| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترين دست خط | |||
| دست خط اول | | 19 | 13.10% |
| دست خط دوم | | 73 | 50.34% |
| دست خط سوم | | 77 | 53.10% |
| دست خط چهارم | | 69 | 47.59% |
| دست خط پنجم | | 86 | 59.31% |
| دست خط ششم | | 23 | 15.86% |
| دست خط هفتم | | 90 | 62.07% |
| دست خط هشتم | | 18 | 12.41% |
| دست خط نهم | | 77 | 53.10% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 145. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #91 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 24,631
تشکر شده 15,636 بار در 4,246 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 5 , 7, 8 رای دادم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #92 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتب لمونی اسنیکت،هری، حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1-2-4-9فوووووووق العاده بودن!مخصوصا 2و9 دوست خوبم: آیلار:تامین پارمیداا رمان های دوستام: آرزو های بر باد رفته http://www.forum.98ia.com/t436907.html عطر عاشقی: http://www.forum.98ia.com/t418533.html اینم رمان خودم: اشک های شبانه http://www.forum.98ia.com/t440277.html | ||||||||
| |
| | #93 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: زیرآسمان شهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چشمهایی به رنگ عسل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دست خط 2-5-7 من چرک نويس احساسات تو نيستم ! "دوستت دارم" هايت را جاي ديگري تمرين کن ...! | ||||||||
| |
| | #94 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران-ایران/کانزاس-usa
(View Stats)
تشکرها: 278
تشکر شده 208 بار در 85 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز چه دست خطای قشنگی ![]() ادم لذت میبره با دیدنشون ![]() من رایمو دادم ولی همه فوق العاده بودن انتخاب خیلی سخت بود ![]() والله ما سه ماه رفتیم کلاس خط بلکه این خطمون بهبود پیدا کنه ![]() تنها تغیری که کرد این بود که به جای این که تو افتاب اسپانیایی برقصه الان ایرونی میرقصه ![]() کلا از بس خوش خطم خودمم بعضی اوقات نمیتونم خط خودمو بخونم | ||||||||
| |
| | #95 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,883
تشکر شده 44,330 بار در 10,209 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نظرسنجی بسته شد | ||||||||
| |
| | #96 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,790
تشکر شده 147,037 بار در 14,753 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز
| ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| الحساب, اينجا, باشه, برتر, خط, دست, دور, سوم, شب, علي, مسابقات, من, منتقلش, ميكنم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |