| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : اینجا،اونجا،همه جا
تشکرها: 1,024
تشکر شده 1,259 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : روی ماه خداوند را ببوس حالت من : | منبع:پاتوق هواداران سید علی ضیا (راضیه جون) ![]() ![]() ![]() دعای باران چرا؟ دعای عشق بخوان! این روزها دل ها تشنه ترند تا زمین..... خدایا!! کمی عشق ببار......... ویرایش توسط عقل و احساس : ۲۷ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۰۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *Faranak*, 0r!ent@L G!rL, asal~khanoomi, baharinbahar, hannan jooon, kathryn, Katra, lilipo0t, Mahi jo0o0n, Manchester Utd, maria4, misagh joon, negin.b, nojan, orange1366, Raha 2, reihaneh3, soratyrooz, star78, swallow_159, tenten, ×سپنتا×, ادم خوب, رها25, !arefeh, قلم نوجوان, مهتاب معدنی, مهدیه رادمنش, مو فرفری, یاسی ص, ♥~nGel=Ev!L@~♥ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : North of IRAN
تشکرها: 12,109
تشکر شده 5,449 بار در 1,084 پست
کتاب مورد علاقه : --------------------- حالت من : | چقدر متفکر ... و در عین حال جالب ممنون | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تو اتـــــــاق داداشـــــــ
تشکرها: 10,174
تشکر شده 5,491 بار در 3,099 پست
کتاب مورد علاقه : دیــــفرانســـل حالت من : | ازش خوشم میاد... مر30..... رسیدن به من آسان نیست! اگر همتش را ندارى،آسیبى به درخت نزن! به همان سیب هاى کرم خورده ى روى زمین قانع باش... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : انتهای نگاه یه دوست ...!
تشکرها: 6,428
تشکر شده 7,244 بار در 1,391 پست
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا و ... حالت من : | خوشم میاد...بسی دستت درستـــــــــــــــــــ ![]() ![]()
نداری،خبر ز حالِ من نداری ... که دل به جاده میسپاری سحر ندارد این شبِ تار ... مرا به خاطرت نگه دار دل نوشته های پری مثل![]()
| ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 4,502
تشکر شده 1,879 بار در 977 پست
کتاب مورد علاقه : Boof Koor حالت من : | من نمیدونم چرا هیچ جوره از این پسره خوشم نمیاد...............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : ايران
تشکرها: 4
تشکر شده 8 بار در 7 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت /مجنون تر ا حالت من : | علي مون ايننااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااست | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : ·•●(¯`·._تِهرونیَم_.·´¯)●•·
تشکرها: 5,247
تشکر شده 5,064 بار در 1,148 پست
کتاب مورد علاقه : ·•●(¯`·.همخونه.·´¯)● حالت من : | ممنون خیلی ازش خوشم میاد انگار " خـــــــدا " در " صـدایــت" " کـدئـیــن " تزریق کرده ، با من که حرف میزنی دردهایم را تسکین میدهی " مـــــــادر" ![]() اینم وبمه خوشحال میشم سر بزنید: ·•●(¯`·._یـﮧدُنــیا لَبخَند_.·´¯)●•· | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : *esfahan*
تشکرها: 1,633
تشکر شده 1,218 بار در 390 پست
کتاب مورد علاقه : dalane behesht حالت من : | خیلی اعتماد به نفسش بالاس...ازش خوشم نومویاد مرسی.... خدایـــــــــــــــــــــ ــــــا . . . اینکه میگی از رگ ِ گردن نزدیکتری و این حرفا ، در سطح ِ شعور و درک ِ من نیست بقرآن ! ! یه دیقه بیا پائین ، بغلم کن......... http://www.forum.98ia.com/blogs/41772/![]() ![]() ![]() وبلاگم..... l | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 5,726
تشکر شده 5,777 بار در 1,948 پست
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | دوسش دارم...............مجری گریش عالیه.......... خدایا بفهمانم که بی تو چه می شوم اما نشانم نده ... مهربانا هم بفهمانم هم نشانم بده من با تو چه خواهم شد ... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : ••●(¯`•._رو مخ بـابـام_.•´¯)●••
تشکرها: 7,150
تشکر شده 6,333 بار در 2,799 پست
کتاب مورد علاقه : ܓܨ----shangulOo mangOolܓܨ---- حالت من : | مرسی عزیزم ☑ ازکسانیکه از من متنفرند سپاسگزارم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آذر90, جدیدترین, ضیا, علی, عکس, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |