| |||
| | #91 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: جهنم
(View Stats)
تشکرها: 15
تشکر شده 810 بار در 474 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهايي به رنگ عسل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هورا هورا یه مسابقه دیگه!!!! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #92 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز كسي نميخواد عكس بفرسته ؟ پشت سیاهی های دنیامان سیاهی بود معشوقه ام بودی و هستی و نخواهی بود =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= خيلي حرفا توي قلبم ، هست هنوزم كه هنوزه نميخوام اصلا بدوني كه دلت واسم بسوزه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= با تمام وجود غمگینم مث وقتی كه زن نمیسازه مث وقتی كه دوست میمیره مثل وقتی كه تیم میبازه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= دلم لك ميزنه واست ، زماني كه ازم دوري ولي در خاطرم هستي ، ديگه اينجاشو مجبوري اگر حرف حرف من باشه ، هنوزم مرد و مغرورم ولي ميرم تو خوش باشي ، منم اينجاشو مجبورم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #93 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: شهر راز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شعر ، رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الان با این وضعیت مسابقه برگذار میشه ؟؟؟؟؟ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب العصر و الزمان ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #94 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فعلا كه نه (به دليل تعداد كم عكس ها) | ||||||||
| |
| | #95 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
(View Stats)
تشکرها: 3,254
تشکر شده 2,618 بار در 1,174 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شووووووووووووووووووووووت يک وقتايـي هست که بايد لم بدي يه گوشه و جريان زندگيت رو فقط مرور کنـي... بعدشم بگـي به سلامتـي خودم که اينقدر تحمل داشتم...!!! | ||||||||
| |
| | #96 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 3,426
تشکر شده 1,254 بار در 140 پست
کتاب مورد علاقه : خاک های نرم کوشک | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیاید شرکت کنید دیگه وگرنه مسابقه برگزار نمیشه عکس خوشگلم رو نمیبینید حس می کنم ، حسم به تو حسی نو است حسم برای حس تو ، شعری نو است حس می کنم ، حس کرده ای احساس من احساس حسم حاسد و جنسی نو است حدسی بزن ، حسم حسود حس کسیت احساس تو بر حس من ، حدسی نو است در حس تو ، احساس من محسوس شد احساس کن حس مرا ، حسی نو است سحری بکن ای ساحر احساس من هر حس تو نسبت من ، سحری نو است مبحوس گشت احساس من از حس تو حساس کن احساس خود ، فصلی نو است !!! بغض هایم را نگه میدارم. بعضی وقت ها سبک نشوم سنگین ترم… | ||||||||
| |
| | #97 (لینک مستقیم) | |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
فراخوان بسته شد عكسها رو براي استاتر خصوصي كنيد Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , | |
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بدو, بهترين, بيا, شب, فراخوان, مسابقه, هندونه, ي, يلدا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |