| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: ایا با دو جلدی شدن داستان موافقید ؟ | |||
| بله | | 53 | 21.90% |
| خیر | | 189 | 78.10% |
| رأی دهندگان: 242. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #101 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : طهران
تشکرها: 3,758
تشکر شده 1,401 بار در 327 پست
کتاب مورد علاقه : کوری حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز مرسی عزیزم خسته نباشی همه آدما یه حزب باد درون دارن. بعضیها در حد نسیم، بعضیها در حد طوفان! ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #102 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : تو زمین خدا
تشکرها: 70,105
تشکر شده 7,693 بار در 1,682 پست
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز ممنون خسته نباشی چه خوش خیال است فاصله را می گویم به خیالش مرا از تو جدا کرده نمی داند جای تو امن است اینجا در میان دل من..... | ||||||||
| |
| | #103 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : باغ خودم
تشکرها: 19,749
تشکر شده 16,882 بار در 2,618 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز مرسی عزیزم ![]() خسته نباشی ![]() | ||||||||
| |
| | #104 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 16,818
تشکر شده 4,078 بار در 1,217 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز خسته نباشی عزیزم ![]() نمیدانم فراموش کردن درد داشت یافراموش شدن... به هرحال فراموش کردم فراموش شدنم را...! ![]() | ||||||||
| |
| | #105 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : المان-برلین
تشکرها: 2,951
تشکر شده 1,208 بار در 574 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز خسته نباشی عزیزم من ..... این روزها ..... صدای ثانیه ثانیه فراموش شدنم را .... می شنوم ..... | ||||||||
| |
| | #106 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 159,582
تشکر شده 366,506 بار در 31,120 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست مفید : +3 امتیاز تشکر مجدد قفل برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید قوانین مهم بخش ترول | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| عشق, مرثیه, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |