| |||
| | #2451 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: میون یکمشت گرگ
(View Stats)
تشکرها: 332
تشکر شده 462 بار در 216 پست
کتاب مورد علاقه : دیفال مستراح حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سید ممدلی ![]() نابغه از ته دل دوستت دارم ------------------------- رییس بیمارستان از دکترمی پرسه عمل چه طور بود.ترکه هم می گه مگه برای کالبد شکافی نیاورده بودینش ![]() ------ | ||||||||
| | |
| | #2452 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 10,394
تشکر شده 2,423 بار در 1,706 پست
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مستر نبین..........
| ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2453 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: خيلى دور ام.
(View Stats)
تشکرها: 1,106
تشکر شده 1,336 بار در 904 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حسن قلی ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2454 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اراک
(View Stats)
تشکرها: 2,579
تشکر شده 1,247 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : گندم،آن تابستان و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شمسی خانوم ![]() بیبو بیبو آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآ بیو بیو بیو....!بببییییییییبو بیییییییبو ![]() هان؟چیه؟به چی نیگاه میکنی؟تا حالا امضا به این خل و چلی ندیده بودی تو عمرت؟!نیشتو ببند..! ![]() | ||||||||
| | |
| | #2455 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
تشکرها: 7,683
تشکر شده 15,270 بار در 1,868 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شاهرخ !!!!! فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن لینک نقد : فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا... | ||||||||
| | |
| | #2456 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: جايي كه هيچ جا نيست
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پرندگان خارزار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ماهان......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هي بازيگر! گريه نکن! ماهمه مون مثل هميم صبحا که از خواب پا ميشيم نقاب به صورت مي زنيم يکي معلم ميشه و يکي ميشه خونه بدوش يکي ترانه ساز ميشه يکي ميشه غزل فروش کهنه نقاب زندگي تا شب رو صورتاي ماس گريه هاي پشت نقاب مثل هميشه بي صداس هر کسي هستي يه دفه قد بکش از پشت نقاب از رو نوشته حرف نزن، رها شو از پيله خواب نقش يک دريچه رُ رو ميله قفس بکش براي يک بار که شده جاي خودت نفس بکش کاشکی مي شد تو زندگي ما خودمون باشيم و بس تنها براي يک نگاه، حتي براي يک نفس تا کي به جاي خود ما نقابه ما حرف بزنه؟ تا کي سکوتو رج زدن نقش نمايش منه؟ هر کسي هستي يه دفه قد بکش از پشت نقاب از رو نوشته حرف نزن، رها شو از پيله خواب نقش يک دريچه رُ رو ميله قفس بکش براي يک بار که شده جاي خودت نفس بکش مي خوام همين ترانه رُ رو صحنه فرياد بزنم نقابمو پاره کنم، جاي خودم داد بزنم | ||||||||
| | |
| | #2457 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز كريم !!!!!! | ||||||||
| | |
| | #2458 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عسل ,,,,,,,,,,, | ||||||||
| | |
| | #2459 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فرنوووووووش | ||||||||
| | |
| | #2460 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 10,394
تشکر شده 2,423 بار در 1,706 پست
کتاب مورد علاقه : عشق اطلسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کوکب.......... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ؟, از, اسم, اسمی, اگه, بزار, جنس, جنسیت, ذاری, رو, روش, عوض, قبل, قبلیتو, مخالف, می, نفر, چه, کن, کنی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |