| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام این روزا بحث نفر قبلی خیلی زیاد شده یادم میاد اولین باری که از نفر قبلی کمک می گرفتن سر 3 تا کلمه بووود ولی خوب الان موضوعات زیاد شده منم یه موضوع انتخاب کردم امیدوارم که تکراری نباشه برای نفر قبلیت یه آرزو کن! لاجرم، ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز خاک خواهی شد! از رخ آیینه ها هم پاک خواهی شد. چون غباری گیج،گم،سرگشته در افلاک خواهی شد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز انشاالله با هم هلی جون ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,478
تشکر شده 2,292 بار در 673 پست
کتاب مورد علاقه : در حال حاظر هیچــــــ | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایشاا... انقدر خوشگل شین که هر چی میگین آقاتون بگه چشم و تا کمر جلوتون خم شه! تابستون، مطمئنا کوتاهه.... (به یاد تابستونایی که با بچه ها گذروندیم) ![]() ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۶ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای وای خاک عالم تو سرم.نه ایشالله ماهد جون خوب آرزوی بعدی ایشالله حسن کچل بیاد تو رو بگیره ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۷ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هند.بنگلور
(View Stats)
تشکرها: 1,229
تشکر شده 1,495 بار در 136 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آرسانا جون خدا كنه سلامت باشي هميشه من فقط عاشق اینم که عمری از خدابگیرم اونقدرزنده بمونم تابه جای توبمیرم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز پریا جونم مرسی گلم رشوه نده خوب بعدی: ایشالله پریا جونم قلی خان نصیبت بشه از ترشی در بیای ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۷ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ساناز جون ممنون تو هم همینطور هلی از تو انتظار نداشتم ایشالله یکی مثل خودت گیرت بیاد ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۸ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: پادگان
(View Stats)
تشکرها: 6,237
تشکر شده 994 بار در 257 پست
کتاب مورد علاقه : ما چگونه ما شدیم؟ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آرسانا جون اميدوارم هميشه سبز و شاد باشي ای نورِ ما ای سورِ ما ای دولت منصورِ ما جوشی بنه در شورِ ما تا مِی شود انگور ما برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۸ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,478
تشکر شده 2,292 بار در 673 پست
کتاب مورد علاقه : در حال حاظر هیچــــــ | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببخشید ولی هلنو کسی نمیگیره! هنز کسی به اون درجه از حماقت...(اهم ,منظورم فهم و شعوره!) نرسیده که هلن رو بگیره! ایشاا... جفتمون با هم لیته میشیم! ویرایش توسط golnaghshetavous : ۲۳ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۸ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آرزو, برای, بعدی, قبلیت, نفر, کن, یه, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |