| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
تشکرها: 1,074
تشکر شده 2,534 بار در 507 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و همخونه حالت من : | ![]() ![]() This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x577px and weights 58KB.![]() This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x399px and weights 56KB.![]() This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x577px and weights 74KB.![]() This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x577px and weights 54KB.![]() This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x577px and weights 58KB.![]() This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x577px and weights 48KB.![]() This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x399px and weights 55KB. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x399px and weights 55KB.![]() This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x577px and weights 46KB.![]() ![]() This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x399px and weights 45KB.![]() This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x577px and weights 58KB.![]() This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x399px and weights 56KB.![]() ![]() یاد گرفته ام.... بهترین کلاس درس جهان ، پای حرف بزرگتر نشستن است. مهربان بودن ، مهمتر از بر حق بودن است . اگر نتوانستم برای کسی کاری انجام بدهم حداقل برایش دعا بکنم . ------------------------------------------------------------------------------------ دوستت دارم" را برای هر دویمان فرستادی ، هم من ، هم او ، خیانت میکردی یا عدالت ؟ ویرایش توسط ASAL.R : ۳۰ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۳۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: any where
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر... حالت من : | وای چقد نازن.....سیو میکنم بدم مامانم واسم ببافه من همون یه نفر یه جایی سابقم ![]() ![]() عاشقشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بازی عشق و سرنوشت(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تقاص خودخواهی(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: اون دور دورا
تشکرها: 2,900
تشکر شده 435 بار در 224 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | این چه بانمکه ![]() اگر گذشته را به دوش بکشی کمرت خم می شود و اگر آن را زیر پا بگذاری قدت بلند می شود ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر اسمان خدا
کتاب مورد علاقه : رمان های عاشقانه حالت من : | خیلی زیبا بودند مرسی........................مخصوصا این...... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید *اولین رمانم (قصه عشق ترگل)عاشقانه..کل کل..کمی هم خنده دار* *دومین رمانم (مسیرعشق) کل کل..عاشقانه..هیجانی..پلیسی* فرشته من | fereshteh27 کاربر انجمن..*در حال تایپ* به زودی.. ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
تشکرها: 0
تشکر شده 326 بار در 207 پست
کتاب مورد علاقه : همخــــــــونه | خیلی خوشل بودن خوش بحال هرکسی که حوصله بافتنشونو داره | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰
حالت من : | قشنگ بودن ...از ششمیه خیلی خوشم اومد مرسی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بافتنی, خیلی, زیبا, شکل, ها, های, و, گل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |