| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 15,674
تشکر شده 38,625 بار در 5,137 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز گم کردن ها و نگفتن ها گم کرده نمی گوید چه چیز را گردش می کند میان مهمانخانه خانم سکوت با زلف پسرانه تا سکوت ازلی را بیاشوبد از نگفتن ها چه هرج و مرجی یک حلقه ی بی تعهد را جا گذاشته در پیش بند ظرف شویی وسوسه می شود اما به یاد نمی آورد قغاعده ای هم ندارد یافتن ها ، نهفتن ها کبوتری ابلق ب تخته های مطبخ نوک می کوبد نسیم می زود ، می گذرد ، گلبرگ های پژمرده را می روبد تنها کاغذ های خط خطی شاهدند در سبد زیر میزش رفیقانه کاش خدا منو ببینه، ببینه چه گیج و خسته ام دستمو محکم بگیره ، بگه که نترس، من هستم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 15,674
تشکر شده 38,625 بار در 5,137 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پایان لینک موبایل: ژالیزیانا | محمد علی سپانلو | موبایل لینک pdf: ژالیزیانا | محمد علی سپانلو | دانلود | ||||||||
| |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: طبقه بالا اتاقی که روبه رو به پله است
(View Stats)
تشکرها: 9,188
تشکر شده 7,457 بار در 1,157 پست
کتاب مورد علاقه : everythig حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشید ممنون | ||||||||
| |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: شهر باران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر، ارمیا | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشید! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شب های بـــابـــل گوشه ای از تاریخ جذاب و هیجان انگیز زندگی کوروش ![]() | ||||||||
| |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشی گلم اشتـباه من این بـود، عمـق رابطه مان آنقدر نبود که درون آن شـیرجه زدم انصاف نبود، رفتنت با خودت بود، فراموش کردنت با من! ![]() | ||||||||
| |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,130 بار در 14,665 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشی پگاه... تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 31,115
تشکر شده 94,841 بار در 3,734 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشی عزیزم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,073
تشکر شده 197,361 بار در 18,595 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشی عزیزم قفل دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| سپانلو, علی, محمد, ژالیزیانا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |