| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم داستان بهتر بود ؟ ( اگه میشه حداکثر سه رای بدید) | |||
| داستان 1 | | 30 | 37.50% |
| داستان 2 | | 23 | 28.75% |
| داستان 3 | | 33 | 41.25% |
| داستان 4 | | 57 | 71.25% |
| داستان 5 | | 43 | 53.75% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 80. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آپ ..........آپ
| ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز راستی دور دوم از کیه ؟؟؟1 | ||||||||
| |
| | #83 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
والا همه بی تقصیرند ، اولا دلیل اینکه این مسابقه تمدید شد ، به خاطر مشکلیه که واسه سایت پیش اومده دوما این پیشنهاد مدیران سایت بود که حق دیگران ضایع نشه ایشالا نوبت شما هم میرسه قسمتي از دفترچه خاطرات معشوقه ي نيوتن : اشك هاي من هم به زمين مي افتاد ، اما .......... تو سيب را ترجيح دادي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| |
| | #84 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,879
تشکر شده 44,316 بار در 10,201 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نظر سنجی بسته شد . | ||||||||
| |
| | #85 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من خیلی دوست دارن زودتر برگزار بشه ... ولی بنا پیشنهاد مدیران ... صبر میکنیم تا مشکل سایت هر چه زود تر حل بشه ویرایش توسط FooLaD : ۱۸ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۱۸ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #86 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خوب !!! می رسیم به بخش اعلام نتایج ! ![]() نفر اول : شایسته بانو !!! .... نویسنده داستان شماره 4 ![]() شایسته بانو تبریک می گم ... شما رفتی فینال ... 1000 امتیاز ناقابل هم برات ارسال میشه ![]() ![]() و اما داستانهای بعدی ! نفر دوم : نگار .... نویسنده داستان شماره 5 نفر سوم : تیام .... نویسنده داستان شماره 3 نفر چهارم : فاطیما .......نویسنده داستان شماره 1 نفر پنجم هم : کلافه ......نویسنده داستان شماره 2 به امید رفع هر چه زودتر مشکل سایت و برگزاری ادامه مسابقه | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, اول, با, تو, سنجی, شروع, مرحله, مسابقه, من, نظر, پایان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |