| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: انتخاب بهترین جمله عاشقانه | |||
| 1 | | 82 | 56.94% |
| 2 | | 43 | 29.86% |
| 3 | | 51 | 35.42% |
| 4 | | 55 | 38.19% |
| 5 | | 54 | 37.50% |
| 6 | | 80 | 55.56% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 144. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,073
تشکر شده 197,364 بار در 18,595 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیاین رای بدین دیگهههه دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تبريك به شركت كننده هاي عزيز واسه جمله هاي قشنگشون راي دادم پشت سیاهی های دنیامان سیاهی بود معشوقه ام بودی و هستی و نخواهی بود =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= خيلي حرفا توي قلبم ، هست هنوزم كه هنوزه نميخوام اصلا بدوني كه دلت واسم بسوزه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= با تمام وجود غمگینم مث وقتی كه زن نمیسازه مث وقتی كه دوست میمیره مثل وقتی كه تیم میبازه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= دلم لك ميزنه واست ، زماني كه ازم دوري ولي در خاطرم هستي ، ديگه اينجاشو مجبوري اگر حرف حرف من باشه ، هنوزم مرد و مغرورم ولي ميرم تو خوش باشي ، منم اينجاشو مجبورم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: هر کجا هستم باشم اسمان مال من است
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حریم عشق.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 3 و 5 رای ادم معرکه بود مخصوصا 3......... تو می روی و من صدای قدم های تو را می شنوم ... پارسال با او زیر باران راه می رفتم...امسال راه رفتن او را با دیگری در زیر باران اشک هایم دیدم...شاید باران پارسال هم اشکهای فرد دیگری بود... http://www.forum.98ia.com/blogs/62885-nazi-nazi.html از وبلاگم دیدن کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شووووووووووووووووووووووت چه کسی می گوید که گرانی شده است!دوره ارزانی است! چه شرافت ارزان!تن عریان ارزان!آبرو قیمت یک تکه نان! و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان! | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو باغچه
(View Stats)
تشکرها: 10,101
تشکر شده 2,199 بار در 575 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی-از تو می گری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همه رو خود بچه ها گفتن ؟ http://www.forum.98ia.com/t418533.html بچه های نود و هشتی بشتابید ![]() وبلاگ من : http://kosholo.blogsky.com/ سر بزنید دیگه ![]() بلـــــه زوره خوووو | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 34,076
تشکر شده 13,169 بار در 4,096 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ما هم به 1 رأی دادیم... | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,073
تشکر شده 197,364 بار در 18,595 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: in sky
(View Stats)
تشکرها: 14,097
تشکر شده 7,496 بار در 1,766 پست
کتاب مورد علاقه : امانت عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 1-2-36 رای دادم ولی 6 رو از همه بیشتر دوست داشتم !!! just g2m نمی خواهم بعد از مرگم به احترامم یک دقیقه سکوت کنی ...اکنون که زبانت نیش دارد دهنت را ببند!! باید به بعضیا گفت : اگــه هیچی بـه روت نمیارم ؛ فـکــــر نکن نفهمم ... ارزشش رو نــداری ... !!! ![]() خدایا به جز خودت به دیگری واگذارم مکن ... ! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اول, جملات, دور, عاشقانه, مسابقه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |