| |||
| | #261 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه کتابام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
شما امروز پستای بعدی رو بخون من همه جوره قبول دارم.... ![]() | |||||||||
| | |
| | #262 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای چطوری اینقدر راحت به فرناز اعتماد می کنه پویش |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #263 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی همین نزدیکی!!!
(View Stats)
تشکرها: 2,495
تشکر شده 2,292 بار در 943 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن!!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم...مگه شاهین نمرده ....پس این نظرات دوستان راجع به اینکه شاهین کیه چیه؟؟؟(آخه کسایی که الان زنده ان رو میگن) من فقط یه حدس می تونم بزنم ...اونم اینه که....کار شاهین رو الناز تموم کرده...شاهین 4 سال پیش مرده...النازم اون موقع زنده بوده دیگه!!!!دوستی یک حادثه است و جدایی ![]() یک قانون ،پس بیایید: !!!!!حادثه ساز و قانون شکن باشیم![]() | ||||||||
| | |
| | #264 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه کتابام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم.بین موضوعات پلیس به چیزایی که میبینی و می شنوی زیاد اعتماد نکن.شاید امکان داره.کم کم روشن می شه | ||||||||
| | |
| | #265 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,869
تشکر شده 494 بار در 220 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه . دالان بهشت . ک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شاهتوت عزیزم سلام. بازم من گیج تر شدم شاید چون دیر میذاری این حس گیجی بیشتر میشه . میخوایم حدس بزنیم بایدهی همه چیو تو ذهنمون مرور کنیم . مرسی. من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی ابی ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم ان نیمه دیگر http://www.forum.98ia.com/t421288.html پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html رییس کیه؟ http://www.forum.98ia.com/t392367.html فرشته من http://www.forum.98ia.com/t454695.html#post4450699 | ||||||||
| | |
| | #266 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
امروز دیروز و جبران می کنم. | |||||||||
| | |
| | #267 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خیلییییییییییییییییی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام شاتوت جونم خوبی گلم؟ من صفحه 7 کامل از اول خوندم کمترمثل اون روز گیج بازی دربیارم خب آتش مرده ولی من که باور نمیکنم فکر کنم یا شادی یا صنم یا هیکدوم باشه شهاب نکنه مهران باشه یاکیا ...یا رئیس باشه چون نشونی نیست ازش مثل رئیسی که نمیدونیم کیه مادر مهران کیه بازم نمیدونیم شاید مریم باشه درسته مرده ولی این قاچاقچیا خیلی حرفه این مثلا ممکنه زنده باشه ملتا با مرگشون گذاشتن سر کار جسداشون شناسایی شده نه بازم اعتباری به جسد نیست فرناز من بهش مشکوکم هنوز شاید اشتباه میکنم ولی پویش نباید بهش اعتماد کنه شادی چرا می خواد بره نمیدونیم فکر کنم همش نقشه باشه رفتن شادی و هدف دیگه ای دارن میخوان کاری انجام بدن شایدم شادی کشتن هنوز هم هستند دخترانی كه تنشان بوی محبت خالص می دهد.. بكرند... نابند... احساساتشان دست نخورده است ، لمس نشده اند ، تحقیر نشده اند ، آری ، هنوز هم هستند ! نادرند ! كمیاب اند !پاك اند ! روزی كه قرار می شود كنار گوش كودكی لالایی بخوانند ، شرمشان از نام " مادر " نمی شود ! و زیر آغوش همسرشان ، چشمانشان را نخواهند بست كه با رویای دیگری سر كنند... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ![]() رمان پلیسی دوستان برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان دوستان برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #268 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
سلام عزیزم.کاملا درسته اینا قاچاقچین نمی شه به حرفاشون اعتماد کرد....باید به هر چیزی مشکوک بود... | |||||||||
| | |
| | #269 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی همین نزدیکی!!!
(View Stats)
تشکرها: 2,495
تشکر شده 2,292 بار در 943 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن!!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم...این قسمت هم خوندم...پویش کی عاشق فرناز شد که ما نفهمیدیم ولی فرناز دختر خوبیه...بهم برسونشون ما هم یه عروسی بیفتیم حالا فرنازم دوسش داره؟؟؟؟این پسره کی بود فرناز داشت باهاش حرف میزد...صنم کجا رفت؟؟؟تو این 2 قسمت آخر نبود!!!!! | ||||||||
| | |
| | #270 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زير رگبار بارون
(View Stats)
تشکرها: 925
تشکر شده 1,538 بار در 878 پست
کتاب مورد علاقه : بغض غزل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزيزم من به اين مادمازل شك دارم و البته احساس ميكنم صنم دست راستشه خوهشا تند تند بذار تا اين علامت سوالا برطرف بشه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید توجه توجه رمان هاي عشقم شاهتوت پيشنهاد ميكنم همه بخونيد http://www.forum.98ia.com/t426687.html مستي براي شراب گران قيمت http://www.forum.98ia.com/t392367.html رئيس كيه؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رئیس, کیه؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |