| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | الناز شاکردوست بازیگر موفق سینمای ایران در فیلم اینجا تاریک نیست گریمی بسیار جالبی را تجربه کرده است که برای اولین بار عکس آن را منتشر می کنیم. الناز شاکردوست در قسمت هایی از این فیلم باید با گریم سنگین و خیلی متفاوت بازی می کرد. فیلم سینمایی اینجا تاریک نیست اثری متفاوت از محمدرضا خاکی می باشد که به زودی اکران عمومی خواهد شد. ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: Manchester
تشکرها: 21,239
تشکر شده 26,660 بار در 1,344 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal,ashegham bash حالت من : | وای مامان چه ترسناک شده..اما عجب گریمی کردن خداییش | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: يه جايي همين نزديكيا
کتاب مورد علاقه : و باز هم ليلي حالت من : | فک کنم از رو اسم رمان سامان تقلید کرده ولی اینجا تاریک نیست و اونجا تاریکه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | چه گریم خوبیه ... واقعی میزنه! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: کنج دل مهربونا
تشکرها: 2,361
تشکر شده 2,957 بار در 1,555 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | ترسناک شده | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: پشت در
تشکرها: 210
تشکر شده 750 بار در 539 پست
کتاب مورد علاقه : نبردباشیاطین-شرلوک هو حالت من : | جدی از ته تراشیده؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
کتاب مورد علاقه : shahname حالت من : | تازگیا کار گریمور های ایرانی خیلی خوب شده.... لُطفــا" هـِـی نَپــُرسیـد : دِلتَنگـــی ، چِـه مَعـنی دارد ؟ دِلتنگـــی ، مَعنــی نَدارد ... . . دَرد دارد ! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: شهر پسته!
تشکرها: 3,586
تشکر شده 405 بار در 238 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر! حالت من : | ...... ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی دور...
تشکرها: 3
تشکر شده 352 بار در 240 پست
کتاب مورد علاقه : ناتور دشت،هری پاتر حالت من : | یه جوری شده...دوسش ندارم..! و می دانی دریا کیست؟ همان که در ساحل تنهایش گذاشتند | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمون کبود
تشکرها: 1,569
تشکر شده 2,990 بار در 980 پست
کتاب مورد علاقه : ربکا حالت من : | چه خوب گریم شده همه می دانند همه می دانند که من و تو از آن روزنه سرد و عبوس باغ را دیدیم و از آن شاخه ی بازیگر دور از دست سیب را چیدیم همه می ترسند همه می ترسند ، اما من و تو به چراغ و آب و آیینه پیوستیم و نترسیدیم ... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| الناز, جنجالی, شاکردوست, گریم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |