| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,033
تشکر شده 1,394 بار در 365 پست
کتاب مورد علاقه : رمان علمی نیمه تخیلی | پست بسیار مفید : +7 امتیاز سلام گفتم این تایپیک مخصوص بشه فقط برا کل کل هر کسی میتونه با بقیه کل بندازه فقط باید به زبون شعر باشه حتی اگر خواستید از هم دیگه تعریف کنید حتما به زبون شعر این کار را بکنید لازم نیست خیلی عجله کنید مهم اینه که سعی کنیم یه ذره به شعرا قافیه بدیم از بحر طویل هم میتونید استفاده کنید تو پایین یه تکه کوچو لو بحر طویل میذارم تا اونایی که آشنا نیستن با اون آشنا بشن رفت یک روز زنی بر سر و بر روی زنان ، موی کنان ،مویه کنان ،خدمت یک دکتر و اصرار کنان گفت: که ای درد و بلایت همه بر جانم و قربان تو طفلانم و پیش مرگ تو بابایم و پس مرگ تو مامانم و از بهر خدا رحم بکن بر من دل افسرده بیمار که بی یارم و غم خوار اگر لطف بفرمایی و در منزل ما آیی و هم چاره این واقعه بنمایی دهم حق ویزیتی که بود لایق و در شان شما را.... توجه: خواهشا" زبان نثر اصلا بکار نبرید حتی اگر شده شعر تون دست و پا شکسته باشه بهتر از نثره پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت ، نا خلف باشم اگر من به جويی نفروشم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, *شیدا*, .:BlooM:., Aghigh, Aji_TanNaZ, alonesachlie, Altin ay, ashkan agha, Astrgirl, BIDAD, dDorsa, farahi, ghasedak_922, gherti, hirodia, hiva, isatis, leila76, mehdi.km, mehrnusheh, melisa_, metropolis, Mini Moon, Nafa3 Hamatonam, nastaran76, paradise, raha16, RaheBipayan*, redroom, s.love, samin96, se7en-1991, shiva.v, sisha, sistana98, s_donia323, taniii, titanium, YAS95, yashkin, Zanessa, ~sahar~, ~shahrivar~, αгѕαпα, انائل, ایمان رضا, دختر استقلالی*, شهگل, شکیبا.., پدیده, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 722 بار در 111 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ببخشید فوضولی کردم: ای بابا ای پسر این موضوع شود برایت دردسر خواستم بگویم کیستم،دیدم نگفتنم بهتراست،آنکه بامن میماندخودمراخواهدشناخت وآنکه بامن نمیماندهمان بهترکه نشناسدمرا.. سمانه 26ساله | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمان خدا
(View Stats)
تشکرها: 23,462
تشکر شده 34,253 بار در 7,240 پست
کتاب مورد علاقه : رمانهای عاشقانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز MHP بر فراز قله هایی روح الله را کسی نکرده یاری بیا زودتر بیا ایول mhp روحی را کرده ای بی یار و تکی | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان علمی نیمه تخیلی | بدون امتیاز : 0 امتیاز عسل بانو تو با من شوخی داری به جای این کارا کن مرا یاری | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: پایتخت !!!
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 157 بار در 31 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز اینجا چه خبر است ایهالناس!!! تاپیک کل کل که میگن اینجاس!!!؟ عروسکي مي خواستي رو طاقچتون بکاريش وقتي بازيت تموم شد کنج اطاق بذاريش ديگه براي بازي اطاق تو شلوغه عروسکا بدونيد که عاشقي دروغه | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو یاری می خواهی ای روحی مگر یاری می خواهد سبزی کوهی خاک خواهی شد! از رخ آیینه ها هم پاک خواهی شد. چون غباری گیج،گم،سرگشته در افلاک خواهی شد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 145
تشکر شده 1,481 بار در 458 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من همه جوره هستم پايه كل كل فقط قلب مرا نكنيد پر پر مشكلات را با مداد بنويس و پاك كن را در اختيار خدا بگذار . ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز ترا قلبت شود پرپر ای یاشار تا وقتی هست اینجا آرسانا | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان علمی نیمه تخیلی | بدون امتیاز : 0 امتیاز ادامه بحر طویل ...گرچه رهانیدن یک فرد ز چنگال اجل ، هست یقین نیکترین خدمتو مقبولترین طاعتو خشنود کنی زین عمل خویش خدارا گفت دکتر: ندهی از چه مجالی که کنم پرسش حالیو بگریی و بنالیو دهی شرح مقالیو ولی هیچ نگویی چه بود واقعه و کیست مریض تو که فی الفور کنم چاره وتدبیر ازین گریه چه تاثیر چه سود است و تاخیر دراین واقعه ها بنده و امثال شما را... ادامه دارد........ بزودی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 145
تشکر شده 1,481 بار در 458 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حرف تو اي آرسانا جز شعاري نيست قدرتي در تو براي جنگ با ياشر نيست برو اي دختر جوجو بهر كس دگري جو | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| giso, mhp, این, با, بقیه, بین, تاییک, تو, روحی, شعر, فقط, و, کل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |