| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترين دست خط | |||
| دست خط اول | | 19 | 13.10% |
| دست خط دوم | | 73 | 50.34% |
| دست خط سوم | | 77 | 53.10% |
| دست خط چهارم | | 69 | 47.59% |
| دست خط پنجم | | 86 | 59.31% |
| دست خط ششم | | 23 | 15.86% |
| دست خط هفتم | | 90 | 62.07% |
| دست خط هشتم | | 18 | 12.41% |
| دست خط نهم | | 77 | 53.10% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 145. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,790
تشکر شده 147,037 بار در 14,753 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز دورسوم! قوانين رو كه ميدونيد! لطفا توجه كنيد اسامي به ترتيب نيست! نفر اول دور اول lala97i نفر اول دور دوم ~jOojoO.tAlA~ با 96 راي شركت كنندگان دور سوم: فشداشفشقهد Maryam_H زلال F.a.E.z.E.h gypsy Shakib@ ayn@z brain storm tono دست خط اول: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط دوم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط سوم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط چهارم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط پنجم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط ششم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط هفتم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط هشتم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط نهم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید
| ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, **shiny**, **yasamin**, *9092*شادی, *عسلی, alonegirl, blue-girl, brain storm, DE2MISS, henia, M mehrane, madnes, Mahed, Maryam_H, NAVA22, nazi2000, negin-joon, niayesh00, REMIX, sahar sss, Samin goli, se7en-1991, sh@mim, shahrzad1369, smart girl, Star-crossed, sydney, tono, YA29+1, °•ღ بـــامـــزی ღ•°, ابی دریا, خانم فسقلی, زهرا.الف, سمن ناز, ماه منیر, مینا, نازنین مریم2011, پرهوده |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,883
تشکر شده 44,330 بار در 10,209 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مسابقه شروع شد . ![]() تبلیغ تو پیام کاربری و خصوصی خلاف قوانینه | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: بین شکوفه های گیلاس...
(View Stats)
تشکرها: 6,765
تشکر شده 3,417 بار در 2,211 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،سکوت در انتظار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من رای دادم محبت را وقتی دیدم که کودکی در دفتر نقاشی اش ، خورشید را سیاه کشید تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر آسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 1,959
تشکر شده 1,133 بار در 560 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم رای دادم در بی کرانه زندگی دو چیز افسونم کرد: آبی آسمان که می بینم و می دانم نیست و خدایی که نمی بینم و می دانم هست. " دکتر شریعتی" | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: TehRun
(View Stats)
تشکرها: 5,523
تشکر شده 4,953 بار در 1,804 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی آنیتا نوشته ..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سه و چهار و پنج و هفت و نه ! I Would Be Your Girl We Keep All Our Promises Be Us Against The World ~~ In Another Life ~~ I Would Make You Stay So I Don't Have To Say You Were The One That Got Away | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 13,387
تشکر شده 4,289 بار در 1,374 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ماهم الان رایمان را دادیم رای من به 2و 9 بود خیلی خیلی خوش خط هستن مخصوصا 2 خیلی زیبا بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلبرم عزم سفر کرد خدارا یاران چه کنم بادل مجروح که مرهم با اوست | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زير اسمون كبود
(View Stats)
تشکرها: 6,351
تشکر شده 7,145 بار در 2,559 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به دست خط 3 و 5 و 7 و 9 رای دادم زیبا بودن و دست خط 4 برای من باز نشد چندین دفعه تلاش کردم | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 5,377
تشکر شده 4,049 بار در 546 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 2 4 5 7 رای دادم | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| Banned حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 9 و 5و 7 و 3 خوب بودن ![]() |
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 2و7و5 عالی بود! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| الحساب, اينجا, باشه, برتر, خط, دست, دور, سوم, شب, علي, مسابقات, من, منتقلش, ميكنم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |