| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 9,378
تشکر شده 839 بار در 203 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خسته نباشی داستانت که تا الان خیلی قشنگه به نظرم برا حدس زدن یکم زوده ، ولی مشخصه که یه نابغه ریاضیه وبه جای اینکه استعدادشو ببره اون ور آب همین جا تو کشور خودش خرجش میکنه ![]() ولی تبریک میگم ذهن تو از همه بهتره ، موضوع داستانت جالبامیدوارم ریس زن نباشه که پویش بخواد عاشقش بشه ، چون اون وقت فیلم هندی میشه ویه جورای داستان آخرش تکراری میشه موفق باشی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه کتابام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
اره.اینم حرفیه باید همه این کارو بکنیم. مطمئن باش اخر داستان تکراری نیست.منم نمی خوام اینجا عشق و عاشقی راه بندازم. ![]() ![]() بازم بیا نقد ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,704
تشکر شده 850 بار در 223 پست
کتاب مورد علاقه : دختر ستاره ای حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام امروز تازه شروع به خوندن کردم. جالب بود. تبریک می گم. از اینکه به جزئیات می پردازی خوشم میاد این جزئیات کم کم توی ذهن شکل می گیره و فضای باورپذیری رو شکل می ده. در مورد سروان پویش چون تا الان ما تصورمون از پلیس برگرفته از فیلم هاست ممکنه بعضی وقتها نتونیم باهاش ارتباط برقرار کنیم: مثلا وقتی می رسه دانشگاه و نگاه دخترا رو می بینه و می گه ایول به خوش تیپیم ما فکر می کنیم یک جوریه پلیس این مدلی باشه. کاملا مطمئنم که توی واقعیت این مساله هست. ولی خوب چون کتاب پلیسی کمه و فیلم های تلویزیون و سینما این ها رو نشون نمی دن یکم برامون سخته همین جوری ادامه بده. البته یک عشقی هم باشه این وسط! | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه کتابام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
بازم بیا.منتظر حضور زیبات هستم. ![]() | |||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 7,481
تشکر شده 285 بار در 90 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-اگر فردا بیاید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی قشنگ بود کلی باهاش حال کردم ایدوارم زود به زود بذاری. اخه این جور رمانا اگه فاصله بینش بیفته هیجانش کم میشه چو کس با زبان دلم اشنا نیست چه بهتر که از شکوه خاموش باشم چو یاری مرا نیست بهتر که از یاران فراموش باشم "دکتر علی شریعتی" | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی رحمت خدا
(View Stats)
تشکرها: 3,696
تشکر شده 981 بار در 399 پست
کتاب مورد علاقه : آن شرلی , مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلاااااااااااااام ![]() میگم بد نیست یه نقشی هم به این پرناز بدیا مثلا یه جوری که این جناب سرگرد بفهمه اگه یه دختر آروم و خجالتیه لزوما دست و پا چلفتی و خنگ نیست و پاش که بیفته خیلی کارا ازش ساخته س . به نظرم اینجوری هم داستانت از حالت خشن پلیسی و مردونه یه خورده متعادل تر میشه و هم اینکه در دنیای واقعی هم معمولا دو تا آدم که اخلاقشون با هم متفاوته ( البته با در نظر گرفتن اصول کلی یکسان ) خیلی بهتر با هم جور در میان یعنی یه جورایی همدیگه رو تعدیل میکنن و سوم اینکه پلیسا هم دل دارن دیگه نه ؟ البته این فقط یه نظره تصمیم با شماست هیچ چیز به آسانی قلب نمی شکند ... مراقب قلبها باشیم ![]() ویرایش توسط amenia : ۲۴ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۰۲ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
حق باتوئه. منم دوست داشتم همین کارو بکنم اما میخوام نظر شما رو هم بدونم چون برام خیلی مهمه | |||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 5,323
تشکر شده 3,603 بار در 51 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی عزیزم رمانت خیلی قشنگ و آدم دوست داره سریع بخونتش تا ببین چی میشه در مورد سوالهات بله عزیزم اگر یکم بیشتر لطف کنی از خانوادش روحیاتش در جمع خانوادگی و اینا بگی خیلی خوشحال میشیم. در مورد فرناز هم نمیدونم چرا اما دوست ندارم هیچ احساسی بین این ۲ نفر باشه، دوست دارم هر اتفاقی میافته غیر منتظر باشه کسی که تازه وارد داستان بشه.. مرسی عزیز | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
مرسی چشم بیشتر توضیح میدم. در مورد فرناز،اگه احساسی باشه از طرف فرناز خواهد بود وگرنه فکر نمیکنم پویش احساسی به فرناز داشته باشه.البته فعلا اینطوره. کل داستان غیر منتظره خواهد بود. خواهش میکنم. ![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رئیس, کیه؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |