| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اصفهان
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | هی وای من!!!!!!!!!!!!! دومین رمانم که در دست تایپه ... ![]() اولین رمانی که نوشتم و تموم شده ... ![]() بعضے ها رُو بایَد اَز تو رُویاتْ بــِڪِشے بیرونْ و مُحڪَمْ بَغَلِشْ ڪُنے، بَعد آروم دَرِ گوشِش بــِگے : آخِــﮧ تُو چــِرا واقِعے نیستے لامَّصَبـْ. . . ؟ | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 672
تشکر شده 2,024 بار در 829 پست
حالت من : | ترسناک شده ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,784
تشکر شده 1,621 بار در 270 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | چقدر زشت و ترسناکه!!! | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | خیــلی زشــت | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: طبرستان
تشکرها: 3,780
تشکر شده 1,872 بار در 680 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید!!! حالت من : | وای نه......چرا اینجوریش کردن | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: هر جا باشم آسمان مال من است
تشکرها: 2,868
تشکر شده 1,432 بار در 285 پست
کتاب مورد علاقه : از جنس رهایی حالت من : | جالب بود.... میگویند.... دلتنگ نباشم!! خدای من.... انگار به آب میگویند خیس نباش....!!!! | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | من اصلا ازش خوشم نمیاددددددددددد و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 715
تشکر شده 415 بار در 276 پست
کتاب مورد علاقه : pride & prejudice.همخونه حالت من : | وای چه وحشتناک شده دختره بی حیا. این بازیگرای ایرانیم تا میخوان حجابشونو بردارن کچل میکنن... حالا فیلمش اجازه اکران پیدا میکنه؟؟؟؟؟؟؟ وقتی جهان از ریشه ی جهنم ... و آدم از ریشه ی عدم ... وسعی از ریشه های یأس می آید . وقتی که یک تفاوت ساده در حرف کفتار را به کفتر تبدیل میکند... باید به بی تفاوتی واژه ها و واژه های بی طرفی مثل نان دل بست نان را از هر طرف که بخوانی نان است... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: روي زمين خاكي .....
تشکرها: 5,305
تشکر شده 4,793 بار در 889 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | وای کچل شد رفت بيچاره آسمان … دلش به خورشيدي خوش است که هر روز دورش ميزند برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 9,672
تشکر شده 21,500 بار در 2,217 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | گریمش خیلی حرفه ایه... اما ترسناک شده ها... کاش میتوانستیم لذت با هم بودن را درک کنیم. کاش میدانستیم روزگاری که به هم نزدیکیم، چه بهایی دارد. کاش میدانستیم که چرا مرغ مهاجر، وقت پرواز به خود میلرزد! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| الناز, جنجالی, شاکردوست, گریم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |