| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: هركجا كه باشم آسمان مال من است
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شب ، تيك تاك ساعت ديواري آينه ، يك آرزوي شكسته ، شايد در تمركز آدمها گم شده ام... ! ليلا محمدي از دفتر سپيد ماندن همیشه خوب نیست...رفتن هم همیشه بد نیست...گاهی رفتن بهتر است...گاهی باید رفت...باید رفت تا بعضی چیز ها بماند...اگر نروی هر انچه ماندنیست خواهد رفت...اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند...گاهی باید رفت و بعضی چیزها که بردنی ست با خود برد..مثل یاد،مثل خاطره ،مثل غرور...و انچه ماندنیست را جا گذاشت،مثل یاد،مثل خاطره،مثل لبخند...رفتنت ماندنی می شود وقتی که باید بروی،بروی...و ماندنت رفتنی میشود وقتی که نباید بمانی بمانی...برو و بگذار چیزی از تو بماند که نبودنت را گرانبها کند...برو وبگذار پیش ازاینکه رفتنت دردی بر دلی بنشاند،خاطره ای پر حسرت شود...برو و نگذار ماندنت باری بشود بر دوش دل کسی که شکستن غرورت برایش...از شکستن سکوت اسانتر باشد...عشقت را بردار و برو...خوب برو...زیبا برو... | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: هركجا كه باشم آسمان مال من است
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یوسف! به این رها شدن ازچاه دل مبند از باغ می برند چراغا نی ات کنند** تا کاج جشنهای زمستانی ات کنند پوشانده اند صبح تو را ابرهای تار ** تنها به این بهانه که بارانی ات کنند یوسف! به این رها شدن ازچاه دل مبند ** این بار می برند که زندانی ات کنند ای گل گمان مکن به شب جشن میروی ** شاید بخاک مرده ای ارزانی ات کنند یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست ** ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند آب طلب نکرده همیشه مراد نیست ** گاهی بهانه ای ست که قربانی ات کنند فاضل نظری | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زمستان باشد و برف باشد و سوز باشد و نيمكت پارك يخ باشد و تو .......در كنارم . . . بزرگترين دروغي كه مي توان به آن خنديد سرد بودن هواست!!!!!!!!!! عليرضا شايگان دي90 | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خيلي, شعر, نو, نوشعر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |