| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 145
تشکر شده 1,481 بار در 458 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اي روحيه نمكدون بيا كمرتو بلرزون (كنايه از اينكه بيا اعلام وجود كن) مشكلات را با مداد بنويس و پاك كن را در اختيار خدا بگذار . ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,033
تشکر شده 1,394 بار در 365 پست
کتاب مورد علاقه : رمان علمی نیمه تخیلی | بدون امتیاز : 0 امتیاز عجب ! گشته دوباره گرم بازار شدند جمع دور هم یاران بیکار پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت ، نا خلف باشم اگر من به جويی نفروشم | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز گر من بیکارم لابد تو هم بیکاری یاشار حواست هست چه می گویی ای گاری خاک خواهی شد! از رخ آیینه ها هم پاک خواهی شد. چون غباری گیج،گم،سرگشته در افلاک خواهی شد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز كنم اينجا بازار گرمي ندارم از اين كار هيچ شرمي | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشم آيد ز بيكاران الاف كه هر دم در اينجا مي زنند لاف | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان علمی نیمه تخیلی | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشم آید که بازارم کنی گرم فقط کل کل نکن که میشوی نرم | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 1,168 بار در 143 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بیطرف هستم در این درگاه من کل ندارم با کسی این آگاه من گر کسی یاری بخواهد باز من یار هستم بهر او این بار من زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز ترا یک جمله در عمرت درست گفتی ای یاشار نکن این جمله را دگر دروغ یاشار آنگه که تو می گویی منم برادر روحانی حالا هم باید فکر اینجاش رو می کردی ای برادر روحانی | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان علمی نیمه تخیلی | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببین آقا یاشار من حال ندارم دارم از کله صب کل میزارم به اون تایپیک دیگه تو زدی سر؟ مواظب باش که با من نکنی قهر | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام نگین دلم گر که تو هم بیایی اینجا شود یه کل کل حسابی ای دختر رویایی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| giso, mhp, این, با, بقیه, بین, تاییک, تو, روحی, شعر, فقط, و, کل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |