| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: من اینجام!
(View Stats)
تشکرها: 1,166
تشکر شده 8,412 بار در 1,207 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه ی Twilight حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز رمان خدای چیزهای کوچک نویسنده : آرونداتی روی ![]() دانلود password : sheitaane-shab.blogfa.com توضيحات :خداي چيزهاي كوچك داستان خواهر و برادري است به نامهاي راحل و استا ،دوقلو هاي ناهمساني كه عقيده دارند مادرشان با به دنيا نياوردنشان در اتوبوس آنها را از يك عمر اتوبوس سواري مجاني محروم كرده! زمان تعطيلات كريسمس نزديك مي شود و دختر دايي شان ،سوفي مال،كه حاصل ازدواج دايي شان با يك زن انگليسي است ،به همراه مادرش براي تعطيلات كريسمس به هند و دهكده راحل و استا مي آيند و سرانجام در يك روز همه چيز تغيير ميكند.....داستان بين دو زمان در نوسان است ،كودكي راحل و استا و زماني كه آنها به سن 31 سالگي رسيده اند،همان سني كه مادرشان مرد،زماني خوب براي زندگي و براي مردن. ساير شخصيتهايي كه در داستان هستند مانند جرمهايي هستند كه حول قلب ماجراي اصلي داستان در گردشند و ‹‹روي›› با مهارت گاهي در همان حال كه احساس مي كنيم در قلب ماجرا هستيم داستان رابه يكي از اين جرمها مي برد . همه اين شخصيتها قابل فهم و ملموس هستند از مادر راحل و استا گرفته تا ‹‹ولوتا››،انساني كه در هند آن زمان جزو طبقه اي به نام نجس ها بوده و حتي حق دست زدن به اصطلاح غير نجس ها را نداشته كه در نهايت نيز داستان به او ختم ميشود ،خداي از دست دادن،خداي چيز هاي كوچك. اسرار آميزترين چيزي كه در داستان ‹روِي›› به چشم مي خورد در واقع همان انسان است،انسان با لايه هاي پيچيده درونش و روي هوشمندانه از ظواهر عبور كرده،به ذهن شخصيت هاي داستانش نفوذ مي كند تا به ذات انساني مي رسد،به ريشه هاي ترس،نفرت،عشق،خشم و ... نثر كتاب شاعرانه است و روي در زير اين نثر شاعرانه حرفهاي فلسفي اش را مي زند. تشبيهات و تمثيل هايي كه بكار مي برد در خيلي موارد خاص خود اوست .از اين رو گاهي زبانش ثقيل جلوه مي كند و از خواننده تفكر بيشتري طلب مي كند. با آنكه مترجم با متن سختي سروكار داشته اما ترجمه كتاب خوب و روان از كار در آمده.در انتها بايد بگويم كه اين كتاب براي نويسنده اش شهرت بسياري به ارمغان آورد،بطوري كه در بيش از 20 كشور جهان ترجمه و چاپ شده و برنده جايزه بوكر،مهمترين جايزه ادبي انگلستان ،نيز شده است.مدتي قبل نيز اين كتاب را جزء فهرست كتابهايي ديدم كه بايد پيش از مرگ خواند! بنابر اين توصيه مي كنم اين كتاب را به هيچ وجه از دست ندهيد.[/FONT] ویرایش توسط barooni : ۱۸ شهريور ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۴۲ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: من اینجام!
(View Stats)
تشکرها: 1,166
تشکر شده 8,412 بار در 1,207 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه ی Twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لینک اصلاح شد | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 54,599
تشکر شده 93,130 بار در 7,741 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,073
تشکر شده 197,399 بار در 18,595 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
پسورد:sheitaane-shab.blogfa.com دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | |||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حق با دوستمونه! فرمت کتاب Djvu هست و از اینجا برنامشو دانلود کنید تا بتونید کتابو بخوونید! www.98ia.com/program | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,073
تشکر شده 197,399 بار در 18,595 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آرونداتی, خدای, دانلود, رمان, روی, چیزهای, کوچک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |