| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرسنجی:*دور فینال مسابقه ی نقاشی های گرافیکی* | |||
| f_javid | | 49 | 64.47% |
| ¸•°*~NEGAR~*°•¸ | | 36 | 47.37% |
| ~~llonelly girll ~~ | | 39 | 51.32% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 76. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #71 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تو قلب پسرم
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شوتینگ گفتم یهو شوت کنم تاپیک غافلگیر شه بیاین رای بدین ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #72 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,480
تشکر شده 44,531 بار در 1,260 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فقط گفتیم یه سلامی عرض کنیم و یه شب خوشی به دوستان گفته باشیم که کار دیگه از شوتینگ و این حرفا گذشته. رمان کامل شدۀ عشق چیز دیگری است | F_JAVID رمان تقلب | F_JAVID ![]() لینک نقد و نظر رمان تقلب | F_JAVID رمان های پیشنهادی عصیان | Banner کاربر انجمن من کودکیم را می خواهم..... پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن بازنشسته | mirage کاربر انجمن خانه ای روی ابرها | baran.amad کابر انجمن مستی برای شراب گران قیمت...؟!؟ | shahtut کاربر انجمن | ||||||||
| |
| | #73 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: طهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به ~~llonelly girll ~~ رای دادم...... ماهیه شده بود باورش تور اگه بندازن سرش میشه عروس ماهی ها شاه ماهی میشه همسرش... ماهیه باورش نبود تور اگه بندازن سرش نگاه گرم ماهیگیر میشه نگاه آخرش... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آیا از رمان های تکراری خسته شدید؟؟ آیا به دنبال یک رمان زیبا و سرگرم کننده هستید ؟؟ پس کلیک کنید... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ** طرفداران شهاب حسینی ** . . . | ||||||||
| |
| | #74 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,480
تشکر شده 44,531 بار در 1,260 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر.چشمهایش.دایره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بازم که اینجا کسی نیست. | ||||||||
| |
| | #75 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,879
تشکر شده 44,316 بار در 10,201 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نظر سنجی بسته شد . | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #76 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نظر سنجي تموميد ؟؟؟؟؟؟
| ||||||||
| |
| | #77 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا حيف شد.... ![]() ![]() دلم واستون تنك ميشه خببب ![]() عادت كرده بودييما....![]() ![]() تبريك تببببريييك تبريييك...... اعلام نتايج فيناال مسابقه نقاشى ![]() f_javid 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ llonelly girll~~ 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ¸•°*~NEGAR~*°•¸ 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() f_javid جان تببريك... ![]() ![]() از همتون واسه شركتتون ممنون واسه تبليغاتون ممنووون... واسه استقبالتون ممنوون.... حالا ميام امتياز ميديم ![]() ![]() ![]() ما بازم مسابقه ميخوايم ![]() ![]() خيلى خوشﮓذشت...مرررسىىى....از همههههه...از همههه كه راى دادن... ![]() اما خدايي راى هاى فينال كم بوودا...![]() خداحافظ... دوستون داريم.... ![]() ![]() نر ﮓس و كيميا ![]() ![]() (دختتترم دلمان تنﮓ شده...)جات خالى... ![]() ![]() ![]() تا جند وقت نميام بجه هاى نودهشتيا واقعا دوستون دارم و دلم واستون تنك ميشه ممنون از همه واسه ب وجود آوردن اين محيط آرامش بخش :** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید |
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دور, فینال, مسابقه, نقاشی, های, گرافیکی, ی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |