| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | پست معمولی : +1 امتیاز به دليل پرداخت نشدن قبض برق لوکسترين هتل جهان قطع شد در پي پرداخت نشدن قبض برقي سه ميليون دلاري براي يکي از لوکسترين هتلهاي ترکيه، اين هتل در تاريکي فرو رفت. به گزارش ميراث آريا، هتلي مجلل در ترکيه که به عنوان يکي از لوکسترين مقصدهاي تفريحي گردشگران در سال2010 معرفي شده است، به دليل داشتن قبوض پراخت نشده برق، در تاريکي کامل به سر ميبرد. اين هتل که کاخ مردان(Mardan Palace) نام دارد و جايزه " لوکسترين هتل پيشرو در جهان" را از مراسم اهداي جوايز برترينهاي مسافرتي جهان به خود اختصاص داده براي پرداخت قبض برقي سه ميليون دلاري تنها سه هفته فرصت دارد. از نکات جالب توجه در اين خصوص آن است که به گفته يکي از مقامات ارشد اين هتل، سيستم روشنايي اين ساختمان کاملا توسط يک ژنراتور تامين ميشود از اين رو صدور قبضي با اين مبلغ تنها متعلق به ديگر مصارف برقي آن به شمار ميرود. سال گذشته اين هتل مبلغ پنج ميليون دلار که به صورت ماهانه بيش از 300 هزار دلار ميشده است را نيز براي پرداخت قبوض برق هزينه کرده بود. اين هتل که در ماه مه سال 2009 با هزينهاي معادل يک ميليارد و 400 ميليون دلار افتتاح شد، از 546 اتاق و 10 رستوران برخوردار بوده و از استخري برخوردار است که به صورت يک ساحل خصوصي بوده و براي ساخت آن 9 هزار تن خاک از مصر وارد شده است. علاوه بر آن زمين گلفي با وسعت بسيار زياد نيز از جمله تفرجگاههاي اين هتل به شمار ميرود. گفتني است هزينه افتتاحيه آن 35 ميليون دلار بوده که 17 ميليون دلار آن صرف خريد نقره جات شد. مجله فوربس در ماه مه 2009، ثروت مالک اين هتل را 600 ميليون دلار اعلام کرد. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
(View Stats)
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عجب هتلی بود و چه مدیر بی فکری بود که هتلش رفته زیر سوال یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
(View Stats)
تشکرها: 9,585
تشکر شده 10,704 بار در 4,149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این همه پول درمیارن خب بدهیشونو بدن راست میگن بعضیا وقتی پولدار میشن خسیس ترم میشن از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 693
تشکر شده 1,517 بار در 477 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بابا راست گفت............... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت: تووو دلا
(View Stats)
تشکرها: 2
تشکر شده 214 بار در 117 پست
کتاب مورد علاقه : ریاضی اول ابتدایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این هتل معلومه انقد پول برقش میاد حاصل عشق مترسک به کلاغ ، مرگ یک مزرعه است........ | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 2,249
تشکر شده 1,830 بار در 444 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون من اگه یه نفر موضوعی که میزاره قفل بشه تشکرو میکنم. ![]() امروز28 اردیبهشت یه ساله که من تو این سایتم ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برق, به, جهان, دليل, شد, قبض, قطع, لوکسترين, نشدن, هتل, پرداخت |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |