| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : برزخ
تشکرها: 558
تشکر شده 1,286 بار در 409 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز در نهایت انتظار ها به پایان رسید و کتاب جلاد لاغر منتشر شد. دارن شان، نویسندهای که تا به الان، با انتشار سری دوازده گانهی حماسهی دارن شان، سری ده گانهی دموناتا و سری سهگانه شهر، توانسته بود ترس، لذت و هیجان را در دل خوانندگان خود، در سرتاسر جهان ایجاد کند، در نهایت، امروز، 29 آوریل 2010، کتاب جلاد لاغر را منتشر کرد. «ادامه خبر را بخوانید» جبل روم سومین پسر از یکی خانواده است، که بر خلاف برادرانش، لاغر و استخوانی است. پدرش یک جلاد مشهور در شهری است که آنها زندگی میکنند. وقتی علنا به جبل اهانت می شود، او ماجراجوییای را شروع میکند تا قدرت زیادی بدست بیاورد و شکست ناپدیر شود. اگر موفق شود، او دیگر میتواند در مسابقهی طاقتفرسا شرکت کند تا بتواند خودش را اثبات کند و جایگاه پدرش را به عنوان گردانندهی تبر بگیرد. شکست، در دست دیگر، معنی مرگ واقعی را میدهد. هم اکنون میتوانید این کتاب با کاور سخت را از سایت آمازون خریداری فرمایید. لینک. قیمت روی جلد این کتاب، با کاور سخت، 12.99 پوند است و با کاور نرم 10.00 پوند. این کتاب با کاور نرم، در ماه می منتشر میشود. کاور این کتاب در انگلستان و ایرلند: کاور این کتاب در ایالات متحده: | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : كفش هايم يك جا جفت نمي شوند
تشکرها: 8,530
تشکر شده 12,629 بار در 2,266 پست
کتاب مورد علاقه : تاریک است حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من عاشقه كتاباشم..........ايييولللللللل | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : زير گنبد كبود
تشکرها: 3,406
تشکر شده 3,631 بار در 1,303 پست
کتاب مورد علاقه : پشت پلك شب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی که خبر دادی!دارم از خوشحالی بال در میارم! گیج و ویج تو یه دایره می چرخم مثه پرگار دستامو سفت بگیر چون الان لب پرتگاهم امروزم وصله به دیشب خسته چت خوابم میاد ولی این چشا بسته نمیشن حال نمیکنم آفتاب اومده بیرون باز موندن خونم از دیروز بام باز رفتی // شدم فاز منفی با اون لیوان و با اون سیگار توش صبح تا شب بیداری، روحتو میشکافی میخوابی روز و چیواس و بلوز واسه همینه که عکست تو آیینه وا میره، باریک و خالی و تاریکه... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : زمین
تشکرها: 222
تشکر شده 138 بار در 43 پست
کتاب مورد علاقه : زیاده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون . من که فقط یه کتابشو خوندم اونم سرزمین اشباح بود که 2 بار خوندمش. خیلی خیلی قشنگ بود | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 3,920
تشکر شده 130 بار در 49 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من تمام کتابای دارن شان راخوندم جلادلاغرهم تافصل 17 خوندم امابه نظرم باکتابای دارن شان خیلی فرق میکنه اخه اصلا وحشتناک نیست وداستان خیلی سردی هم هست ویرایش توسط miny : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۵۴ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : london-UK
تشکرها: 16,615
تشکر شده 3,936 بار در 403 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واي من عاشق كتاباي دارن شانم. ولي آخه چرا انقد گرونه...............؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! به پول ايران حدود 21 هزار تومن مي شه وبلاگ كتاب هاي فانتزي دوران اژدها ![]() ترجمه كتاب هايي چون اكادمي خون اشام و مسابقات عطش ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 8
تشکر شده 39 بار در 6 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
این کتاب هم پارسال منتشر شده متعجبم که هنوز ترجمه فارسیش توی ایران منتشر نشده تاریخ اولین چاپش ۱ آگوست ۲۰۱۰ هست ویرایش توسط shadylady : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۰ در ساعت ۱۲:۰۳ قبل از ظهر | |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : 021
تشکرها: 1
تشکر شده 47 بار در 9 پست
کتاب مورد علاقه : مممممم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من کل کتاب رو خوندم بنظرمبا توجه به اینکهبر خلاف رسم گذشته دارن شان این کتابش روتوی یک جلد نوشته کتاب خوبی بود . نباید با کتب قبلیش مقایسش کنیم . اونها جلد های بیشتری داشت و قدرت مانور بیشتری . در کل کتاب از جذابیت خوبی برخوردار بود و اخر داستان هم خیلی خاص تمام نشد و په پایان عادی داشت . یک بار خوندن کتاب ارزش داره . البته بدون سانسور دنیا را بد ساخته اند کسی را که دوست داری تو را دوست نمی دارد کسی که تو را دوست دارد تو دوستش نمی داری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آیین زندگی به هم نمی رسند و این رنج است. زندگی یعنی این .... ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 3,920
تشکر شده 130 بار در 49 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام اخرش چی میشه برام جالبه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر اسمون ابی
تشکرها: 1
تشکر شده 55 بار در 25 پست
کتاب مورد علاقه : امانت عشق .غزال. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای کتابا ش حرف ندارن زیاد گرون هم نیس من سرزمین اشباح رو 9با رخوندم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, جدید, جلاد, دارن, شان, شانجلاد, لاغر, معرفی, کتاب, کتابی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |