| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هر جا كه باشم.فضولي؟
(View Stats)
تشکرها: 5,047
تشکر شده 3,021 بار در 653 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی از مسابقه جالبتون منم اگه موقعیتش پیش اومد شرکت می کنم ولی گفتم که تزیین و اینکا رو نمی تونم ولی خراب کاری و عکسه خنده دار به احتمال 80 درصد هستم لیست کتاب های خودم: ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بابا معین گریت برا چیه ؟؟ بیا شوووووووووووووووووووت بچه ها فکر کنم این بدردتون بخوره هندونه ی شب یلدا چه کسی می گوید که گرانی شده است!دوره ارزانی است! چه شرافت ارزان!تن عریان ارزان!آبرو قیمت یک تکه نان! و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان! | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فكر نكنم هندونه شب يلدا رو بدن ما روش آزمايش انجام بديم .... خب اگر بخواهيم شركت كنيم بايد جدا براي خودمون يه هندونه بخريم
| ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: نه خیلی دور...نه خیلی نزدیک
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : آخرین انار دنیا حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز اگر شد می آیـــــــــــــــــــــم.. .... ![]() ...بسی کاره دشـــــــــــواریست![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() "نفســـــک" ...رازیست در این چشم سیاه... ...که بهاران را عزا دار... ...تبِ خویش کند... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آآآآآآآآپ پشت سیاهی های دنیامان سیاهی بود معشوقه ام بودی و هستی و نخواهی بود =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= خيلي حرفا توي قلبم ، هست هنوزم كه هنوزه نميخوام اصلا بدوني كه دلت واسم بسوزه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= با تمام وجود غمگینم مث وقتی كه زن نمیسازه مث وقتی كه دوست میمیره مثل وقتی كه تیم میبازه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= دلم لك ميزنه واست ، زماني كه ازم دوري ولي در خاطرم هستي ، ديگه اينجاشو مجبوري اگر حرف حرف من باشه ، هنوزم مرد و مغرورم ولي ميرم تو خوش باشي ، منم اينجاشو مجبورم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,809
تشکر شده 1,030 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا - بر باد رفته - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز معین جان این خیلی سخته کاش می گفتی تزیین سفره شب یلدا ، بهتر نبود؟ همه هم می تونستن ***---*** این روزها اب و هوای دلم انقدر بارانی ست که رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست........ ***---*** ******* رمانی که شدیدا توصیه میکنم رمانی جذاب و متفاوت از New age *** بازگشت *** | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: هر کجا هستم باشم اسمان مال من است
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حریم عشق.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من میشینم و تماشا میکنم............. تو می روی و من صدای قدم های تو را می شنوم ... پارسال با او زیر باران راه می رفتم...امسال راه رفتن او را با دیگری در زیر باران اشک هایم دیدم...شاید باران پارسال هم اشکهای فرد دیگری بود... http://www.forum.98ia.com/blogs/62885-nazi-nazi.html از وبلاگم دیدن کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: ........
(View Stats)
تشکرها: 1,979
تشکر شده 4,498 بار در 794 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم هستمممممممم البته شاید ولی از اول انتخاب میکنین یا از آخر؟؟ زیباترین یا خنده دارترین؟؟؟ آقا اجازه؟؟ ![]() حتما خودمون باید درستش کنیم؟؟؟ نمیشه یکی دیگه درست کنه ما سوءاستفاده کنیم؟؟ ![]() | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() نقل قول:
| ||||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: ........
(View Stats)
تشکرها: 1,979
تشکر شده 4,498 بار در 794 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب این که خیلی نامردیه من میخوام دزدی کنم شما که نمیفهمین خودم درست کردم یا جنس دزدیه | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدو, بهترين, بيا, شب, فراخوان, مسابقه, هندونه, ي, يلدا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |