| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: انتخاب بهترین جمله عاشقانه | |||
| 1 | | 82 | 56.94% |
| 2 | | 43 | 29.86% |
| 3 | | 51 | 35.42% |
| 4 | | 55 | 38.19% |
| 5 | | 54 | 37.50% |
| 6 | | 80 | 55.56% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 144. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #131 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 19,052
تشکر شده 15,907 بار در 5,944 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بشتابید بشتابید بچه ها داره تموم میشه هاااااااااااااااا بدویید تا عقب نموندید و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| |
| | #132 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,073
تشکر شده 197,362 بار در 18,595 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیاین رای بدین ساعتهای آخره هاا دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #133 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,073
تشکر شده 197,362 بار در 18,595 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب با تشکر از تمام کسانی که تو این دور از نظر سنجی شرکت کردن شماره 1 نفر اول تو این دوره شد که میره برای فینال خستگی نباشین همگی تا دوره بعدی ... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اول, جملات, دور, عاشقانه, مسابقه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |