| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | پنج سال است که صدای ناصر عبداللهی خاموش است صدایی كه میتوانست رساتر بماند ... زندهیاد ناصرعبدالهی میگفت: من بچهی جنوب و بندرعباس هستم و طبیعتا از سبك موسیقی موجود در این منطقه تاثیر پذیرفتهام. سبك موسیقی من (به اعتقاد خودم) پاپ معنوی نام دارد، سبكی كه مشتمل است بر تركیب موسیقی پاپ، موسیقی سنتی و موسیقی محلی بندرعباس. وی در ابتدا به تولدش در بندرعباس اشاره كرده و گفته است: دهم دی ماه سال 1349، ساعت 10 صبح! در شهر بندرعباس متولد شدم؛ در یك خانوادهی ساده، معتقد و هنردوست. یك خواهر و چهار برادر دارم و فرزند سوم خانوادهام. پدرم همواره احیا كنندهی موسیقی در خانهی ما بود و در كنار تشویق ما برای پرداختن به موسیقی، قرآن را نیز سفارش میكرد و آن را با صوتی خوش تلاوت میكرد. ![]() ( جهت دريافت هر آلبوم در يك فايل زيپ بر روي نام هر يك از آلبوم ها كليك كنيد ) ![]() 16.2 MB 61.5 MB 52.2 MB 58 MB 38.8 MB 50 MB 41.1 MB ![]() |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: تائوکه
کتاب مورد علاقه : LORD OF THE RINGS حالت من : | خدا رحمتش کنه عاشق صداش و شخصیتش بودم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
حالت من : | روحش شاد باشه تو هرچه می خواهی باش،اما...آدم باش چقدر نشنیدن ها و نشناختن ها و نفهمیدن هااست كه به این مردم،آسایش وخوشبختی بخشیده است مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی. امروز گرسنگی فكر،از گرسنگی نان فاجعه انگیزتراست. برای خوشبخت بودن،به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن زنده یاد دکتر شریعتی | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تو یاد اونایی که هنوز به یادم هستن
تشکرها: 22,318
تشکر شده 18,935 بار در 5,429 پست
| روحش شاد و یادش گرامی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | راستش من دوسش داشتم ولی یه شایعه هایی دربارش شنیدم که باعث شد ازش بدم بیاد..... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 771
تشکر شده 1,615 بار در 608 پست
کتاب مورد علاقه : استادبازی حالت من : | روحش شاد شایعه هارو هم بسپر بخدا | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: طهران
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | خدا رحمتش کنه.... ![]() ماهیه شده بود باورش تور اگه بندازن سرش میشه عروس ماهی ها شاه ماهی میشه همسرش... ماهیه باورش نبود تور اگه بندازن سرش نگاه گرم ماهیگیر میشه نگاه آخرش... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آیا از رمان های تکراری خسته شدید؟؟ آیا به دنبال یک رمان زیبا و سرگرم کننده هستید ؟؟ پس کلیک کنید... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ** طرفداران شهاب حسینی ** . . . | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 77
تشکر شده 91 بار در 44 پست
کتاب مورد علاقه : کاترین، عباس معروفی حالت من : | روحش قرین رحمت... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| است, خاموش, سال, صدای, عبداللهی, ناصر, پنج, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |