| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,705 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | یعنی اگه بگن این هتل 7ستاره است من عمرا پامو توش بذارم از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: طبرستان
تشکرها: 3,780
تشکر شده 1,872 بار در 680 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید!!! حالت من : | چقد مخوفه!!!!!!!!! یه شب بخوایم بمونیم اونجا 100% سکته رو زدیم | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا ! پیش تو :)
کتاب مورد علاقه : vaaaaaaaY inja k jasHoon nemiSHeee :D حالت من : | وااییی دلم میخواد برم اینجا ! حتما هزینه ی ساخت این بنا خیلی زیاد بودههههه ! آخه واقعا نیاز به سرمایه ی زیاد داره ! نوروز جشن نکوداشت نگاه تو ست پس نوروز بر تو فرخنده باد. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: گاهی دور گاهی نزدیک
تشکرها: 525
تشکر شده 895 بار در 338 پست
کتاب مورد علاقه : gone with the wind حالت من : | حالا بذار راتون بدن بعد نرید در بیکرانه ی زندگی دو چیز افسونم می کند: آبی آسمانی که می بینم و می دانم که نیست و خدایی که نمی بینم و می دانم که هست | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بـــــهـــشـــتـــــ ...
تشکرها: 12,663
تشکر شده 104,892 بار در 1,092 پست
حالت من : | خیلی هم جالب بود !!!! فقط کاش تو یه جای دیگه درستش میکردن ... تناسب با ساختمانهای اطرافش نداره !!!! تو جنگل بود جالب میشد !!!!! مثل سفر به نارنیا میمونه .... چو انسان را نباشد فضل و احسان *** چه فرق از آدمی تا نقش دیوار ؟! به دست آوردن دنیـــا هنر نیست !!! *** یکی را گر توانی دل به دست آر ! وبلاگ بهاره عزیز (baran.amad ) اینجا رمان هاشو دنبال کنید !!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: در همین نزدیکی
تشکرها: 5,153
تشکر شده 3,863 بار در 1,405 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت-دالان ب حالت من : | چرا میگین ترسناکه؟؟؟؟؟؟ غیر معمول هست ولی ترسناک نه حد اقل به نظر من که اینطوریه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
کتاب مورد علاقه : بیگانه ای با من است و... حالت من : | فوق العاده بود... | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه
تشکرها: 2,799
تشکر شده 1,518 بار در 378 پست
کتاب مورد علاقه : بي نهايت............. حالت من : | من دوس دارم داخلش رو ببينم....... خدا ؛تنها روزنه امیدی است که هیچگاه بسته نمیشود تنها کسی است که با دهان بسته هم میتوان صدایش کرد با پای شکسته هم میتوان سراغش رفت تنها خریداری است که اجناس شکسته را بهتر بر میدارد تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود و تنها سلطانی است که با بخشیدن آرام میگیرد نه با تنبیه کردن | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,273
تشکر شده 2,368 بار در 1,041 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | چه جالبه من خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمش زندگی ، جزیره ای است در اقیانوس تنهایی جزیره ای با تخته سنگ های امید درختان رویا گلهای تنهایی و نهر های قشنگ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید گروه های من : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: جهان سوم
کتاب مورد علاقه : روزنامه باطله حالت من : | آهان چـــقدر خوبــهــ بعضــی آز آدمـــآ بـــدونــنـ کـــه اَگهـــ چـــیزیـــ رو بـــهـ روشــــون نمیــــاَری "اَز سِِـــاَدگـیـــ نـیستـــــــ" شآیــــد دیـگهـــ اَونقـــــدر وآســـــت مــهمـــــ نـــیستنــــ کـــه روشـــونــ حســآس باشیــــــ !!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید این پروفایل تا 23 خرداد مسدود میباشد امیدوارم همتون امتحاناتونو خوب بدین لطفا پ.خ ندین درخواست دوستیم ندین با تشکر . مائده | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, خانه, دیوانه, شبیه, هتلی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |