| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم داستان بهتر بود ؟ ( اگه میشه حداکثر سه رای بدید) | |||
| داستان 1 | | 30 | 37.50% |
| داستان 2 | | 23 | 28.75% |
| داستان 3 | | 33 | 41.25% |
| داستان 4 | | 57 | 71.25% |
| داستان 5 | | 43 | 53.75% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 80. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز سلام سلام سلام ![]() ![]() بالاخره روز موعود فرا رسید و اولین گروه از نظر سنجی مسابقه شروع از من پایان با تو آغاز میشه . ![]() 1- خیلی ممنونم از دوستانی که این مسابقه رو قابل دونستند و اومدند شرکت کردند . ![]() 2-همونطور که می دونید تمام داستانای دوستان ادامه این پاراگرافه : توی صف بلیت سینما بودم ، هنوز نیومده بود ، بلیت رو که گرفتم بهش زنگ زدم .... جواب داد : - بله ؟ گفتم : کجایی ؟ من بلیت رو گرفتم . - من جلوتم اون ور خیابون ! روبروم رو نگاه کردم ... تنها نبود ... باورم نمی شد ؛ همراهش ... که ایشالا می خونید و به بهترین ترین داستان رای می دید . 3- یه درخواستی داشتم که شاید عجیب باشه و اون اینه که خواهشا از بین این 5 داستان حراکثر به 3 تاشون رای بدید ... چون تجربه ای که من داشتم تو این نظر سنجی ها ، دیدم که مثلا یه داستان رایش جلو میفته ، جلو که اقتاد بقیه میان و خودشون رو راحت می کنند و میگن به همه رای دادیم و فقط تعداد رای ها تغییر می کنه و هیچ تغییری توی اختلاف آرا پیش نمیاد ... پس اگه میشه برای بالا رفتن هیجان مسابقه هم شده این لطف رو بکنید و فقط حداکثر به 3 داستان رای بدید. 4- آخرش رو هم می دونید که ! اسامی شرکت کننده ها به ترتیب داستان ها نیست ، کسی حق تبلیغ خصوصی و پروفایل نداره ... هرکسی هم فهمید کدوم داستان مال کیه ، لو نده که اون داستان حذف میشه 5- در ضمن هرکی بیاد رای بده و نظرش رو نگه خیلی بده ! ![]() این هم وصیت آخرم : فکر کنید این تاپیک یه توپه !!! تا می تونید شوتش کنید ، خدا رو چه دیدید ! شاید یه دفعه گل شد ! ![]() و اما اسامی شرکت کننده های این هفته : 1- ¸•°*~NEGAR~*°•¸ 2-~*tiyam*~ 3-فاطیما_ 4-شایسته بانو 5-Kalafe این هم داستاناشون : داستان 1 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان 2 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان 3 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان 4 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید داستان5 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید قسمتي از دفترچه خاطرات معشوقه ي نيوتن : اشك هاي من هم به زمين مي افتاد ، اما .......... تو سيب را ترجيح دادي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط FooLaD : ۴ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۲۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | پست مفید : +4 امتیاز نظرسنجي شروع شد ![]() تبليغ در پروفايل ها و پيام خصوصي خلاف قوانينه Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 1 رای دادم | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رای بدید دیگه ....
| ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تو قلب پسرم
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من هم به 3 رای دادم ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 3 راي دادم ولي همشون جالب بودن اين اسم عسل و اميد كه تو داستانها تكرار شده بود اتفاقي بود ؟؟؟ |
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر اسمون شب
(View Stats)
تشکرها: 8,509
تشکر شده 29,810 بار در 850 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همشون خوب بودن دلم نیومد به یکی رای بدم پ به همشون رای دادم ![]() ولی فکر کنم اون داستان اخریه مال نگار ها اخه اخرش مرد نگارم تو خط اینجور رماناس ببین تفاوت اسطوره قرمز رو با ابی | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره نیلوفر راست میگه عسله چه باحال بود !! منم رایمو انداختم تو قوطی!!! | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب خدا رو شكر طلسم شيكست !!!! ![]() بياييد راي بدهيد | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: دم در بده بفرما تووو!
(View Stats)
تشکرها: 3,264
تشکر شده 4,646 بار در 1,460 پست
کتاب مورد علاقه : نمیشه گفت..! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به 4 رای دادم http://www.forum.98ia.com/t500968.html ترجیح می دهم با کفش هایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, اول, با, تو, سنجی, شروع, مرحله, مسابقه, من, نظر, پایان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |