| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترين عكس | |||
| 1 | | 1 | 5.26% |
| 2 | | 7 | 36.84% |
| 3 | | 1 | 5.26% |
| 4 | | 6 | 31.58% |
| 5 | | 4 | 21.05% |
| رأی دهندگان: 19. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو باغچه
(View Stats)
تشکرها: 10,101
تشکر شده 2,199 بار در 575 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی-از تو می گری حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دوستان عزیز بشتابید ![]() تو فراخوان که کسی شرکت نکرد حالا لااقل بیاید رای بدید ![]() باشه ؟ ![]() نفر اول: 2000 ![]() نفر اول : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید نفر دوم : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید نفر سوم : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید نفر چهارم : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید نفر پنجم : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بچه ها نمیدونم چرا بقیه عکس ها باز نمیشد اگه میتونید دوباره بفرستید تو دور بعدی بزارم ممنون میشم http://www.forum.98ia.com/t418533.html بچه های نود و هشتی بشتابید ![]() وبلاگ من : http://kosholo.blogsky.com/ سر بزنید دیگه ![]() بلـــــه زوره خوووو | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نظرسنجي شروع شد ![]() تبليغ در پروفايل ها و پيام خصوصي خلاف قوانينه Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: دم در بده بفرما تووو!
(View Stats)
تشکرها: 3,264
تشکر شده 4,647 بار در 1,460 پست
کتاب مورد علاقه : نمیشه گفت..! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هیشکی چرا تاحالا رای نداده بود؟ همش قشنگ بود ولی چون یکی بیشتر نمیشد به 4 رای دادم! http://www.forum.98ia.com/t500968.html ترجیح می دهم با کفش هایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 4رو دوست داشتم !!! قسمتي از دفترچه خاطرات معشوقه ي نيوتن : اشك هاي من هم به زمين مي افتاد ، اما .......... تو سيب را ترجيح دادي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,809
تشکر شده 1,030 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا - بر باد رفته - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم رای مو انداختم ***---*** این روزها اب و هوای دلم انقدر بارانی ست که رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست........ ***---*** ******* رمانی که شدیدا توصیه میکنم رمانی جذاب و متفاوت از New age *** بازگشت *** | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عکس دو خیلی قشنگ بود.... | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 1,313
تشکر شده 2,628 بار در 684 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن-دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من عکس شماره 2 رو دوس داشتم چون اولا نشون دهنده سنت وآداب و رسوم شهرشون در عزاداری محرم بود. و از هم قشنگتر تششعات نور از سقف حسنیه بود کنار چشمه ای بودیم در خواب تو با جامی ربودی ماه از آب چو نوشیدیم از آن جام گوارا تو نیلوفر شدی من اشک مهتاب | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 1,313
تشکر شده 2,628 بار در 684 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن-دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من عکس شماره 2 رو دوس داشتم چون اولا نشون دهنده سنت وآداب و رسوم شهرشون در عزاداری محرم بود. و از هم قشنگتر تششعات نور از سقف حسنیه بود | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: جایی که شاید خنک تر از جهنم باشه !!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Nighttime is my time حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پس عکس من کو ؟؟؟ من که دوبار براتون فرستادم !!!!! و این که بهتر نبود اسم شرکت کننده ها رو هم مینوشتین ؟؟؟؟؟؟؟ من هم رای خودم رو انداختم. در حال حاضر به دلایل شخصی ؛ زیاد حال حوصله پست دادن ندارم ! یه مدت کم رنگ میشم !! ![]() | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: امارت
(View Stats)
تشکرها: 11
تشکر شده 411 بار در 238 پست
کتاب مورد علاقه : رمانها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هيج كدومش براي من باز نشد | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| عکاسی, ماه, محرم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |