| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترين شكلك ؟؟؟ | |||
| شماره 1 | | 19 | 27.14% |
| شماره 2 | | 19 | 27.14% |
| شماره 3 | | 49 | 70.00% |
| شماره 4 | | 52 | 74.29% |
| شماره 5 | | 12 | 17.14% |
| شماره 6 | | 26 | 37.14% |
| شماره 7 | | 13 | 18.57% |
| شماره 8 | | 28 | 40.00% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 70. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز سلام به همه ي دوستان ![]() با شما هستيم با اولين دوره بامزه ترين مسابقه سايت ![]() شكلك هاي انگشتي ![]() اول از همه ممنون از همه كسايي كه زحمت كشيدن هنر به خرج دادن و عكساشونو فرستادن ![]() تو هر سري 8 تا عكس ميذارم .. 8 عكسي كه به ترتيب واسم فرستاده شدن (ترتيب زود بودن) ![]() - نگين كه كدوم عكس مال خودتونه (اگه بگين حذفين) - تبليغ توي پيغام شخصي و پروفايل و تاپيك ممنوعه (اگه كنين حذفين) - نظرسنجي چندگانه هستش (به هر چند نفري كه ميخواين راي بدين) اينم از هنر دوستان ![]() شماره 1 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 2 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 3 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 4 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 5 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 6 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 7 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شماره 8 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید حتما راي بدين تا يه مسابقه توپ داشته باشيم![]() پشت سیاهی های دنیامان سیاهی بود معشوقه ام بودی و هستی و نخواهی بود =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= خيلي حرفا توي قلبم ، هست هنوزم كه هنوزه نميخوام اصلا بدوني كه دلت واسم بسوزه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= با تمام وجود غمگینم مث وقتی كه زن نمیسازه مث وقتی كه دوست میمیره مثل وقتی كه تیم میبازه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= دلم لك ميزنه واست ، زماني كه ازم دوري ولي در خاطرم هستي ، ديگه اينجاشو مجبوري اگر حرف حرف من باشه ، هنوزم مرد و مغرورم ولي ميرم تو خوش باشي ، منم اينجاشو مجبورم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, Aji_TanNaZ, alizee, blue-girl, elahe70, Elnaz, elnaz 90, feedback, FooLaD, khale rize, m.mahya, Mahed, mehrsa_m, Mina, mina68, NAFISS1991, NAVA22, NILOUFAR, NO ONE, sahar sss, sahely, samanka80, se7en-1991, shahrzad1369, smart girl, Star-crossed, sunshine.h, thunder555, ~jOojoO.tAlA~, ~katrin~, ~pArnYa~, ~shahrivar~, ~sun daughter~, م.ن, مهستی, مونا**, مینا, نازنین مریم2011, ویاخنا, یاس نبی, یگانه |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نظرسنجي شروع شد تبليغ در پروفايل ها و پيام خصوصي خلاف قوانينه![]() Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: جهان سوم
(View Stats)
تشکرها: 14,126
تشکر شده 430,537 بار در 2,157 پست
کتاب مورد علاقه : هیچی | بدون امتیاز : 0 امتیاز چ باحال بودن ن ن ن... ![]() بابا معین حجم عکسا رو کم میکردی با بدبختی بازشون کردم ![]() ![]() بعضی ادم ها بزرگند... خیلی بزرگ... یا اگر هم بزرگ نباشند انقدر ادعای بزرگی شان میشود که باور کنی بزرگند... وقتی میفهمی از خودت هم کوچکترند فقط دوست داری از بزرگی زیادی شان عق بزنی... | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تو قلب پسرم
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما رای دادیم ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه و غزال و ایلگار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بابا ایول به این همه خلاقیت واقعا" خوشگل بودننننننننننننننننننننن باریکلا بعضیاشونم خیییییلی خوشگل بودن رایمونو دادیم | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: نـ ـودهشتیـ ـا
(View Stats)
تشکرها: 3,614
تشکر شده 548 بار در 141 پست
کتاب مورد علاقه : سهـم مـن از زنـدگی و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هـــــــــوراااااااااااا بلاخـــره مســابقه شــــروع شــــد ![]() ![]() بابا ایــول خیلــی جالب بــودن دستـتون طــلا ![]() همشــون زحمـت کشـیـدن ولی شمــاره 4 زیبــاتـر بـــــود ![]() بـه 4 رای دادم بیـــــــــــــــایـین رای بــــــــــــدیــن ![]() ![]() ![]() کـی رفتــــه ای ز دل کــه تمـنــا کنــم تــو راکـی بــوده ای نهفــتـه کـه پیــدا کنــم تـــو را غیبـت نکـــرده ای کــه شــوم طــالب حضـــور پـنهــان نگشــتـه ای کـه هویــدا کنـــم تــو را ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: !!!!!!
(View Stats)
تشکرها: 16,064
تشکر شده 10,103 بار در 2,562 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته | بدون امتیاز : 0 امتیاز بابا جونم در اومد عکسا وا شه..... ![]() ![]() من به 2-4-6 رای دادم..... ![]() همشون خیلی قشنگ بودند........ | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پريچهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به ٤ و ٦راي داديم! قسمتي از دفترچه خاطرات معشوقه ي نيوتن : اشك هاي من هم به زمين مي افتاد ، اما .......... تو سيب را ترجيح دادي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق ویک دروغ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به 4/ 2 رای دادیم ![]() مادرم شاخه گل باغ بلور، پدرم فاصله عشق و غرور. | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش مسابقات ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: RASHT*¤.¸¸.
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان،روانشناسي،تخيلي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظرم 3 از همه خالاقانه تر بود ....به 4 هم رای دادم
| ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انگشتي, اول, سري, شكلك, مسابقه, هاي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |