که میتونه زمینم بزنه خداست میجنگم تا ثابت کنم ............. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آهای آدمک دلیل سکوتم این نیست که هیچی نمیدانم بلکه دلیلش این است که همه چیز را میدانم همه چیز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 2,885
تشکر شده 5,815 بار در 859 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه و کسی می آید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب شد حقش بود. که تا من زنده ام دنیا بداند ، خلیج فارس ،خلیج فارس ، خلیج فارس ماند. که تا ما زنده ایم و زندگی هست ، همانا فارس پسوند خلیج است. | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 225
تشکر شده 471 بار در 279 پست
کتاب مورد علاقه : ساندیتون حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب شاد واقعا پسرش بوده | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عالییییییییی بود!!!!!!!!!! خوشم اومد .. بد فرم حالش رفت تو قوطی! | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی همین نزدیکی!!!
(View Stats)
تشکرها: 2,495
تشکر شده 2,293 بار در 944 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن!!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی باحال بود!!!!!! دوستی یک حادثه است و جدایی ![]() یک قانون ،پس بیایید: !!!!!حادثه ساز و قانون شکن باشیم![]() | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 693
تشکر شده 1,517 بار در 477 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جالبه.......................... | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر چتر آسمان
(View Stats)
تشکرها: 2,617
تشکر شده 815 بار در 250 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب شد !! ضایع شدی !! بابا اینکارا چیه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به دلم گفته ام ای ساده فراموشش کن تا کجا چشم بر این جاده فراموشش کن دست بردار از او خاطره بازی کافی ست فرض کن گل نفرستاده فراموشش کن آن نگـاهی که دم آخـر ازو جـا مـانـده پیش او برده و پس داده فراموشش کن مردمـان نگـهش قله نشینند هنوز دل که در دره نیفتاده فراموشش کن گفتم این تکه غزل را بفرستم نزدت دل ولی گفت نشو ساده فراموشش کن ![]() خردادیای گل تولدتون مبارک ![]() خدایا حکمت قدمهایی را که برایم بر می داری بر من آشکار کن تا درهایی را که به سویم می گشایی ندانسته نبندم و درهایی را که می بندی به اصرار نگشایم. ![]() | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 491
تشکر شده 436 بار در 85 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی باحال بود.....................................کلی خندیدم! زندگي يعني بازي. سه ، دو ، يک … سوت داور............ بازي شروع شد.... دويدي ، دست و پا زدي ، غرق شدي ، دل شکستي ، عاشق شدي ، بي رحم شدي ، مهربان شدي… بچه بودي ، بزرگ شدي ، پير شدي سوت داور........ بازي تمام شد... زندگي را باختي اشکاتو پاک کن همسفر گاهي بايد بازي رو باخت اما اينو يادت باشه باز مي شه زندگي رو ساخت.... | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین عشاق
(View Stats)
تشکرها: 173
تشکر شده 196 بار در 94 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان شهریار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی باحال بودکلی خندیدم میسی عسیسم خیلی وقت بود که نخندیدم همه چیز به امتحان کردن نمی ارزه یک بار گفتم بمیر الان یک عمره که پشیمانم ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: بین مردم
(View Stats)
تشکرها: 5,422
تشکر شده 3,127 بار در 1,291 پست
کتاب مورد علاقه : كتاب ديگه!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حقش بود حالا شاید واقعا پسرش بوده | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آخر, بازی, زرنگ, عاقبت, و |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |