| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرسنجی مسابقه انتخاب بهترین جمله دکتر شریعتی| دور دوم | |||
| شرکت کننده 1 | | 14 | 28.00% |
| شرکت کننده 2 | | 15 | 30.00% |
| شرکت کننده 3 | | 20 | 40.00% |
| شرکت کننده 4 | | 23 | 46.00% |
| شرکت کننده5 | | 16 | 32.00% |
| شرکت کننده 6 | | 14 | 28.00% |
| شرکت کننده7 | | 20 | 40.00% |
| شرکت کننده 8 | | 17 | 34.00% |
| شرکت کننده 9 | | 27 | 54.00% |
| شرکت کننده 10 | | 12 | 24.00% |
| شرکت کننده 11 | | 17 | 34.00% |
| شرکت کننده 12 | | 15 | 30.00% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 50. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش خبر ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین دلهای ساده !
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چه کسی پنیر مرا جابجا حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز سلا بچه ها ![]() ![]() خسته نباشید چقد درس میخونید یه خوزده هم بیاید رأی بدید ![]() بالاخره نظرسنجی هم شروع شد و ما هم اومدیم واسه رای گیری..... دوستان جملاتشون رو ارسال کردن...به بعضی ها که جملشون تکراریه بود گفتم که تکراریه و بعضی ها که تکراری نبود یا اطلاع دادم یا ندادم که در دو صورت اسمشون ثبت شد..... طریقه گروه بندی : جملاتی که 4 الی 5 خطی هستند رو با هم توی یه گروه گذاشتم که حق دوستانی که جملاشون یه خطی هست ضایع نشه... و جملات کمتر با هم توی یه گروه میرن.... تبلیغ در پروفایل کاربران یا پیفام خصوصی تخلف محسوب میشه و موجب حذف شرکت کننده میشه ![]() واگر جمله در امضاتون وجود داشته باشه جملتون رو از امضاتون پاک کنید اگر مشاهده شود شرکت کننده حذف میشود... و اما امتیازات: نفر اول هر گروه 1000 امتیاز ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ نفر اول فینال 3000 نفر دوم فینال 2000 نفر سوم فینال 1000 ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ شرکت کنندگان این دوره: ![]() ღVampire E.M.Oღ N I LU F A R roya jo0on sara n °•ღبـــامـــزیღ•° راما رز صورتی... asma66 دردونه17 Setareh joon ستاره اقبال pari_shaun اسم ها هم به ترتیب نیست ![]() ________________ گلوم خشک شد...این من بودم اینقد حرف زدم؟؟ خب دیگه بریم که جمله های دوستان رو ببینیم.... شرکت کنندهاول [SPOILER] نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد … نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت … ولی بسیار مشتاقم … که از خاک گلویم سوتکی سازد … گلوم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ و بازیگوش … تا که پی در پی دم گرم خویش را بر گلویم سخت بفشارد …. و سراب خفتگان خفته را آشفته تر سازد…تا بدین سان بشکند دائم سکوت مرگبارم را [/SPOILER] شرکت کننده دوم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده سوم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده چهارم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده پنجم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده ششم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده هفتم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده هشتم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده نهم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده دهم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده یازدهم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شرکت کننده دوازدهم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رأیبدهید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نظرسنجي شروع شد ![]() تبليغ در پروفايل ها و پيام خصوصي خلاف قوانينه Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تو قلب پسرم
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب مثل اینکه اولین نفر من بودم یه سوال جسین اقا من هم شرکت کرده بودم و جملهامو فرستاده بودمپ س مال من کو ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: پاریس کوچولو
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم رای دادم جـــــــــــــهــــــانــ ـم بـــی تـــــــــو الـــــــــف نـــــــدارد گـاهـي از گفـته هايشان، گـاهـي از نـگـفته هايشان گاهي از گـفتن نگفتـني هايشان و گاهــي هم از نگفتن گفتـنی هایشان ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: نه خيلي دور نه خيلي نزديك
(View Stats)
تشکرها: 628
تشکر شده 5,642 بار در 666 پست
کتاب مورد علاقه : تنها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم رای دادم به سومی اينجا غروب آفتاب سراي نا اميدي چشمانم در پشت شبنم نگاهي بر دل خسته و بي قرارم؛ اينجا سكوت آسمان جايگاه تولد اشك هاي بي كسي ام و انتهاي آرزو هاي بي پايانم ... | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,809
تشکر شده 1,030 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا - بر باد رفته - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم رای مو انداختم ***---*** این روزها اب و هوای دلم انقدر بارانی ست که رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست........ ***---*** ******* رمانی که شدیدا توصیه میکنم رمانی جذاب و متفاوت از New age *** بازگشت *** | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: پاریس کوچولو
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری | بدون امتیاز : 0 امتیاز نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 7. شما در این نظرسنجی رای داده اید شوت میکنیم...... | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای نوشته شماره سه عالی بود........ | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| Banned حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز 7 تا اول قشنگ بود |
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی رحمت خدا
(View Stats)
تشکرها: 3,692
تشکر شده 981 بار در 399 پست
کتاب مورد علاقه : آن شرلی , مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واااااااااااااااااای چقدر سخت بود ولی بالاخره با هزار بدبختی انتخاب کردم و رای دادم هیچ چیز به آسانی قلب نمی شکند ... مراقب قلبها باشیم ![]() | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتخاب, بهترین, جمله, دوردوم, دکتر, شریعتی|, مسابقه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |