| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترين عكس | |||
| 1 | | 1 | 5.26% |
| 2 | | 7 | 36.84% |
| 3 | | 1 | 5.26% |
| 4 | | 6 | 31.58% |
| 5 | | 4 | 21.05% |
| رأی دهندگان: 19. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: در همین نزدیکی
(View Stats)
تشکرها: 5,151
تشکر شده 3,860 بار در 1,403 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت-دالان ب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من عکس نمی بینم که رای بدم فقط دومی و آخری باز میشه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,914 بار در 5,945 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم رای دادم به شماره ی 5 و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,883
تشکر شده 44,324 بار در 10,208 پست
| پست معمولی : -1 امتیاز نظر سنجی بسته شد . | ||||||||
| |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,883
تشکر شده 44,324 بار در 10,208 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز استارترتاپیک هر زمان که اومد به من خصوصی بزنه تاپیک رو برای اعلام برنده ها و جوائز باز کنم . | ||||||||
| |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو باغچه
(View Stats)
تشکرها: 10,101
تشکر شده 2,199 بار در 575 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی-از تو می گری حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز سلام شرمنده یکم دیر شد برنده : bianazaninam بهش تبریک میگم و ممنون بابت عکس زیباش و از بقیه بچه ها هم ممنون http://www.forum.98ia.com/t418533.html بچه های نود و هشتی بشتابید ![]() وبلاگ من : http://kosholo.blogsky.com/ سر بزنید دیگه ![]() بلـــــه زوره خوووو | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| عکاسی, ماه, محرم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |