| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : گوشه کتابام
تشکرها: 15,533
تشکر شده 235,698 بار در 2,165 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز ![]() رئیس کیه؟ چیزی از داستان نمی گم خودتون بخونین و ببینین چه اتفاقاتی پیش میاد!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() گاهی وقتا سالها برای رسیدن به چیزی تلاش می کنی ولی در پایان می فهمی که اون چیز از سر آغاز کنارت بوده! این تو بودی که در دور دست ها دنبالش می گشتی! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() لینک کتاب: رئیس کیه ؟ | shahtut کاربر انجمن منتظر نقدای قشنگتون هستم. همــــیشـه دقــیقآ وقـــــتی که پـُر از حـــرفی ، وقتـــی بغــــض میکـــُنی ،وقتـــی داغونــــی ، وقــــتی دلــِت شکــــستـه ؛ انقــــدر حـ ـرف داری کـــه فقــط میتونــی بگــی : "بیخـــیال"...![]() ![]() این روزهایم به تظاهر می گذرد... تظاهر به بی تفاوتی ؛ تظاهر به بی خیالی ؛ به این که دیگر هیچ چیز مـهـم نیست... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط shahtut : ۶ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۵۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # بلوط #, -laya-, -ShaDi-, abby7, amini2004, any body, asoodeh, Az@de, azarsana, baran.amad, dream.star, fani black 212, homa41, hooman770, jullub, lalehjoon, lili59, maedeh7389, mirage, mohamad722, Neymar, nutty, parsa98, rashno, roya1365, sabaya, shaghhayeghh, silentart, snopoy, sollmaz, szszsz, YAS95, انگشتر, جوجه جيغي, خانم فسقلی, فاطیما-ش, ململ خانم, نفس رادمنش, نوازنده عشق |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹
تشکرها: 19,609
تشکر شده 220,328 بار در 1,809 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام ... مثل اینکه من اولین نفری هستم که اومدم نقد .... نظر ما این است که این ریئس که یه حس مرموزی به ما میگه خانوم تشریف دارن ، با قوانین خاص خودش کار میکنه ... یعنی کاملا طبق برنامه ... به افراد تو حاشیه کاری نداره ... چون صدمه به اون پسر بچه نزد ... واینکه یه تیم ثابت داره و یه تیم متغییر ... واینکه به اعضای متغییر رحم نمیکنه .... چرا ؟؟؟ نمیدونم !!!! ولی حتما دلیل داره !!!!!! فعلا همینااا .. ************************* ما بسیار عاشق رمان پلیسی میباشیم .... من باهاتم ... تو هم به من سر بزن ... فعلا بای | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | abby7, aqua, asoodeh, dream.star, ELI.12, ghazal_piaz, hanajigh, hod hod, homa41, lili59, maedeh7389, malihe ranjbar, minaaram, mohamad722, nutty, sabaya, shahtut, soode, YAS95, zizi26, انگشتر, نیکا83 |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : گوشه کتابام
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران - شهرک غرب
تشکرها: 7,845
تشکر شده 1,583 بار در 284 پست
کتاب مورد علاقه : رمان کاربرا 98ia حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم .... رمانت به نطر جذاب میاد ... پستاتو بلند تر بذار ... من عاشق رمان های پلیسی ام ... امیدوارم رمان تو مثل رمان پارلا باشه از جهت صحنه های پلیسیش (( آخه اون خیلی صحنه های پلیسی خوب توصیف میکرد )) رمان پناهگاه عشق هم یادت نره هاااااااااااا .. اونم تند تند بذار .... ممنون عزیزممممممممممممممممممممم مممممممممممممممم ... منتظرم ! هر وخــت کــه حوصــلـه نـداری و دوس داری تـنـهـا باشی، همـه میریزن سـَـرِتـــ ؛ امـــا هـر وخــت میخوای بـا یـکـی حرفــ بزنـی ، هیچکـس دور و بــَـرِتــ نـیـس . . . کـلاً وخـتـی حـالــت بـــده ، شرایط برای بــدتر شدن حــالــت جـور میـشــه . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
![]() هیچ کدوم از رمانا یادم نمی ره برای همشون پست می زارم. ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : اسمون
تشکرها: 2,704
تشکر شده 1,101 بار در 125 پست
کتاب مورد علاقه : تخیلی و رمان رو همه جو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میتونه جمع عدد ها روز دزدی بعدی باشه اینجا جهان ارام است ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میگم این مسعود چیکاره ست ؟؟؟ کیه که امکان داره رمزی رو باز کنه که متخصص های رمزگشای پلیس نتونستن ؟؟؟!!!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی عزیزم.نظری داشتی بازم بگو.هرچی نظر بیشتر بهتر. نقل قول:
اما رمز گشاهای پلیس.باید بگم تمام نوابغ بین پلیسا نیستن. بعضی رمزا هستن که حتی رمز گشا های پلیسم نمی تونن اون و پیدا کنن. | |||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میدونم تمام نوابغ تو اداره پلیس چادر نزدن !!!!! بیشتر منظورم به مسعود بود !!!! آخه پلیسهای نرم افزارهای رمزگشا دارن و متخصص هاشونم دوره های خیلی مخصوص میبینن .... برام جالبه که شغل و تحصیلات مسعود چیه این وسط !!!! باستان شناس واینا نمیتونه باشه چون گفت که خط میخی نمیدونه ... دوست دارم بدونم دیگه !!!! کنجکاوم .... این پویش خان وقتی سرگرده یعنی قشنگ سی به بالاست ... احساس میکنم حرفهایی که میزنه به سنش نمیخوره ... گرچه خودمم اینجوری حرف میزنم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
![]() همین نرم افزار های رمز گشا رو هم نوابغ نوشتن که بعضی از این نرم افزارا توانایی ندارن خیلی از این رمزا رو باز کنن.بابای من خودش نظامیه واسه همین از اینا خبر دارم. ![]() مسعودم...بزار پیش بریم...معلوم میشه. ![]() در مورد پویشم...گاهی ادما سنشون می ره بالا اما حس و حال و روحشون هنوز بچه هست.پویشم یه جورایی همین شکلیه. ![]() ویرایش توسط shahtut : ۲۰ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۰۳ بعد از ظهر | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رئیس, کیه؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |