بازگشت   نودهشتیا > کتاب > کتابهای کامل شده

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۳ بهمن ۱۳۹۰, ۱۱:۵۷ قبل از ظهر   #11 (لینک مستقیم)
همکار بخش مسابقات

# NEGAR # آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     

دستم را انداختم دور گردنش . صورتش را بوسيدم و گفتم :
ـ مامان معذرت ميخوام
همان طور كه داشتم مامان رو مي بوسيدم توي دلم ثريا را نفرين مي كردم .
مامان گفت :
ـ اگه گفتي شام چي داريم ؟
دستم را از دور گردن مامان باز كردم و گفتم :
ـ خب ، اينو كه هر كي از كنار پنجره آشپزخونه رد بشه ، ميفهمه ، كشك بادمجون .
بعد آب توي دهانم را قورت دادم . مامان گفت : كشكه بادمجون براي منا جون .
اين كه گفت ، دلم مي خواست مرده بودم و آن حرف ها را نزده بودم . به خودم گفتم
"بايد دوستيمو با ثريا قطع كنم ، آدمو از راه به در مي كنه ، تا حالا نشسته به پام . شوهر نكرده كه يه وقت به من سخت نگذره . اونم از داداش كه تازه زن گرفته ، ديگه يادش رفت مامان چه زحمت هايي براش كشيده ، اونم از منن كه تا يه دختر ول پيدا مي شه شيرم مي كنه ، فوري تو روش در ميام . خدايا منو ببخش"
وقتي نشستيم سر سفره هي از غذا تعريف كردم . مامان گفت : چيه ؟ مي خواهي تلافي اوقات تلخي تو در بياري ؟ اونقدر هام تعريفي نيست كه مي گي ،اما تو رو خدا بگو چرا عصبي بودي چي شده بود ؟
يك ليوان آب خوردم و بعد گفتم : آخه مامان شما نمي ذاريد آدم يه ساعت بعد مدرسه بيرون بمونه . چند دفعه تا حالا بچه ها گفتن بيا با هم بريم سينما ، پياده روي ، شنا و ...اما من هر وقت به شما گفتم ، فوري گفتيد :
ـ يه وقت يه بلايي سرت مياد !؟ من كه غير تو كسي رو ندارم . آخه مامان وقتي آدم مي ره سينما چه بلايي سرش مياد ؟ يا وقتي داره راه مي ره ؟ فكر كردي وقتي بچه ها مي رن شنا ، تو دريا مي رن كه يه وقت غرق بشن ؟ آخه مامان تو هم شورشو در آوردي . همين امروز فكر كردي كجا بودم ؟ دم مدرسه داشتم با بچه ها حرف مي زديم . نيم ساعت دير كردم ، ديدي چه حال و روزي براي خودت درست كرده بودي ؟
ظرف ها رو جمع كرد و گذاشت تو سيني . بعد زل زد بهم شب كه رفتم تو رختخواب ، با خودم عهد كردم كه ديگر دور و بر ثريا نروم . صبح كه داشتم مي رفتم مامان گفت :
ـ دير نكني دلم شور بزنه
خنديدم و گفتم :
ـ چشم مامان خانوم
وقتي رسيدم مدرسه ، زنگ خورده بود . تندي رفتم سر كلاس . خانم عرب گفت :
ـ ديشب بي خوابي زده به سرت ؟
بچه ها خنديدند . رفتم نشستم . وسط درس ثريا يه كاغذ را سر داد طرفم . برداشتم . رويش نوشته بود .
ـ بعد مدرسه ميايي بريم سينما ؟ يه فيلم بيست گذاشتن . خيلي قشنگه . حيفه نبيني .
كاغذ را انداختم داخل سطل كنار نيمكتم و نگاهم را دادم به خانم عرب .
ـ فيلم بيست ديگه چيه ؟ ولش كن بابا . مگه قرار نبود تحويلش نگيرم ، ولي كاش مي شد برم ببينم ، اما مامان گفت دير نيايي دلم شور ميزنه ، گناه داره ، دلش شور مي زنه و....
خانم عرب گفت : بچه ها تا اينجا سوالي نداريد ؟
كلاس شلوغ شد . خانم داشت جواب بچه ها را مي داد كه ثريا خودش را كشيد كنارم و گفت : مي يايي بريم ؟ خيلي قشنگه .
گفتم : نه مامانم دلواپس مي شه !
صداي زنگ كه بلند شد ، ديگر صدا به صدا نمي رسيد ، ثريا دستم را گرفت و با هم آمديم بيرون . گفتم :
ـ با يكي ديگه برو ، من نمي تونم بيام ، مامان دلواپس مي شه .
زد توي سرم و گفت :
ـ تو آدم بشو نيستي ! خب حاليش كن كه تو هم عين بقيه ي دخترا آدمي . مي خواهي از زندگيت استفاده كني

ادامه دارد ...

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

* رمان تــــــــــك ستاره *
عروسك شكستني
ز مثل زندگي
بعد سالها

اطلاعيه جلد كتاب !

# NEGAR # آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۶ بهمن ۱۳۹۰, ۰۳:۳۲ بعد از ظهر   #12 (لینک مستقیم)
همکار بخش مسابقات

# NEGAR # آواتار ها

پست مفید  +4 امتیاز     

هركي نشناست ، فكر مي كنه از پشت كوه اومدي كه هيچي حاليت نيست . اصلاً مگه نبايد يه روزي شوهر كني ؟ حتماً مامانت سر جهازته وگرنه دلواپست ميشه . ببين منا به نفعته از حالا مامانتو عادت بدي به دور شدن از خودت وگرنه بعداً برات دردسر مي شه . تو فردا مي خواهي زندگي كني . نمي شه كه هر دقيقه براي مامانت حاضر باش ، بزني . اگه نزني ، دلواپس مي شه . مثلاً امروز دو ساعت ميري سينما بهشم نمي گي . چند روز ديگه مي ري خونه ي دوستات سه ساعت مي موني بهش نمي گي . همين طوري اگر پيش بري كم كم عادت مي كنه ، وقتي ببينه دو ساعت و سه ساعت ازت بي خبر بوده و بعدم صحيح و سالم اومدي خونه ، مي فهمه نبايد بي خودي دلشوره داشته باش . من اگر جايي بخوام برم ، هيچ كي هم نباشه ، مي رم احتياجي ندارم تو باهام بيايي
حرفاي ثريا دوباره وسوسه ام كرد . ياد روزاي اولي افتادم كه داداشم نامزد كرده بود. يك سره مامان مي گفت "معلوم نيست اين پسره كجاست ! بيست و پنج سالش كردم ، محال بود يه روز ازش بي خبر باشم . غير اداره و خونه جايي نمي رفت . سر وقت تو خونه ش بود . حالا معلوم نيست كجاس ! ساعت ده ، دوازده شب مياد ، نمي گه آدم دلش هزار راه مي ره "
خاله جون بهش مي گفت :
ـ خب مي خواستي كجا باشه ؟ با نامزدشه ديگه ! تو چرا بي خودي شلوغش مي كني ؟!
اما مامان به خرجش نمي رفت .
وقتي داداش مي آمد ، جر و بحث مي شد . به هيچ نتيجه اي هم نمي رسيد . هنوزم كه هنوزه ادامه داره . ياد اين چيزها كه افتادم تصميم گرفتم با ثريا برم سينما و رفتم . چه فيلم قشنگي بود ! وقتي رسيدم مامان سر كوچه ايستاده بود . تا چشمش افتاد به من ، رفت تو . منم وقتي رفتم اصلاً به روي خودم نياوردم . سلام كردم . بعد گفتم :
ـ رفته بودم سينما . جات خالي بود مامان .
زد زير گريه و شروع كرد به زمين و زمان بد و بيراه گفتن . به خودم گفتم :
ـ به قول ثريا مامان بايد عادت كنه . اين به نفعشه .
به خاطر همين هم هيچي نگفتم . رفتم تو اتاقم و شروع كردم با دفتر كتاب هايم ور رفتن . ديگر صداي مامان نمي آمد . در را كه باز كردم ،ديدم كنار هال خوابش برده . رفتم پتو رويش انداختم . تو سينما ثريا اونقدر بهم هله هوله داده بود سير بودم تو فكر دختره بودم كه چه طوري جاي خون بها يا به قول امروزي ها ديه ي قتل بايد زن كسي مي شد كه نه مي شناختش ، نه دوستش داشت . خيلي دلم به حالش سوخت . گفتم : چه خوبه ما وقتي به دنيا اومديم كه اين رسم و رسوما از مد افتاده و تاز خدا رو شكر كه توي شهر به دنيا اومديم وگرنه اگه من جاي اون دختره بودم ، خودمو مي كشتم ، يا فرار مي كردم ، اما زن اون پسره نمي شدم .
صبح به مامان سلام كردم . جوابم را نداد . به خودم گفتم عيبي نداره .
رفتم براي خودم چاي ريختم خوردم . بعد هم لباس هايم را پوشيدم زدم بيرون . موقع رفتن گفتم : مامان خداحافظ .
مامان گفت : بري بر نگردي
گر گرفتم . تو عمرم مامان از اين حرف ها نزده بود . پام نمي كشيد برم ، اما رفتم . وقتي ثريا را ديدم ، فوري پرسيد : چه خبر ؟
همه چيز رو برايش گفتم .

ادامه دارد ....
# NEGAR # آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۰ بهمن ۱۳۹۰, ۰۳:۲۰ بعد از ظهر   #13 (لینک مستقیم)
همکار بخش مسابقات

# NEGAR # آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     

خنديد و گفت : آفرين خيلي خوب عمل كردي
گفتم : تا حالا نشده بود مامانم بهم بگه ، بري بر نگردي .
گفت : ببين از همين جا بفهم مادرها بچه ها رو تا وقتي مي خوان كه هر چي گفتن بگن چشم . اگر يه روز بچه ها بخوان باب ميل خودشون زندگي كنن ، اون وقت آرزوي مرگشو نو مي كنن ، پس ديدي وقتي بهت مي گم ، تو آدمي بايد زندگي كني ، مي گي مامانم دلواپس مي شه ، اون دلواپس خودش مي شه نه تو اگه مي شد برات دعا مي كرد نه نفرين .. تازه تو كه كاري نكردي . اگر مثل دختراي ديگه لباسهاي اونجوري بپوشي و هر روز بري تفريح چكار مي كنه ؟ !من جاي تو باشم هر چي مي تونم ازش فاصله مي گيرم .
گفتم : بيچاره مامان به خاطر من و داداشم شوهر نكرد . خاله زريم هميشه بهش مي گه تو آدم نيستي . اگه آدم بودي عين همه ي زناي ديگه دنبال زندگي خودت مي رفتي ، بچه جماعت وفا نداره ، پسره كه رفته چسبيده به زنش ، دخترتم فردا مي ره پشتشم نگاه نمي كنه ، اون وقت علي مي مونه و حوضش ، الانم دير نشده ، برادر شوهرم حاج كاظم هنوزم زن نگرفته ، خودتم كه مي دوني ، بچه هاش رفتن سر زندگيشون و وضع خوبيم دارن ، حيفه زنش نشي ، مي ره يكي ديگه رو مي گيره . مردا كه بدون زن نمي تونن زندگي كنن . خدا بيامرز زنش زينب خانم ، قبل از مردنش به من گفت : حاجم كاظم مرد زندگيه ، حيفه بره از غريبه زن بگيره ، خواهرتو راضي كن ، بياد تو خونش . اون نمي تونه بي زن سر كنه . اما تعجب مي كنم چطوري حاج كاظم تو اين شيش ساله كه زنش مرده ، بي زن زندگي كرده . فقط يه بار اومده خواستگاري تو ، خواهر لگد به بختت نزن . اما مامانم گفته :
ـ مگه من ديوونه شدم ؟ دختر دم بخت دارم . فردا شوهرش بهش بگه مادرت نتونست دوام بياره رفت شوهر كرد ! محاله غرور بچمو بشكنم .
ثريا حرفامو كه شنيد گفت : چرا اينا رو زودتر نگفتي ؟ اگه تو مامانتو دوست داري ، بايد كاري كني كه زن حاج كاظم بشه ، طفلي چه گناهي كرده چند ساله تنهايي زندگي مي كنه ؟ خاله راست مي گه ، فردا كه شوهر كني ، مامانت تنها مي مونه ، گناه داره
گفتم : مي گي چي كار كنم ؟
گفت : حالا بيا بريم سر كلاس ، بعداً برات مي گم .
# NEGAR # آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲۵ بهمن ۱۳۹۰, ۰۳:۱۷ بعد از ظهر   #14 (لینک مستقیم)
همکار بخش مسابقات

# NEGAR # آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

سر كلاس هي زير چشمي به ثريا نگاه مي كردم . دلم مي خواست ببوسمش . از همه ي دوستام بيشتر دوستش داشتم . فكر كردم :
اگه مامان زن حاج كاظم بشه ، حتماً مي ره خونه اون زندگي مي كنه ؛ اون وقت من چكار كنم ؟ بعد يادم افتاد كه خاله زري مي گفت :
ـ خواهر خونه تو مي دي اجاره . خودت و منا مي ريد خونه ي حاج كاظم زندگي مي كنين . به خدا ، شوهر خدا بيامرزتم خوشحال مي شه . اجاره اي هم كه مي گيري جمع مي كني براي جهاز منا . ديگه از اين بهتر مي خواهي ؟
مامان مي گفت : مگه ديوونه م دخترمو بندازم زير دست نا پدري ؟ تازه پسرم چي ؟ جلوي زنش غرورش مي شكنه . شوهر مي خوام چي كار ؟ مگه عقلمو از دست دادم ؟!!!
صداي زنگ آخر بلند شد ، اصلاً نفهميدم خانم معلم چه گفت . كيفم رو برداشتم و راه افتادم . ثريا تو راه گفت :
ـ امروز مي ريم پارك . ديشب ساعت 7 رفتي خونه . امشب 8 مي ري . تو بايد يه كاري كني مامانت حرفاي خالتو قبول كنه . وقتي بفهمه بچه وفا نداره و به دردش نمي خوره ، كم كم دلسرد مي شه ، تو هم اين وسط به گردشو تفريحت مي رسي. اگه مامانت سرش به شوهرداري گرم بشه ، ديگه به تو گير نمي ده . اصلاً مگه تو خودت چته ؟ بيا با من زندگي كن .
از حرف ثريا جا خوردم . گفتم :
ـ با تو زندگي كنم ؟ مگه مامانت اينها نيستند ؟
گفت :
ـ مگه برات نگفتم اونا خارجن ؟ من چند ساله تنها زندگي مي كنم . ماه به ماه برام پول مي فرستن
باورم نمي شد گفتم :
ـ يعني تو تنهايي زندگي مي كني ؟ مگه مي شه ؟ چرا با اونا نرفتي ؟
گفت :
ـ اول مامان و بابام از هم جدا شدن ، من با مامانم زندگي مي كردم بابام رفته بود سوييس . بعد يه سال مامانم با يه آقايي ازدواج كرد كه سوئد زندگي مي كرد . مامانم مجبور شد بره . به بابام گفت كاراي ثريا رو درست كن ببرش پيش خودت
بابام گفت من زن گرفتم . زن اونم قبول نمي كنه . تو ببرش پيش خودت . مامانم گفت شوهر منم قبولش نمي كنه . مي دوني بابام چي گفت ؟! گفت : بگذار همونجا بمونه ، ماهيانه خودم براش پول مي فرستم . الان سه ساله من تنهام . گاهي خاله و عمم يه سري بهم مي زنن . عادت كردم . راحتم . تو هم اگر بخواي مي توني با من زندگي كني ، اما حالا نه . وقتي مامانت شوهر كرد . تو بايد مامانت رو وادار كني شوهر كنه .
گفتم : تو ماجرات با من فرق مي كنه . مادر تو خودش خواسته شوهر كنه اما مامان من جونشو فداي ما كرده . اگه به مامانم دنيارم مي دادن ، محال بود ما رو بذاره بره ، واي به حال اينكه واسه يه مرد اين كار رو كنه
دلم به حال ثريا خيلي سوخت .
گفتم :
ـ تو بيا پيش ما زندگي كن . به مامانم بگم از خداشه . تو احتياج به مادر داري . امشب بيا بريم خونه ي ما . تو رو خدا بيا بريم
اصلاً حتي يه كلمه حرف نزد . بعد عكس مادرش را از تو كيفش در آورد و نشونم داد كنار يه آقايي ايستاده بود . گفتم:
ـ باباته ؟
گفت :
ـ آره . اون موقعه مامانم منو حامله بود ، خوشگله مگه نه ؟
ادامه دارد .....
# NEGAR # آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳۰ بهمن ۱۳۹۰, ۰۷:۳۵ بعد از ظهر   #15 (لینک مستقیم)
همکار بخش مسابقات

# NEGAR # آواتار ها

پست معمولی  +2 امتیاز     

عكس را گرفتم و خوب نگاه كردم و گفتم :
ـ آره اما كاش دلشونم خوشگلو مهربون بود
يهو شروع كرد به گريه . خيلي دلم براش سوخت بهش گفتم :
ـ بسه ثريا جون . گريه نكن .
تو راه هر چي بهش گفتم "بيا بريم خونه ي ما "فايده اي نداشت . فقط گفت :
ـ اگه راست مي گي تو بيا بريم .
چيزي نگفتم ، اما به خودم گفتم : كاش مامان از دستم دلخور نبود تا راضيش مي كردم ، امشب برم خونه ي ثريا اينا ، ولي حيف كه نمي شه .
ثريا دوباره گفت :
ـ حالا كه مامانت مثل مال من بي معرفت نيست ، تو هم نبايد بي معرفت باشي
گفتم :
ـ منظورت چيه ؟
گفت :
ـ همون حرفايي كه تو مدرسه بهت گفتم ، تو بايد يه كاري كني مامانت رو سر و سامون بگيره . حالا كه اون خودشو فداي شماها كرده ، شمام بايد به فكر اون باشيد ، اگه امشب بياي خونه ي ما ، بعد زنگ بزني بهش بگي ، كم كم ازت دلسرد مي شه . همين طوري مقدمه كارها درست مي شه .
گفتم :
ـ گناه داره ، عذاب مي كشه ، تو رو خدا رو خوش نمياد . من تا وقتي با تو دوست نشده بودم ، حتي ده دقيقم دير نمي رفتم خونه ، اما حالا چند دفعه اذيتش كردم . بذار برم خونمون براي مامانم تعريف كنم . بعداً هر وقت بگم مي ذاره بيام .
ايستاد و گفت :
ـ انگار نمي فهمي من چي مي گم . اگه تو به مامانت وضع منو بگي ، اون ديگه محاله زن حاج كاظم بشه . پيش خودش فكر مي كنه فردا اونم عين ناپدري من حاضر نيست تو رو نگه داره . تو بايد يه كاري كني مامانت ازت نا اميد بشه ف مي فهمي ؟ نا اميد .
گفتم :
ـ چرا داد مي زني ؟ باشه . بذار امشب برم خونمون ، قول مي دم روش كار كنم
نگاه به ساعتم كردم و ثريا را بوسيدم . حس كردم تنش خيلي سرده گفتم :
ـ انگار حالت خوب نيست
حرفي نزد . دوباره گفتم :
ـ فكر كنم فشارت افتاده پايين . من ميام مي رسونمت ، بر مي گردم .
حس كردم دارد گرمش مي شه . وقتي رسيديم گفت :
ـ سرم گيج مي ره ، چشام سياهي مي ره ، نمي تونم رو پاهام بمونم
خيلي ترسيدم . گفتم : مي خواي بريم دكتر ؟
گفت :
ـ تو خونه دارو دارم ، بخورم خوب مي شم .
گفتم :
ـ مي خواستم برم ، ولي حالا ميام تو . حالت بهتر كه شد ، مي رم .
بعد رفتيم تو .
# NEGAR # آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۱۱ بعد از ظهر   #16 (لینک مستقیم)
همکار بخش مسابقات

# NEGAR # آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

ثريا يه قرص از توي كمد برداشت و خورد . بعد افتاد روي تخت . من هم نشستم كنارش ، اما چشم هايم بي اختيار توي خانه مي گشت . به خودم گفتم :
ـ اين همه زندگي رو گذاشتن براي ثريا مي خواد چكار ! اصلاً چه جراتي داره تو خونه تنها مي مونه ؟! اگه دزدا بفهمن بيان سراغش چي مي شه ؟ اگه من بودم يه ساعتم جرئت نمي كردم تنها اين جا بمونم .
نگاهم افتاد به ساعت رو ديوار ، دلم شور افتاد . الان مامان حسابي اعصابش ريخته به هم
تا آمدم بگويم مي خوام بروم ، صداي ناله ي ثريا بلند شد و يك ريز مي گفت :
ـ دارم مي ميرم ! سَرم ، مامان سَرم !
گفتم : ثريا جون پاشو بريم دكتر ، بلند شو .
بلند شد نشست و گفت :
ـ تو برو خودم مي رم من به بي كسي عادت كردم . دلتم شور نزنه . بلند شو برو خونه تون الان مامانت دلشوره مي گيره .
يك كي فكر كردم ، بعد گفتم : ولش كن ، مگه خودت نگفتي بايد عادتش بدم ؟ بايد فكر كنه منم به دردش نمي خورم . تا راحت تر بتونه با حاج كاظم عروسي كنه . تو راس مي گي . حالا كه مامانم با معرفته ، منم بايد معرفت داشته باشم . بذار فكر كنه من به دردش نمي خورم و سر به هوا شدم ، اين جوري بهتر از من دل مي كنه . اصلاً ثريا امشب نمي رم خونه . پيش تو مي مونم . فقط بهش مي گم كه بدونه سالمم
بعد پا شدم رفتم شماره گرفتم . هرچي زنگ خورد ، هيچ كس بر نداشت .
گفتم : حتماً مامان الان سر كوچه ست . حالا چي كار كنم ؟
ثريا گفت : زنگ بزن همسايه هاتون بره صداش كنه و يا مي خواهي شماره ي ما رو بده زنگ بزنه .
من هم فوري شماره ي مهري خانم را گرفتم . گفتم :
ـ ببخشيد ، مثل اينكه مامانم سر كوچه س هر چي زنگ مي زنم ، بر نمي داره . مي شه بگيد به اين شماره شماره به من زنگ بزنه ؟ خونه ي دوستمه .
مهري خانم گفت :
ـ باشه ، الان مي رم بهش مي گم .
تازه گوشي تلفن رو گذاشتم كه زنگ زد . ثريا گفت :
ـ حتماً مامانته ، بردار .
گفتم : نه بابا به اين زودي كه نمي شه ، بيا خودت بردار .
ثريا گوشي رو برداشت . يهو جيغ زد و گفت :
ـ مامان چه طوري ؟ دلم برات يه ذره شده . چرا اون هفته زنگ نزدي ؟
ـ .....
ـ كي ميايي ايران ؟ مامان از تنهايي دارم ديوونه مي شم . تو رو خدا بيا .
ـ .....
ـ نه دو هفته پيش خاله اومد بهم سر زد . عمم سه چهار روز پيش اومد منو برد كوه . راستي مامان يه دوست پيدا كردم ، الانم اينجاس . باباش مرده ، اما مامانش شوهر نكرده
ـ.....
ـ بابا اون هفته زنگ زد . پولم برام فرستاد . مي گفت "زنش راضي نمي شه منو ببره اونجا . مامان تو شوهرت رو راضي كن منو ببره ."
ـ .....
ـ نمي شه چيه ؟ خب اگر منو قبول نمي كنه ازش جدا شو !
ـ ..........
ـ دوستش داري ، پس من چي ؟ آدم نيستم اين جا تك و تنها افتادم !؟
ـ .......
ـ كي رو پيدا كنم ...؟!
گوشي رو محكم كوبيد روي تلفن . بعد زد زير گريه . همون موقع دوباره صداي زنگ تلفن بلندشد . گوشي رو برداشتم . مامان بود . صداش مي لرزيد .
ـ منا سالمي ؟ كجايي ؟
ادامه دارد .....
# NEGAR # آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲ اسفند ۱۳۹۰, ۰۹:۴۷ بعد از ظهر   #17 (لینک مستقیم)
همکار بخش مسابقات

# NEGAR # آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

گفتم :
ـ مامان نگران نباش خونه دوستمم . حالش بد شده . مي خوام پهلوش بمونم .
مامان گفت :
ـ صداي گريه ي كيه ؟
گفتم :
ـ چيزي نيست . حالش بد شده داره گريه مي كنه . مامان دلت شور نزنه من پهلوش مي مونم .
مامان گفت :
ـ منا من تا صبح مي ميرم ، آدرس بده منم بيام اونجا . آدرس بده .
به ثريا كه داشت گريه مي كرد گفتم :
ـ ثريا جون اسم كوچه تون چيه ؟
گفت : ياسمين
گفتم : پلاكتون چنده ؟
دماغشو كشيد بالا و گفت : 24
آدرس رو به مامانم دادم . وقتي گوشي را گذاشتم ، دوباره زنگ خورد . گوشي رو برداشتم ، خانمي از آن طرف خط گفت :
ـ تو ديگه بزرگ شدي . بايد رو پاي خودت بايستي . اين جا دختراي كوچيك تر از تو مجرد زندگي مي كنن . برا خودت يه دوست خوب پيدا كن . يه همخونه ، با هم زندگي كنين پولم كه بابات مي فرسته . پس چرا اعصاب منو بهم مي ريزي ؟ خودت عرضه نداري گناه من چيه ؟ منم جوونم ، مي خوام از جوونيم استفاده كنم ، اگه يه بار ديگه زنگ بزنم ، اين جوري رفتار كني ، ديگه بهت زنگ نمي زنم . فهميدي ؟ با تو هستم ثريا ، فهميدي ؟
داشتم آتش مي گرفتم يهو گفتم :
ـ حيف اسم مادر كه رو شما گذاشتن . دخترتون داره از دست مي ره اون وقت شما اونجا نشستيد داريد از جوونيتون استفاده مي كنين ؟ ان شاالله جوون مرگ شيد.
بعد گوشي رو محكم كوبيدم روي تلفن و دستم رو انداختم دور گردن ثريا و زدم زير گريه . حس مي كردم معده م دارد سوراخ مي شود . صداي زنگ در بلند شد . ثريا گفت :
ـ حتماً مامانته ، مي رم صورتمو بشورم .
در را كه باز كردم ، مامان با رنگ مثل گچ جلويم ظاهر شد . دست انداختم دور گردنش و شروع كردم به بوسيدن بعد هم يهو دستم را باز كردم و افتادم روي پاهاش و شروع كردم به بوسيدن . صداي مامان را مي شنيدم كه مي گفت :
ـ چت شده دختر ؟! چرا همچين مي كني ؟ بسه ديگه .
و صداي ثريا رو كه مي گفت :
ـ اين كه چيزي نيست ، اگر من جاي اون بودم ، مي خوابيدم رو چشمام راه برين . شمام مادرين ، مادر منم مادره كه داره از جوونيش استفاده مي كنه .

ادامه دارد ........
# NEGAR # آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳ اسفند ۱۳۹۰, ۰۳:۳۲ بعد از ظهر   #18 (لینک مستقیم)
همکار بخش مسابقات

# NEGAR # آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

مرا بلند كرد و گفت :
ـ اينجا چه خبره ؟ چي شده ؟ اين حرفا چيه ؟
دست مامان را گرفتم و نشاندمش روي زمين . بعد همه چيز را برايش تعريف كردم . باورش نمي شد . كلي هم از ثريا برايش حرف زدم . كم كم باور كرد به ثريا گفت :
ـ منا خواهر نداره ، تو بيا پيش ما زندگي كن . فكر كن من مادرتم ، اگه لياقت داشته باشم . باشه عزيزم ؟ بيا پيش ما .
ثريا نشست رو به روي مادرم و زل زد تو چشاش بعد گفت :
ـ اگه شما مادرمين ، پس حرفمو گوش بدين . شما چهارده سال نشستيد بچه هاتونو بزرگ كرديد از وقتي شوهرتون مرده ...پسرتون كه ازدواج كرد . منا هم خلاصه چند سال ديگه عروسي مي كنه ...اون وقت شما تنهايي ديوونه مي شين ، مي گن اي بابا ما بايد جونيمونو بكنيم . خونه كه داري ، پول كه داري ، ديگه چي مي خواي ؟ خانوم ، شما بايد با حاج كاظم عروسي كنين .
تا اين جمله از دهن ثريا آمد بيرون ، مامان رنگش پريد و گفت :
ـ حاج كاظم كيه ؟
من هيچي نگفتم اما ثريا گفت :
ـ همون آقاهه ديگه ، برادر شوهر خواهرتون ؛ همون كه چند ساله خواستگارتونه اما شما واسه خاطر منا و پسرتون قبول نمي كنين .
مامان با تعجب گفت :
ـ اينا رو شما از كجا مي دونين ؟
ثريا گفت :
ـ خب منا برام تعريف كرده .
مامان گفت :
ـ منا اين حرفا رو از كي شنيدي ؟
بار اول بود كه مامان با من اين طوري حرف مي زد . گفتم :
ـ مامان من خيلي چيزا رو مي دونم . بچه كه نيستم . فقط موندم چه طوري فداكاري هاي شما رو جبران كنم . مامان من تصميم گرفتم ازدواج نكنم . پيش شما بمونم . تا آخر عمر .
مامان زد رو پاشو و گفت :
ـ استغفرالله اين حرفا چيه كه مي زني ؟ دختر مثل ميوه ي رسيده س وقتي موقعش رسيد بايد از درخت خونه ي باباش بچيننش و ببرنش وگرنه مي افته زمين و از بين مي ره ...
نگاهي به ثريا كردم و هيچي نگفتم . اما ثريا گفت :
ـ منا براي اين كه شما تنها نمونين مي گه شوهر نمي كنه .
مامان گفت :
ـ يعني چي ؟ اون جوونه بايد بره سر زندگيش ...
ثريا گفت :
ـ خب پس شمام با حاج كاظم عروسي كنين ، تا وقتي منا شوهر كرد ، تنها نباشين . اگه شما شوهر كنين منام عروسي مي كنه وگرنه نمي كنه . خودش گفته . اگه شما عروسي نكنين ، منا مي ياد پهلوي من تا درسمون تموم بشه ، بعدم كه ...
ادامه دارد
# NEGAR # آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳ اسفند ۱۳۹۰, ۰۶:۵۱ بعد از ظهر   #19 (لینک مستقیم)
همکار بخش مسابقات

# NEGAR # آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

ثريا حرف هايي كه من به او نزده بودم ، تند تند داشت براي مامان مي گفت ، همان حرف هايي كه من مي خواستم بزنم . مامان گفت :
ـ من اصلاً نمي دونم چه لزومي داره ما راجع به اين چيزا حرف بزنيم .
ثريا رفت جلو مامان نشست و گفت :
ـ تو رو خدا بذاريد منا پيش من بمونه ؛ يعني با هم زندگي كنيم . شمام بريد زن حاج كاظم بشيد
مامان يهو داد زد و گفت :
ـ گندشو در آوردين ! اين حرفا چه معني داره ؟ مگه من مردم دخترم بره خونه مردم زندگي كنه ؟ تو مادر پدرت ايران نيستن ، مي توني بيايي خونه ي ما قدمت روي چشام . عين دخترم ازت پذيرايي مي كنم ، اما منا حق نداره غير امشب كه خودمم هستم ، هيچ شب ديگه اي اينجا بياد . مگر اينكه از رو نعش من رد بشه .
ثريا ديگر حرفي نزد ، بلند شد رفت تو آشپزخانه . به مامان گفتم :
ـ گناه داره ! تنهاس ، اعصابش بهم ريختس ، مي خواستي دروغكي بگي باشه .
مامان گفت :
ـ نه مادر جون تو عقلت نمي رسه ، اينا به اروپايي زندگي كردن عادت دارن . مي بيني مادر و پدرش چه راحت دخترشونو ول كردن تو اين شهر بزرگ ! خود ثريام به اين جور زندگي عادت كرده . حالا مي خواد يه هم خونه پيدا كنه . رفته تو جلد تو ، واسه منم شده وكيل وصي . من اگه مي خواستم شوهر كنم ، تا حالا كرده بودم . امشب مي مونم ، اگه يه دفعه ديگه ببينم پاتو اين جا گذاشتي ، نذاشتي ، فهميدي ؟!
ثريا سيني چاي را آورد ، گذاشت جلوي ما بعد گفت :
ـ كالباس داريم ، دوس داريد ؟ اگه نداريد ، زنگ بزنم كباب يا هر چيز ديگه اي كه دوس داريد براتون بيارن .
مامان استكان چايي را برداشت و گفت :
ـ ثريا جون چايي رو كه خورديم ، مي ريم خونه ي ما ، شام خورشت قيمه داريم . دور هم مي خوريم ، باشه ؟ اگه بگي نه ، خيلي ناراحت مي شم .
ثريا گفت :
ـ من حال خوبي ندارم كه بتونم بيام مهموني . از زندگي سير شدم . دلم مي خواد بميرم . وقتي امسال تو مدرسه با منا دوست شدم ، فكر مي كردم همخونه اي رو كه ميخوام پيدا كردم . خيلي به زندگي اميدوار شدم . همه اش فكر و ذكرم اين بود كه يه جوري منا رو راضي كنم بياد پيش من . بعدم فهميدم پدر نداره بيش تر خوشحال شدم . گفتم حتماً اونم عين من هزار جور درد و مرض داره ، اما حالا مي فهمم اون يه مادر داره كه عين شير بالا سرشه . نه عين مادر من كه ماده ببره . نه من نمي يام خونه ي شما ، دلمم مي خواد شما بريد خونه ي خودتون . تو اين شهر هيچكي پيدا نميشه كه با آدم همخونه بشه . تو اين چند ساله من خيلي سعي كردم يكي رو پيدا كنم ، اما نشد . چون دلمم مي خواد پاك بمونم ، تنها موندم . اصلاً من تنهايي رو دوست دارم . ببخشين كه شمارم انداختم توي دردسر . حالا بلند شيد بريد خواهش مي كنم .

ادامه دارد .......
# NEGAR # آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۴۸ بعد از ظهر   #20 (لینک مستقیم)
همکار بخش مسابقات

# NEGAR # آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

به مامان نگاه كردم و گفتم :
ـ مامان شما برو ، ولي من مي مونم . اصلاً مي خوام هميشه پيش ثريا بمونم . مي خوام همخونه ش باشم
همين طور كه حرف مي زدم به مامان اشاره كردم كه حرف نزند .
مامان گفت :
ـ منا جون چرا حرف مي زني كه بعد نمي توني عمل كني ؟ مادر جون چرا دروغ مي گي ؟ راستشو بگو . مي خواي امشب بمون ، اما فقط امشب .
ثريا يه دفعه زد زير گريه و گفت :
ـ منا نمي خوام بموني . درد من با يه شب درمون نمي شه . مامانت راست مي گه . خواهش مي كنم پاشو برو .
خيلي دلم گرفت . هيچي نگفتم . مامان بلند شد رفت كنار ثريا نشست . دستش را گرفت تو تو دست هايش و گفت :
ـ عزيزم فكر كن من مادرتم . گلم ! دخترم . تو از اين به بعد تنها نيستي . منام عين خواهرته . امشبم هردو تا مون پيشت مي مونيم . از فردام نمي ذارم تنها بموني . قول مي دم يا تو ميايي پيش ما ، يا ما مي يايم خونه ي شما . حالام بلند شو شام بده بخوريم كه روده كوچيكم روده بزرگمو داره مي خوره
نگاهم به ثريا كه افتاد ، انگار چشم هاي داشت مي خنديد . چقدر قشنگ شده بود ! اصلاً انگار نه انگار اين ، آن ثرياي قبلي بود . مامان زود مي خوابيد . عادتش بود . چايي بعد شام را كه خورديم گفت :
ـ كجا بايد بخوابيم ؟
ثريا گفت :
ـ هر جا دوست داريد .
مامان گفت :
ـ يعني چه ؟ من مي خوام وسط دو تا دخترام بخوابم .
ثريا گفت :
ـ نمي فهمم يعني چي ؟
مامان گفت :
ـ يه پتو بيار ، بنداز وسط اتاق سه تا متكام بنداز ، يه لحافم بيار بندازيم رومون ، همين
بعدش هم خودش رفت و جا را پهن كرد ثريا هاج و واج مانده بود مامان رفت دراز كشيد گفت :
ـ بياييد بخوابيد . مي خوام براتون قصه بگم .
يهو ثريا زد زير خنده و بعد پريد تو رختخواب . مامان دست چش را گذاشت زير چانه اش ، رويش را كرد به ثريا . بعد سر ثريا را كشيد سمت خودش و شروع كرد با موهايش بازي كردن . نمي دونم چرا گريه ام گرفت . ثريا سرش را چسبانده بود به سينه ي مامان . نگاه كردم ديدم مامانم دارد گريه مي كند . هرچه ثريا خودش را بيشتر مي چسباند به مامان ، اشك هاي مامان بيشتر مي شد . يهو مامان سرش رو گذاشت روي سر ثريا و هق هق گريهاش بلند شد . چراغ را خاموش كردم و كنار مامان دراز كشيدم . صداي مامان مي آمد كه مي گفت :
ـ فدات بشم عزيزم ! حيف دختر پاك و گلي مثل تو كه يه همچين پد رو مادري داره ! الهي بميرم ! اين چند سال تو چطوري تك و تنها اين جا زندگي مي كردي ؟ الهي خير نبينن كه فقط فكر خودشونن ...
ادامه دارد ..........
# NEGAR # آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
تایپ, خدادادیان, رخ, مریم, نیم, نیم رخ 2واقعی و تکان دهنده از زندگی جوانان

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش