| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به كدوم داستان راي مي ديد ؟ | |||
| داستان 1 | | 14 | 28.57% |
| داستان 2 | | 8 | 16.33% |
| داستان 3 | | 22 | 44.90% |
| داستان 4 | | 32 | 65.31% |
| داستان 5 | | 23 | 46.94% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 49. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: any where
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم منم منم شوت کنم...؟؟؟؟شوت کنم؟ . . . . . . باوشه.... شووووووووووووت من همون یه نفر یه جایی سابقم ![]() ![]() عاشقشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بازی عشق و سرنوشت(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تقاص خودخواهی(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,883
تشکر شده 44,330 بار در 10,209 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نظر سنجی بسته شد . همگی خسته نباشید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب اين دور هم تموم شد ..... تبريك به تاتيا (داستان 4) مي ره فاينال + 1000 امتياز بعد دور فاينال براش ارسال مي شه =+=+=+=+= ساحلي (داستان 3) سر سبز يا بچه + (داستان 1) OZi _ m (داستان 2) NAFISS1991 (داستان 5)
| ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دور, نظرسنجي مسابقه ي داستان نويسي با كلمه, نظرسنجي مسابقه ي داستان نويسي با كلمه" | دور چهارم, چهارم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |