| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی رحمت خدا
(View Stats)
تشکرها: 3,696
تشکر شده 981 بار در 399 پست
کتاب مورد علاقه : آن شرلی , مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خانوم من امروز خیلی خیلی اتفاقی به رمانت برخوردم یعنی توی آخرین ارسالها اشتباهی یه صفحه رو باز کردم که دیدم یه رمان جدیده شروع کردم خوندن و حالا با اطمینان میگم که از این اشتباه خیلی خیلی خوشحالم . موضوع جالبی انتخاب کردی بالاخره نمردیم و دیدیم که بچه ها دست از این عشقولانه نویسی های تکراری برداشتن شکرخدا . نمیدونم شاید قبلا هم بوده و من خبر ندارم خب حالا بگذریم . و اما در مورد داستان : منم یه جورایی فکر میکنم که این رئیس یه خانومه و البته جوون چون نقشه هاش خیلی تمیزه و خون و خونریزی تو کارش نیست و به نظر میاد که یه تیم ثابت متشکل از نوابغ در زمینه های مختلف هم داشته باشه که انقدر تر و تمیز و حساب شده عمل میکنه نه صرفا گانگستری و تبهکاری. فقط یه سوال : تو هم قصد داری لابلای داستان کم کم راجع به شخصیتها توضیح بدی ؟ مثل کاری که mirage توی رمان بازنشسته داره میکنه ؟ به نظرم اینجوری جالبه و فضای معمایی داستانت هم حفظ میشه . بازم به خاطر داستان قشنگت ممنون . هیچ چیز به آسانی قلب نمی شکند ... مراقب قلبها باشیم ![]() | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه کتابام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() خیلی می خوامت..... ![]() بازم بیا نقد..... خوشحالم خوشت اومده.... امیدوارم بتونم از پسش بر بیام... اره به نظرم عشقولانه نویسی دیگه تکراری شده بود...یکم هیجان می خوایم... راستش من خودممم خیلی دوست دارم شخصیتام و بین داستان کم کم معرفی کنم. ![]() اگه بقیه داستانمم خونده باشی می بینی که عادت ندارم همه رو یه جا وارد داستان کنم و در موردشون توضیح بدم.بنظرم اونطوری خیلی داستان وار میشه ![]() منتظر حضور دوبارت هستم. ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: دور...
(View Stats)
تشکرها: 8,163
تشکر شده 1,296 بار در 252 پست
کتاب مورد علاقه : سایه مرگ بر روی نیل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام و خسته نباشی... من از اونجایی که از دستت به خاطر رمان ترانه زندگی عصبانی بودم ( و هستم) شروع کردم به خوندن این رمان.... و وقتی که پست اول و دوم رو خوندم دیگه عصبانیتم از یادم رفت... عالیههههههه من دوستش می دارم. برسیم به نقادیمان: کتاب روان نوشته شده و خواننده سریع مطلب رو میگیره... جناب پویش هم کم تا حدودی شبیه پلیس های جنایی یا کلا" شبیه پلیس ها رفتار نمیکنه ( امیدوارم منو ببخشی) و نکته آخر این که من عاشق رموزی بودن این کتاب هستم باز هم میسی و خسته نباشی ( گلی) | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: گوشه کتابام
(View Stats)
در مورد رئیس کیه هم خوشحالم خوشت اومده. پویش هم خودم نمی خوام اولا مثل پلیسا به نظر بیاد.پویش بر خلاف سنش اصلا بزرگ نشده.درست مثل بچه هاست تا اینجا هم تو شغلش بخاطر کنجکاویش موفق شده.یه جورایی این شخصیت پویشه.خان دایی هم خیلی کمکش کرده. ![]() بازم بیا نقد.خوشحالم میکنی. | |||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بـــــهـــشـــتـــــ ...
(View Stats)
تشکرها: 12,663
تشکر شده 104,892 بار در 1,092 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عجب انتظاراتی داری هااااااا .... بابا تو یه جناب سرگرد رو کردی به اضافه 8 تا پرونده !!!!!!!!!!!! ملت بیان چی بگن آخه ؟؟؟ نه مضنونی ... نه عشقی ... نه دشمنی ... تو بگو ف ما با کله میریم فرحزاد چو انسان را نباشد فضل و احسان *** چه فرق از آدمی تا نقش دیوار ؟! به دست آوردن دنیـــا هنر نیست !!! *** یکی را گر توانی دل به دست آر ! وبلاگ بهاره عزیز (baran.amad ) اینجا رمان هاشو دنبال کنید !!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
یه پرونده هم تازه گرفته دستش دیگه چیزی نیست که؟ کو اگه هست به منم نشون بدین؟ قبلیه هم که تموم شد و گزارشاتش رفت خدمت تیمسار ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بـــــهـــشـــتـــــ ...
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
.... یکی از ما جای دیگه تعریف کرد !!!!! فکرشو بکننننننن ![]() منم با نظرت موافقم ... جنایتکارهای زن ترو تمیز و با نقشه عمل میکنن ... واما بعععد ... رمان ما قراره به احساسات هم کشیده بشه ... نمیدونم تصمیم شاتوت چیه ... شاید اگه فقط حول محور جنایی میگرده بهتر باشه توصیفات هم فقط حول سرگرد بگرده ... تمرکز خواننده بیشتر میشه ... | |||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
من خوره ازار دادن دارم.حالا بریم ببینیم...چی میشه کرد | |||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
تازه ... رئیس بخش جنایی رو مگه امیر میذارن ؟؟؟؟ سرهنگه نهااااااایتا سرتیپ باشه | |||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||||
(View Stats)
نقل قول:
راستی با مسعود کم کم مشکلت حل میشه؟ اروم اروم میریم جلو. | ||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| رئیس, کیه؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |