| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
| برج گیاهی- شیشهای بر فراز آسمانهای فرانسه گروه معماری Edouard Francois فرانسه موفق به رونمایی از ماکت اصلی برج گیاهی شیشهای بر فراز آسمانهای این کشور شدهاند که تا سال 2012 میلادی به طور رسمی تکمیل شده و به مرحله بهرهبرداری خواهد رسید. این برج یکی از پروژههای بزرگ اکوزیست محیطی در فرانسه محسوب میشود که میتواند بیشترین عملکرد مثبت را جهت جلوگیری از انتشار گازهای گلخانهای و پاکسازی محیط اطراف خود داشته باشد. برج گیاهی- شیشهای در هر یک از طبقات خود علاوه بر پنجرههای شیشهای، انواع ورقههای توری مشبکی را جای داده است که میتواند در عبور روشنایی و نور بسیار مؤثر عمل کنند. همچنین در این طبقات مشبکی انواع گیاهان و درختان کوچک طبیعی به کار گرفته شده که میتوانند در کوتاهترین زمان ممکن بیشترین حجم انرژیهای طبیعی همچون انرژی خورشید، باد و آب را در خود جذب کنند. ![]() این در حالی است که این انرژیهای تجدیدپذیر بهراحتی از گیاهان و پنلهای توری و شیشهای بدنه ساختمان عبور میکنند و مورد مصرف ساکنان داخلی این برج قرار خواهند گرفت. ارتفاع این برج مورب حدود 60 متر است و از 17 طبقه مجزای گیاهی تشکیل شده است. در نهایت میتوان 85 تا 90 واحد مسکونی مستقل را در این برج جای داد که این امر در فضایی به مساحت 9 هزار و 150 متر مربع صورت خواهد گرفت. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منبع: سایت خبری / تحلیلی معماری نیوز روزگاری است در اين گوشه پژمرده هوا ، هر نشاطی مرده است دست جادويی شب ، در به روی من و غم میبندد... میكنم هر چه تلاش ، او به من می خندد نقشهايی كه كشيدم در روز ، شب ز راه آمد و با دود اندود طرحهايی كه فكندم در شب ، روز پيدا شد و با پنبه زدود ديرگاهی است كه چون من همه را ، رنگ خاموشی در طرح لب است جنبشی نيست در اين خاموشی ، دستها پاها در قير شب است! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: ارومیه
تشکرها: 657
تشکر شده 632 بار در 195 پست
کتاب مورد علاقه : کیهان در پوست گردو حالت من : | ممنون باید از این خلاقیت تو ایران مخصوصا تو تهران آلوده انجام بشه هر کودک با این پیام به دنیا میاد که خداوند هنوز از انسان ها قطع امید نکرده | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آسمانهای, بر, برج, شیشهای, فراز, فرانسه, گیاهی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |