| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 1,859
تشکر شده 7,444 بار در 1,095 پست
حالت من : | عاشقش نبودم ولی دوسش داشتم راستی من با شخصیتما (+) 20 نفر واست سالاد فصل سلطنتی درست میکنند... لب نمیزنی... ولی دوست داری تره ای رو بخوری که "اون" هیچوقت واست خرد نمیکنه!! | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | من بازیشو بیشتر از کارتونش دوس داشتم...!!!! You have reached the very depths of my soul bringing out emotions I never knew I had and unveiling an ability to love ..... I never thought possible ...... ![]() | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | خیلی هم خوشجله هم این هم میگ میگ ... ولی حیف میگ میگ جونم ![]() |
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: اصفهان
تشکرها: 11
تشکر شده 157 بار در 110 پست
کتاب مورد علاقه : امشب اشكي ميريزد حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: زير آسمون آبي
تشکرها: 436
تشکر شده 4,537 بار در 1,505 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | خوب بود ولي عاشقش نبودم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شاید میان این همه نامردی ، باید شیطان را بستایم! که دروغ نگفت... جهنم را به جان خرید؛ اما تظاهر به دوست داشتن آدم نکرد... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بیان, تو, صورتیاش, پلنگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |