بازگشت   نودهشتیا > کتاب > متفرقه کتاب > معرفی و نقد کتاب > نوشته کاربران سایت

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۰ دي ۱۳۹۰, ۰۱:۱۸ بعد از ظهر   #11 (لینک مستقیم)
کاربر فعال

amenia آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام خانوم
من امروز خیلی خیلی اتفاقی به رمانت برخوردم یعنی توی آخرین ارسالها اشتباهی یه صفحه رو باز کردم که دیدم یه رمان جدیده شروع کردم خوندن و حالا با اطمینان میگم که از این اشتباه خیلی خیلی خوشحالم . موضوع جالبی انتخاب کردی بالاخره نمردیم و دیدیم که بچه ها دست از این عشقولانه نویسی های تکراری برداشتن شکرخدا . نمیدونم شاید قبلا هم بوده و من خبر ندارم خب حالا بگذریم .
و اما در مورد داستان : منم یه جورایی فکر میکنم که این رئیس یه خانومه و البته جوون چون نقشه هاش خیلی تمیزه و خون و خونریزی تو کارش نیست و به نظر میاد که یه تیم ثابت متشکل از نوابغ در زمینه های مختلف هم داشته باشه که انقدر تر و تمیز و حساب شده عمل میکنه نه صرفا گانگستری و تبهکاری.
فقط یه سوال : تو هم قصد داری لابلای داستان کم کم راجع به شخصیتها توضیح بدی ؟ مثل کاری که mirage توی رمان بازنشسته داره میکنه ؟ به نظرم اینجوری جالبه و فضای معمایی داستانت هم حفظ میشه .
بازم به خاطر داستان قشنگت ممنون .

هیچ چیز به آسانی قلب نمی شکند ...

مراقب قلبها باشیم

amenia آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۰ دي ۱۳۹۰, ۰۱:۳۰ بعد از ظهر   #12 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن

shahtut آواتار ها

shahtut به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط amenia نمایش پست ها
سلام خانوم
من امروز خیلی خیلی اتفاقی به رمانت برخوردم یعنی توی آخرین ارسالها اشتباهی یه صفحه رو باز کردم که دیدم یه رمان جدیده شروع کردم خوندن و حالا با اطمینان میگم که از این اشتباه خیلی خیلی خوشحالم . موضوع جالبی انتخاب کردی بالاخره نمردیم و دیدیم که بچه ها دست از این عشقولانه نویسی های تکراری برداشتن شکرخدا . نمیدونم شاید قبلا هم بوده و من خبر ندارم خب حالا بگذریم .
و اما در مورد داستان : منم یه جورایی فکر میکنم که این رئیس یه خانومه و البته جوون چون نقشه هاش خیلی تمیزه و خون و خونریزی تو کارش نیست و به نظر میاد که یه تیم ثابت متشکل از نوابغ در زمینه های مختلف هم داشته باشه که انقدر تر و تمیز و حساب شده عمل میکنه نه صرفا گانگستری و تبهکاری.
فقط یه سوال : تو هم قصد داری لابلای داستان کم کم راجع به شخصیتها توضیح بدی ؟ مثل کاری که mirage توی رمان بازنشسته داره میکنه ؟ به نظرم اینجوری جالبه و فضای معمایی داستانت هم حفظ میشه .
مرسی عزیزم......
خیلی می خوامت.....
بازم بیا نقد.....
خوشحالم خوشت اومده....
امیدوارم بتونم از پسش بر بیام...
اره به نظرم عشقولانه نویسی دیگه تکراری شده بود...یکم هیجان می خوایم...
راستش من خودممم خیلی دوست دارم شخصیتام و بین داستان کم کم معرفی کنم.
اگه بقیه داستانمم خونده باشی می بینی که عادت ندارم همه رو یه جا وارد داستان کنم و در موردشون توضیح بدم.بنظرم اونطوری خیلی داستان وار میشه
منتظر حضور دوبارت هستم.

shahtut آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۰ دي ۱۳۹۰, ۰۱:۵۴ بعد از ظهر   #13 (لینک مستقیم)
کاربر فعال فراخوان تایپ

gili آواتار ها

gili به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام و خسته نباشی...

من از اونجایی که از دستت به خاطر رمان ترانه زندگی عصبانی بودم ( و هستم) شروع کردم به خوندن این رمان.... و وقتی که پست اول و دوم رو خوندم دیگه عصبانیتم از یادم رفت... عالیههههههه من دوستش می دارم.

برسیم به نقادیمان:
کتاب روان نوشته شده و خواننده سریع مطلب رو میگیره... جناب پویش هم کم تا حدودی شبیه پلیس های جنایی یا کلا" شبیه پلیس ها رفتار نمیکنه ( امیدوارم منو ببخشی) و نکته آخر این که من عاشق رموزی بودن این کتاب هستم

باز هم میسی و خسته نباشی ( گلی)
gili آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۰ دي ۱۳۹۰, ۰۲:۴۷ بعد از ظهر   #14 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن

shahtut آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط gili نمایش پست ها
سلام و خسته نباشی...

من از اونجایی که از دستت به خاطر رمان ترانه زندگی عصبانی بودم ( و هستم) شروع کردم به خوندن این رمان.... و وقتی که پست اول و دوم رو خوندم دیگه عصبانیتم از یادم رفت... عالیههههههه من دوستش می دارم.

برسیم به نقادیمان:
کتاب روان نوشته شده و خواننده سریع مطلب رو میگیره... جناب پویش هم کم تا حدودی شبیه پلیس های جنایی یا کلا" شبیه پلیس ها رفتار نمیکنه ( امیدوارم منو ببخشی) و نکته آخر این که من عاشق رموزی بودن این کتاب هستم

باز هم میسی و خسته نباشی ( گلی)
مرسی عزیزم.واسه ترانه زندگی شرمنده ام.راستش ترانه یه جوری پیش رفت ه اصلا تو انتظارم نبود.نمی دونم چرا اینطوری شد اما از دستم در رفته باید بهم وقت بدی تا جمع و جورش کنم.یعنی قسمت دوم ماجرا دستمه ها.می دونم چطور پیش میره.قسمت های پایانی قسمت 1هم می دونم چی خواهد شد اما این وسط اون طوری نشد که می خواستم.
در مورد رئیس کیه هم خوشحالم خوشت اومده.
پویش هم خودم نمی خوام اولا مثل پلیسا به نظر بیاد.پویش بر خلاف سنش اصلا بزرگ نشده.درست مثل بچه هاست تا اینجا هم تو شغلش بخاطر کنجکاویش موفق شده.یه جورایی این شخصیت پویشه.خان دایی هم خیلی کمکش کرده.
بازم بیا نقد.خوشحالم میکنی.
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۱ دي ۱۳۹۰, ۰۱:۵۹ قبل از ظهر   #15 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

mirage آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

عجب انتظاراتی داری هااااااا .... بابا تو یه جناب سرگرد رو کردی به اضافه 8 تا پرونده !!!!!!!!!!!! ملت بیان چی بگن آخه ؟؟؟ نه مضنونی ... نه عشقی ... نه دشمنی ... تو بگو ف ما با کله میریم فرحزاد

چو انسان را نباشد فضل و احسان *** چه فرق از آدمی تا نقش دیوار ؟!
به دست آوردن
دنیـــا هنر نیست !!! *** یکی را گر توانی دل به دست آر !

وبلاگ بهاره عزیز (baran.amad ) اینجا رمان هاشو دنبال کنید !!!!

mirage آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۱ دي ۱۳۹۰, ۰۲:۰۳ قبل از ظهر   #16 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن

shahtut آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirage نمایش پست ها
عجب انتظاراتی داری هااااااا .... بابا تو یه جناب سرگرد رو کردی به اضافه 8 تا پرونده !!!!!!!!!!!! ملت بیان چی بگن آخه ؟؟؟ نه مضنونی ... نه عشقی ... نه دشمنی ... تو بگو ف ما با کله میریم فرحزاد
ابجی کو 8تا پرونده؟یه پرونده داره رئیس که رو شاخشه.
یه پرونده هم تازه گرفته دستش دیگه چیزی نیست که؟
کو اگه هست به منم نشون بدین؟
قبلیه هم که تموم شد و گزارشاتش رفت خدمت تیمسار
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۱ دي ۱۳۹۰, ۰۲:۰۴ قبل از ظهر   #17 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

mirage آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط amenia نمایش پست ها
سلام خانوم
ما همینجا رسما اعلام میکنیم ذوق مرگ شدیم .... یکی از ما جای دیگه تعریف کرد !!!!! فکرشو بکننننننن
منم با نظرت موافقم ... جنایتکارهای زن ترو تمیز و با نقشه عمل میکنن ...
واما بعععد ...
رمان ما قراره به احساسات هم کشیده بشه ... نمیدونم تصمیم شاتوت چیه ... شاید اگه فقط حول محور جنایی میگرده بهتر باشه توصیفات هم فقط حول سرگرد بگرده ... تمرکز خواننده بیشتر میشه ..
.
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۱ دي ۱۳۹۰, ۰۲:۰۷ قبل از ظهر   #18 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن

shahtut آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
ما همینجا رسما اعلام میکنیم ذوق مرگ شدیم .... یکی از ما جای دیگه تعریف کرد !!!!! فکرشو بکننننننن
واما بعععد ...
رمان ما قراره به احساسات هم کشیده بشه ... نمیدونم تصمیم شاتوت چیه ... شاید اگه فقط حول محور جنایی میگرده بهتر باشه توصیفات هم فقط حول سرگرد بگرده ... تمرکز خواننده بیشتر میشه ..
.
عزیزم خودت و دسته کم نگیر.بچه ها خیلی دوست دارن.داستان من و عشق؟نمی دونم شاید...
من خوره ازار دادن دارم.حالا بریم ببینیم...چی میشه کرد
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۱ دي ۱۳۹۰, ۰۲:۰۸ قبل از ظهر   #19 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

mirage آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahtut نمایش پست ها
ابجی کو 8تا پرونده؟یه پرونده داره رئیس که رو شاخشه.
یه پرونده هم تازه گرفته دستش دیگه چیزی نیست که؟
کو اگه هست به منم نشون بدین؟
قبلیه هم که تموم شد و گزارشاتش رفت خدمت تیمسار
میگم مگه هنوز از واژه تیمسار استفاده میکنن ؟؟؟؟ فکر نمیکنم هاااا... به جاش میگن امیر
تازه ... رئیس بخش جنایی رو مگه امیر میذارن ؟؟؟؟ سرهنگه نهااااااایتا سرتیپ باشه
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۱ دي ۱۳۹۰, ۰۲:۱۱ قبل از ظهر   #20 (لینک مستقیم)
رمان نویس انجمن

shahtut آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
واما بعععد ...
.
نقل قول:
میگم مگه هنوز از واژه تیمسار استفاده میکنن ؟؟؟؟ فکر نمیکنم هاااا... به جاش میگن امیر
تازه ... رئیس بخش جنایی رو مگه امیر میذارن ؟؟؟؟ سرهنگه نهااااااایتا سرتیپ باشه
کلا به سرهنگ تا سرتیپ میگن تیمسار.این تیمسار ما هم درجش فعلا معلوم نشده.که تا بعد....
راستی با مسعود کم کم مشکلت حل میشه؟
اروم اروم میریم جلو.
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
رئیس, کیه؟

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش