| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
تشکرها: 17,915
تشکر شده 28,746 بار در 5,694 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 1,480
تشکر شده 10,960 بار در 2,346 پست
| مرسی باران جون ، با دیدن عکس کارتون های بچه گیم احساس خیلی خوبی بهم دست داد دلم برای اون دوران تنگ شده | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| ویراستار کتاب انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 60,440
تشکر شده 32,527 بار در 4,976 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب :D حالت من : | دست شما مرسی باران جون از کارتون مهاجران عکس نداری بذاری ؟ وقــتی همه چیز خوبه می ترسم، مـا به لنگیدن یک جای کار عـــادت کـــرده ایم . . .!! فرح - مهندس محیط زیست | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | نقل قول:
![]() آخ گفتی یادش بخیر بچگی ![]() چقدر با عشق این کارتونا رو دنبال می کردیم ![]() دست شما خواهش فرحی ![]() ![]() یه چند تایی خودم دارم اما می گردم بیشتر پیدا کردم می ذارم | |||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : لهستان
تشکرها: 26,434
تشکر شده 3,028 بار در 1,719 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد ح حالت من : | سلام ومرسی باران جون ![]() من خیلی کارتون زنان کوچکو دوست داشتم ولی اخرین قسمتشو ندیدم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 9,299
تشکر شده 5,484 بار در 1,298 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | دو سه ماه پیش این کارتونو هر روز نشون میداد.منم میدیم.خیلی باحال بود.چیه این دی جی مونا.با اون قیافه هاشون. بیخودی حروم میشن لحظه هام به پای تو / تو که دوسم نداری از خیال من برو | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : ABADAN
تشکرها: 11,338
تشکر شده 13,742 بار در 3,375 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | مرسی باران جون من عاشق کارتونای قدیمم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار دوستی ....مهر و وفا دلخوری هم بود ....اما بی جفا اینهمه نیرنگ .....نفس بی مهار اینهمه دوز و کلک ....دربین ما دوستی بود و ....محبت بی دریغ راستی بود و .....صفا و مرحبا عاشقی هم بود ...اما عشق پاک تاجری هم بود ...اما بی دغا یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار عاشقان ....بی ریا روزگار عاشقان ....بی ریا | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
تشکرها: 17,529
تشکر شده 33,577 بار در 6,655 پست
حالت من : | باران اين دختره كيه؟؟؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | نقل قول:
![]() اشکال نداره ناراحت نباش ![]() کدوم یکی؟ ![]() اون اولیا حنا بیدن ![]() این آخریام خواهرای توی کارتون زنان کوچکن دیگه. فقط من امساشونو نمی دونم یادم نیست تو می دونی؟ | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| ویراستار کتاب انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 60,440
تشکر شده 32,527 بار در 4,976 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب :D حالت من : | | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, حنا, دختری, در, زنان, عکس, مزرعه, چند, کارتون, کوچک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |