| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترين شكلك ؟؟؟ | |||
| شماره 1 | | 19 | 27.14% |
| شماره 2 | | 19 | 27.14% |
| شماره 3 | | 49 | 70.00% |
| شماره 4 | | 52 | 74.29% |
| شماره 5 | | 12 | 17.14% |
| شماره 6 | | 26 | 37.14% |
| شماره 7 | | 13 | 18.57% |
| شماره 8 | | 28 | 40.00% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 70. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 3.4.7.8 رای دادم البته 4 از همه قشنگ تر بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) | ||||||||
| |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,899
تشکر شده 7,676 بار در 1,492 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتـــــــر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مثل اینکه قراره رو 63 بمونه | ||||||||
| |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: در همین نزدیکی
(View Stats)
تشکرها: 5,151
تشکر شده 3,855 بار در 1,402 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت-دالان ب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم اومدم که بشه 64 دست همه درد نکنه قشنگ بودن مرسی معین.مسابقه قشنگیه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,899
تشکر شده 7,676 بار در 1,492 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتـــــــر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مشتکر ما هنو منتظریم | ||||||||
| |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 3,426
تشکر شده 1,254 بار در 140 پست
کتاب مورد علاقه : خاک های نرم کوشک | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون مسابقه قشنگیه............منم به 5تاشون رای دادم............. حس می کنم ، حسم به تو حسی نو است حسم برای حس تو ، شعری نو است حس می کنم ، حس کرده ای احساس من احساس حسم حاسد و جنسی نو است حدسی بزن ، حسم حسود حس کسیت احساس تو بر حس من ، حدسی نو است در حس تو ، احساس من محسوس شد احساس کن حس مرا ، حسی نو است سحری بکن ای ساحر احساس من هر حس تو نسبت من ، سحری نو است مبحوس گشت احساس من از حس تو حساس کن احساس خود ، فصلی نو است !!! بغض هایم را نگه میدارم. بعضی وقت ها سبک نشوم سنگین ترم… | ||||||||
| |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,879
تشکر شده 44,316 بار در 10,201 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نظر سنجی بسته شد . | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 647
تشکر شده 1,216 بار در 396 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم شرکت کردم ولی تو نظر سنجی نذاشتنش امضا ویرایش شد! حجم مجاز ۲۰ کیلوبایت! | ||||||||
| |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,809
تشکر شده 1,030 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا - بر باد رفته - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوره ی دوم از کی شروع میشه؟ ***---*** این روزها اب و هوای دلم انقدر بارانی ست که رخت های دلتنگیم را فرصتی برای خشک شدن نیست........ ***---*** ******* رمانی که شدیدا توصیه میکنم رمانی جذاب و متفاوت از New age *** بازگشت *** | ||||||||
| |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: any where
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای من اگه میدونستم اینقد کم رای میارم شرکت نمیکردم من همون یه نفر یه جایی سابقم ![]() ![]() عاشقشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بازی عشق و سرنوشت(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تقاص خودخواهی(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انگشتي, اول, سري, شكلك, مسابقه, هاي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |