| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز سلامي دوباره به همه ي دوستان ![]() اومدم با يه مسابقه جديد ديگه ![]() همون طور كه ميدونين شب يلدا نزديكه ![]() و همون طور كه ميدونين بازار هندونه داغه تو اين شب ![]() تصميم گرفتم از اين هندونه ها يه استفاده جالبي بشه ![]() هر كس هر طوري كه ميتونه هندونه خودش رو تزئين ميكنه براي مثال مث اين شكل ![]() ![]() حالا همه نرين مث اي شكل درست كنين ![]() يني ميخوام خلاقيت رو بتركونين ![]() براي اينكه مطمئن شيم عكس ها از خودتونه هم روي يه تيكه كاغذ كوچيك عبارت "www.98ia.com" رو بنويسين و يه جوري به اين هندونه بچسبونين كه شكل ظاهري هندونتون خراب نشه ![]() راستي فراخوان تا 3 دي ادامه داره و بعدش تاپيك نظرسنجي زده ميشه ![]() ميتونين همين حالا برين هندونه بخرين و تمرين كنين ![]() عكس ها رو وقتي گرفتين آپلود كنين و واسه من پيغام شخصي كنين ![]() در ضمن نرين بدين دوست و آشناها درست كنن هدف برد و باخت و امتياز نيست فقط اينه كه خودمون رو محك بزنيم و دور هم خوش باشيم![]() جايزه ها هم : نفر اول يك باغ هندونه ![]() نفر دوم اشتراك يه هفته هندونه رايگان ![]() نفر سوم هم يه قاچ از همه ي هندونه هاي شركت كننده ها ![]() . . . البته شوخي بود ![]() نفر اول تا سوم به ترتيب 3000 و 2000 و 1000 امتياز دريافت ميكنن ![]() منتظر عكساتون هستم ... ممنون ![]() ![]() راستييي با تشكر از blue berry واسه ايده اوليه مسابقه ![]() پشت سیاهی های دنیامان سیاهی بود معشوقه ام بودی و هستی و نخواهی بود =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= خيلي حرفا توي قلبم ، هست هنوزم كه هنوزه نميخوام اصلا بدوني كه دلت واسم بسوزه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= با تمام وجود غمگینم مث وقتی كه زن نمیسازه مث وقتی كه دوست میمیره مثل وقتی كه تیم میبازه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= دلم لك ميزنه واست ، زماني كه ازم دوري ولي در خاطرم هستي ، ديگه اينجاشو مجبوري اگر حرف حرف من باشه ، هنوزم مرد و مغرورم ولي ميرم تو خوش باشي ، منم اينجاشو مجبورم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط Moeiiin : ۲۶ آذر ۱۳۹۰ در ساعت ۰۳:۳۵ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, # NEGAR #, #ana#, * sogi jOoOn *, *9092*شادی, *بارون پاییزی*, .:AMIR:., Aji_TanNaZ, alice cullen, alonegirl, asaletanha, ashoka, baharinbahar, baran.amad, elnaz 90, elnazpar, farizad, feedback, fereshte.h, iryane, khatere1973, madnes, maedeh7389, malihe ranjbar, Mar.Mar, mina68, monire_74, nairika, nasim angel, nazi nazi, pare, parsa.a, patrishiya, Rainbow Girl, S@H@R, s@r@.m, sadsadsad, sahar sss, se7en-1991, shafagh 69, shahrzad1369, shiva joon, sotazi, Star-crossed, sunthin, sydney, zanbagh, ~Green Angel~, آرتیستون, آنالیا, بازیگوش, حسنا72, دختراسمان, دخترک کولی, سمن ناز, فرودو, مهدیه رادمنش, مهری عراقی, مونا**, نازنین مریم2011, ویولت بودلر, ياابالفضل, پرهوده, چشم عسلی, گل ارکیده |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | پست معمولی : +2 امتیاز فراخوان شروع شد Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: Ir.Teh
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گندم-شیرین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیایــــــن شرکت بوکونید دیگه یهنی کسی نیس؟ ![]() من خودم نمودونم بیام یا نه! اگه شد شرکت موکونم.. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلم گاهی میگیرد...گاهی تنگ می شود گاهی می سوزد...و حتی گاهی... گاهی نه بیشتر وقتها... می شکند اما ... نمیدانم چرا هنوزهم می تپد.. | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,809
تشکر شده 1,030 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا - بر باد رفته - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سخته اما اگه تونستم شرکت می کنم ***---*** این روزها اب و هوای دلم انقدر بارانی ست که رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست........ ***---*** ******* رمانی که شدیدا توصیه میکنم رمانی جذاب و متفاوت از New age *** بازگشت *** | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: any where
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی سخته......فک نکنم ....اما سعی میکنم من همون یه نفر یه جایی سابقم ![]() ![]() عاشقشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بازی عشق و سرنوشت(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تقاص خودخواهی(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 682
تشکر شده 826 بار در 184 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بیاید شرکت کنید دیگه![]() UPPPPPPPPPPPPPP!! | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تونستم میام چه کسی می گوید که گرانی شده است!دوره ارزانی است! چه شرافت ارزان!تن عریان ارزان!آبرو قیمت یک تکه نان! و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان! | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بالا | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها بیایید شرکت کنید دیگه فوقش خراب میشه هندونه رو میخوریم ![]() من اگه شرکت کنم نفر اول میشم ![]() ولی این فرصت رو به بقیه بچه ها میدم | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تو یاد اونایی که هنوز به یادم هستن
(View Stats)
تشکرها: 22,318
تشکر شده 18,929 بار در 5,429 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سخته اما اگه تونستم شرکت میکنم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدو, بهترين, بيا, شب, فراخوان, مسابقه, هندونه, ي, يلدا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |