| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به كدوم داستان راي مي ديد ؟ | |||
| داستان 1 | | 14 | 28.57% |
| داستان 2 | | 8 | 16.33% |
| داستان 3 | | 22 | 44.90% |
| داستان 4 | | 32 | 65.31% |
| داستان 5 | | 23 | 46.94% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 49. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام دوستان . اين هم نظر سنجي مسابقه ي داستان نويسي با كلمه . كه اين دور چهارم هست و موضوع داستان نويسي دور سوم نوزاد بود |يعني موضوع همه ي داستان ها نوزاد هست .| اول از همه بگم تبليغات تو پروفايل و خصوصي ممنوعه .... (مثل هميشه ) دوم اينكه كسي اشاره نكنه كه كدوم داستان براي كيه ! {وگرنه حذف مي شه} بعدش هم بياييد به داستان هاي دوستان راي بديد! خب زحمت كشيدند. از الان بگم نفر اول هر دور مي ره براي فاينال..... البته به نفر اول هر دور امتياز هم مي ديم .... به برندگان سه دور قبل تبريك مي گم ![]() منتظر دور بعد و فاينال هم باشيد .... اسامي شركت كنندگان دور چهارم : تاتيا ساحلي سر سبز OZi _ m NAFISS1991 نظرسنجي چندگانه ست ... سر آخر به همه خسته نباشيد مي گم . و اگر تايپيك پايين موند و من نيومدم لطفاً يكي شوت كنه ... درباره ي طولاني بودن داستان ها هم من به همه گفتم تا 40 خط ولي بعضي ها نتونستن كمتر بنويسند اينم داستان ها (به ترتيب اسامي نيست!) : داستان 1 : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان 2 : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان 3 : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان 4 : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان 5 : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید حجم داستان هاي اين دور كمتره ، راي بديد ..... ![]()
| ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,883
تشکر شده 44,330 بار در 10,209 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مسابقه شروع شد . تبلیغ تو پیام کاربری و خصوصی ممنوعه | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین آریایی ها
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گیس سیاه سردار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دست همشون درد نکنه ![]() من هنوز نمیدونم به کی رای بدم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید از مدیر سایت ، مدیر ارشد ، مدیران بخش و همکاران عزیز خواهش میشه دفعه ی بعدی که لازم دیدند اخطار بدند براش تاریخ انقضا بزارند .. شاید زودتر از اون چه که فکر بکنید اشتباهاتشو یاد بگیره .. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخ جون ، مسابقه دوباره شروع شد . خب بياييد راي بديد ... | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعاً هيچ كي راي نداد ؟ اين دور كه داستان ها به نسبت خيلي كوتاه تره | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: TehRun
(View Stats)
تشکرها: 5,523
تشکر شده 4,953 بار در 1,804 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی آنیتا نوشته ..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 4 خیلی قشنگ بود ! I Would Be Your Girl We Keep All Our Promises Be Us Against The World ~~ In Another Life ~~ I Would Make You Stay So I Don't Have To Say You Were The One That Got Away | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 13,387
تشکر شده 4,289 بار در 1,374 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به داستان 2و4 رای دادم خلی قشنگ و احساسی بودن مخصوصا 4 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلبرم عزم سفر کرد خدارا یاران چه کنم بادل مجروح که مرهم با اوست | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زير اسمون كبود
(View Stats)
تشکرها: 6,351
تشکر شده 7,145 بار در 2,559 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به داستان 4 رای دادم زیبا بود | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوبه ......بياييد راي بديد ......... آره موافقم داستان 4 خيلي جالب پرداخته شده بود . | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: اینجا ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کتب دکتر شریعتی | بدون امتیاز : 0 امتیاز تاپیک بالا می آوریم. ما به 1 راییدیم | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دور, نظرسنجي مسابقه ي داستان نويسي با كلمه, نظرسنجي مسابقه ي داستان نويسي با كلمه" | دور چهارم, چهارم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |