| |||
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: میون ابرها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دلتورا حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز واقعا داستانت عالی بود..... دستت درد نکنه و خسته نباشی. منتظر کارای بعدیت هستم گاهی وقتا باید از کنار غصه ها رد شد و گفت:" میگ میگ" ![]() | ||||||||
| |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهون
(View Stats)
تشکرها: 21,589
تشکر شده 1,144 بار در 359 پست
| پست مفید : +3 امتیاز ممنون دستت درد نکنه | ||||||||
| |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: همینجا
(View Stats)
تشکرها: 8,810
تشکر شده 449 بار در 246 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز خیلی خیلی ممنون دستت درد نکنه و خسته نباشی شیشه عطر بهار لب دیوار شکست و هوا پر شد از بوی خدا همه جا آیت اوست دیدنش آسان است سخت است نبینی او را... | ||||||||
| |
| | #84 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,073
تشکر شده 197,404 بار در 18,595 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست مفید : +3 امتیاز خسته نباشین قفل دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برنامه, ريزى, شده, عشق |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |