| |||
| | #2391 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: روي زمين خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : n تا کتابه! حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
که ازمحبت او به خودشرمسارم ![]() چه شادم کردی ازاین خبرها که روحی شده فراری و تنها سرانجام همه کم عقلان دنیا همین آوارگی است واله به خدا شما که جرات کل کل ندارید (خطاب به آقایان چرا پس پابه میدان میگذارید بگیرید ای مردان ،عبرت از رفیقان که دیگه نزنه به سرتون کل با نسوان | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2392 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف آسمون
(View Stats)
تشکرها: 564
تشکر شده 12,374 بار در 1,021 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته ، میزبان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من چه گویم که اینجا هیچ کسی نیست من گفتم که اینجاها گل،ولی حتی خشی نیست کل کل بکنیم به یاد روزگاران قدیمی ولی اینجا کسی نیست و غمی نیست دارم درس میخونم و نودوهشتیانمیام بعدش اسباب کشی داریم.الان هم دارم درس میخونم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #2393 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد (شهر بهشت)
(View Stats)
تشکرها: 4,918
تشکر شده 404 بار در 187 پست
کتاب مورد علاقه : قران حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ار تو غمی نداری به ما چه ما سرا پا غمیم به تو چه بود ونبود ما را به تو چه این هایی که گفتم به من چه؟ پس کدامین نعمت های پروردگارتان را انکار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #2394 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: همه جای ایران سرای من است
(View Stats)
تشکرها: 239
تشکر شده 1,380 بار در 464 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دمت گرم خاله جان روحی پراندی نبودش از همون اول همچی مالی هر از گاهی ز زوره درد کاری میگفت اشعارکی آبدوغ خیاری خیالش ما گلان باغ دنیا میترسیم از هجویات آقا خلاصه وه چه خوب دادیم دودش گذاشتیم دنب او را رو کولش بهار را به نام گل كوه را به نام سنگ درخت را به نام برگ مرا ... به نام كوچكم صدا بزن | ||||||||
| | |
| | #2395 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: IR-TEH
(View Stats)
تشکرها: 807
تشکر شده 1,304 بار در 593 پست
کتاب مورد علاقه : آتش دزد , شاهزاده ايرا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چو توانی گذار بر کول دُم من , ای فهیمه! ![]() هر گه سرودی شعری بر وزن شعرم بیا بسروی شعری چنانـــــــــــ هم! ![]() (قافیه داشت؟...) mДЋЬóĎŠξ7ÉŅ ![]() ] - pishro - - bahram - - amir khalvat - - (ho3ein(eblis - - Yas - | ||||||||
| | |
| | #2396 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 26
تشکر شده 1,032 بار در 180 پست
کتاب مورد علاقه : cheshm haii be range asal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نون و پنیر و بامیه تیتان زدی تو زاویه شعرت نداشت هیچ قافیه!!!!!! !akh jooooooooooooooooooooooooooooooon!delam vase saito bache ha hesabi tang shode booooood _._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._. _._._._._._._._ ![]() ....................only real madrid ................... | ||||||||
| | |
| | #2397 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,033
تشکر شده 1,394 بار در 365 پست
کتاب مورد علاقه : رمان علمی نیمه تخیلی | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلامي مي نمايم من به دوستان به آن قوم سياه و سرخ پوستان به دنيا ، خانم زيباي اين سايت كه اشعاري مزخرف مي كند رايت اگر چه چهره اش خوب و قشنگ است وليكن شعر او خيلي جفنگ است (شبيه كوفتن آب تو هونگ است ) ( همون هاون خودمونه) شباي جمعه شام من حليمه درود و دست مريزاد به فهيمه به مهناز و به شهناز و عسل جان تحيت بر جميع الناس ميدان خصوصا خاله ي طناز و شوخم ام اچ پي يار ناز و كله پوكم دلم تنگيده بود از بهرتان سخت نمايم من دعا باشيد خوشبخت پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت ، نا خلف باشم اگر من به جويی نفروشم | ||||||||
| | |
| | #2398 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: روي زمين خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : n تا کتابه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
درین مدت نبودی سایت بود عالی گمان کردم برایت هست درس عبرت اون همه ضایع شدنهات پیش ملت زهی خیال باطل،تو هستی نادان ولی بازهم در آخر کل هستی نالان تو گویی که اشعار چو دُر من جفنگه!! ![]() مشنگی از مخ توست که هنگه!!(یعنی خودتو دریاب )ولی اگر داری خیال کل کل با خانوم ها بهتره بری با بزرگترت برگردی فردا | |||||||||
| | |
| | #2399 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: under the rain
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Twilight- vampire kisses-vampire diaries حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من به دنيا دوست خوبم كه كرده روي روحي رو چه خوب كم چرا روحي كند كاري كه باز آرد پشيماني جودي! هرکسی را بیشتر دوست داریم و می خواهیم که بیشتر دوستمان بدارد باید برایش خاطرات خوش زیادی بسازیم تا بتوانیم دردلش ثبت شویم. دوستدارتو : بابالنگ دراز وبلاگ من http://negahbaneshab.persianblog.ir/ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #2400 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : n تا کتابه! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| giso, mhp, این, با, بقیه, بین, تاییک, تو, روحی, شعر, فقط, و, کل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |