| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | بچه ها تو چند ماه اینده این شهر خیلی قشنگ میشه بیاید و شالیزارهارو ببینید جواب سوال اين تصوير تصويري هوايي از شهر سرخرود از شهرهاي اطراف محموداباده مازندران حد فاصل محمود اباد و فریدونکنارو امل هست سمت چپ تصوير و سمت راست تصوير شاليزارهاست كه اماده شدن براي كشت برنج چه کسی می گوید که گرانی شده است!دوره ارزانی است! چه شرافت ارزان!تن عریان ارزان!آبرو قیمت یک تکه نان! و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان! ویرایش توسط ~*tiyam*~ : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۱ در ساعت ۰۱:۲۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 4,809
تشکر شده 1,030 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا - بر باد رفته - حالت من : | نه باور کن نمی دونم یه راهنمایی کن لطفا !!!! ***---*** این روزها اب و هوای دلم انقدر بارانی ست که رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست........ ***---*** ******* رمانی که شدیدا توصیه میکنم رمانی جذاب و متفاوت از New age *** بازگشت *** | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: سیرک عجایب
تشکرها: 1,684
تشکر شده 1,708 بار در 856 پست
کتاب مورد علاقه : رویای روی تپه حالت من : | یه جا کنار دریا من غمگینم زیرا مرده شورها از مرگ انسان ها شاد می شوند دلم میگیرد دختر هایی را میبینم که عشق معامله می کنند و جنین سقط شده می خرند هم کلاسی هایم در شعر ها و رمان های عاشقانه ی سال غرق اند قلب هایمان الوده به کوچه و خیابان است و به نامه هایی که از پشت شیشه های سخت و قطور به ما می رسد دست هایم را می نگرم چیزی جز هیچ نمی بینم و چسب خورده ترین قسمت سینه ام می شکند دوباره... که در تمام ساعت های سکوت سعی به جمع کردن آن داشته ام اکنون که به بیرون می نگرم کسی در کوچه نیست در را که باز می کنم الوده ترین رز دنیا را در سپید ترین دست ها میبینم به چشم های گناهکارش خیره میشوم و منتظر که کسی دست های خالی ام را پر کند برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هر جا كه باشم.فضولي؟
تشکرها: 5,047
تشکر شده 3,021 بار در 653 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | عزیزم یکم راهنمایی کن این جوری که کسی نمی فهمه لیست کتاب های خودم: ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | فکر کنم یه جایی باشه که سیل اومده از سمت راستش قسمتي از دفترچه خاطرات معشوقه ي نيوتن : اشك هاي من هم به زمين مي افتاد ، اما .......... تو سيب را ترجيح دادي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | یه کم شبیه کیش خودمونه یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 4,809
تشکر شده 1,030 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا - بر باد رفته - حالت من : | حنوب چون دریاش تمیزه | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: سرزمین پارسی
تشکرها: 1,868
تشکر شده 422 بار در 260 پست
کتاب مورد علاقه : موژان من.قرارنبود... حالت من : | خونه اقا شجاست هرجا هست خیلی جای باحالیه هنوز دل خوشی ذهن خسته ام این است که در خیال خودت بیخیال من نشدی ![]() علاقه مندان بازیگران کره جنوبی http://www.forum.98ia.com/group148.html | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف اسمان
تشکرها: 2,307
تشکر شده 30,691 بار در 1,703 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه مهرو مهتاب حالت من : | جای قشنگیه فکر کنم قشمه البته به نظرم اومد آخه از همه طرف آبه شایدم کیشه نمیدونم امیدوارم حدسم درست باشه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اینجا, میدونه, کجاست؟؟؟, کی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |