| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: مریخ
(View Stats)
تشکرها: 21
تشکر شده 774 بار در 108 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب های بزرگ علوی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ![]() ![]() ![]() نقل قول:
در مورد اینکه خیلی زود فریاد عاشق شده خوب بالاخره اون کسیه که تو زندگی زیاد رنج کشیده و با دیدن یکم مهربونی از طرف پیونا جذبش شده.الته به گوش نویسنده نرسه من خودم هم به عشق در نگاه اول معتقد نیستم. در مورد پیونا یه مقداری مسائل پیچیده است که با پیشرفتن داستان متوجه میشین موضوع چیه پس صبور باشین ![]() ![]() لوسی فریاد هم که بزنم بیه تخته از حد گذشته و منم نمی تونم کاریش بکنم ولی اگه نظری در مورد رفتارش داشتین حتما بگین که دوست دارین چه طوری باشه من به زینب میگم ![]() مرسی از نقدتون عزیزم تشکر می کنم زیاد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پیر مرد خسته کنار صندوق ایستاد.دست برد و از جیب کوچک جلیقه اش سکه ای بیرون اورد در حین انداختن سکه متوجه نوشته روی صندوق شد | |||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: مریخ
(View Stats)
تشکرها: 21
تشکر شده 774 بار در 108 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب های بزرگ علوی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خوب من منتظر جواب سؤالام یه بار دیگه می تایپم سؤالا رو تا استفاده ببرین جواب هم بدین باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ++++++++++++++++++ دوست جون ها + و امتیاز نشه فراموش حالا اون ها فراموش شد هم اشکالی نداره چون زیاد مهم نیست ولی اما اگر شاید نققققققققققققد و پاسخ سؤالاتمانخدای نکرده زبونم لال فراموش بشه وای وای وای... راستی بچه ها به نظراتتون درموردتیردادشدیدا شدیدا شدیدا شدیدا شدیدا شدیدا شدیدا احتیاج دارم بدجور.من حلالتون نمی کنم(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) اگه جواب اون پنج تا سؤال رو ندین(شوخی متمایل به جدی) 1-به نظر شما پیونا فریاد رو دوست داره یانه؟ 2-شما دوست دارین دوستش داشته باشه یا نه؟ ![]() 3-تیرداد و مارال چگونه هستن؟به خصوص در مورد شخصیت تیرداد شدیدا نظرات شما رو میخوام! ![]() 4-در مورد فریاد چه نظری دارین؟ایا زیادی لوسه؟ ![]() ![]() 5-نظر شما در مورد این تولد چیه؟به نظرتون چه اتفاقی میتونه تو این تولد بیوفته؟ ![]() من شب به گلستان تنها منتظر نظراتتون هستم.مرسی! ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 7,846
تشکر شده 638 بار در 247 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستي من فكر كنم كه بك قسمت از داستان رو نزاشتي أخه أون دو تا داشتن با هم دعوا مي كردن بعد يه دفعه تيرداد اومد و در مورد بوسه حرف زدن..... لطفا يه نكاه بهش بنداز..... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خدادادی, زینب, عشق, فریاد, معرفی, نقد, و, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |