| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه عشق
حالت من : | من ميخوام برم شكرت خدا وقتي دلم به درد مياد و کسي نيست به حرفهايم گوش کند، وقتي تمام غمهاي عالم در دلم نشسته است، وقتي احساس مي کنم دردمند ترين انسان عالمم... وقتي تمام عزيزانم با من غريبه مي شوند... و کسي نيست که حرمت اشکهاي نيمه شبم را حفظ کند... وقتي تمام عالم را قفس مي بينم... بي اختيار از کنار آنهايي که دوسشان دارم.. بي تفاوت مي گذرم... هیچ انتظاری ازکسی ندارم، و این نشان دهنده قدرت من نیست! مسئله ، خستگی از اعتمادهای شکسته است ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ي جايي از اين كره خاكي
تشکرها: 3
تشکر شده 29 بار در 23 پست
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | یعنی واقعا محشر بوودن+ | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 9,378
تشکر شده 839 بار در 203 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | خیلی قشنگه ولی چرا این قدر دورش خلوته؟ | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 10,998
تشکر شده 813 بار در 482 پست
| قشنگه. | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: دربار فرنگ
تشکرها: 1,192
تشکر شده 1,490 بار در 608 پست
کتاب مورد علاقه : استاتیک ساختمان حالت من : | اوه خدای من چقد قشنگه تشکر فارسی: دوست دارم هندی: پی آر کر تاهم م انگلیش:I LOVE YOU زرتشتی: قیض یو میس یو آلمانی: Ich liebe dich ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آب, آمریکا, ایالت, ترین, تصاویر, در, دنیا, عجیب, نوادای, گرم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |