| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترين دست خط | |||
| دست خط اول | | 92 | 51.40% |
| دست خط دوم | | 38 | 21.23% |
| دست خط سوم | | 97 | 54.19% |
| دست خط چهارم | | 40 | 22.35% |
| دست خط پنجم | | 79 | 44.13% |
| دست خط ششم | | 79 | 44.13% |
| دست خط هفتم | | 50 | 27.93% |
| دست خط هشتم | | 42 | 23.46% |
| دست خط نهم | | 84 | 46.93% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 179. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,776
تشکر شده 147,019 بار در 14,753 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز دور دوم! قوانين رو كه ميدونيد! لطفا توجه كنيد اسامي به ترتيب نيست! نفر اول دور قبل lala97i با 151 راي شركت كنندگان دور دوم: شایسته بانو °•ღ بـــامـــزی ღ•° Cloud_Strife ستاره ملک elnaz 90 ~jOojoO.tAlA~ یه نفر یه جایی Kalafe shahrzad1369 دست خط اول: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط دوم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط سوم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط چهارم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط پنجم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط ششم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط هفتم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط هشتم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دست خط نهم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید
| ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, **sevdayi **, *anahit*, *dorsa*, *mahsa*, *NIGHT WOLF*, *rainbow*, *~Faezeh~*, *شایلی*, *عسلی, -2nya-, Aji_TanNaZ, alonegirl, any body, elahe70, elia64, elnaz 90, Lorca, m.mahya, maryam-70, mehrsa_m, mina68, Mino Bookworm, Miss.mona, Moeiiin, NILOUFAR, Persiana, REMIX, Samin goli, shahrzad1369, shiva joon, smart girl, Star-crossed, sunthin, sydney, tono, ~Green Angel~, ~jOojoO.tAlA~, °•ღ بـــامـــزی ღ•°, ستاره ملک, سوگند*, شاهیـن, شایسته بانو, م.ن, ماه منیر, مهرگل, مونا**, پرهوده |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | پست مفید : +3 امتیاز مسابقه شروع شد ![]() تبلیغ در پروفایل ها و پیام خصوصی خلاف قوانین انجمن است Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عكسا باز نميشن :( رو لينك كليك كنيم حالت مخفي بسته ميشه و لينك مخفي ميشه پشت سیاهی های دنیامان سیاهی بود معشوقه ام بودی و هستی و نخواهی بود =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= خيلي حرفا توي قلبم ، هست هنوزم كه هنوزه نميخوام اصلا بدوني كه دلت واسم بسوزه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= با تمام وجود غمگینم مث وقتی كه زن نمیسازه مث وقتی كه دوست میمیره مثل وقتی كه تیم میبازه =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= دلم لك ميزنه واست ، زماني كه ازم دوري ولي در خاطرم هستي ، ديگه اينجاشو مجبوري اگر حرف حرف من باشه ، هنوزم مرد و مغرورم ولي ميرم تو خوش باشي ، منم اينجاشو مجبورم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | پست معمولی : +1 امتیاز ویرایش کردم ![]() البته اگه لینک ها رو انتخاب میکردید و روشون کلیک راست میکردید و Open Link رو میزدید هم عکسها باز میشد |
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: تائوکه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : LORD OF THE RINGS حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اولین رای رو دادم هورا البته اصلا توجه نکردم همینطوری به یکیش رای دادم | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: teh.gharb
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حسن کچل.سفیدبرفی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من رای دادم به شماره ... | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: """Mashhad"""
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من راییییییییییییییییییییییی یییییی دادم...به همگی..اخه همه خوب بود..اما 9 و 1 رو بیشتر دوس میدارم ![]() و مـَن زن شدَم، تحَمُلی پایدار... یِک دنیا... از سیبی گفت که مَن چیدَم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم.. ![]() | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: يه جاي سبز كه زياد بارون مي باره
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مث دفعه قبل عالي بودن مرسي از همه | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 9,672
تشکر شده 21,499 بار در 2,217 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همه عالی بودم... تبریک میگم به بچه ها ![]() ولی لینک عکس 2 برای من باز نمیشه... فکر کنم مشکل داره کاش میتوانستیم لذت با هم بودن را درک کنیم. کاش میدانستیم روزگاری که به هم نزدیکیم، چه بهایی دارد. کاش میدانستیم که چرا مرغ مهاجر، وقت پرواز به خود میلرزد! | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : shahname حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ماهم رای دادیم دست خط های قشنگی بود ممنون دوستان لُطفــا" هـِـی نَپــُرسیـد : دِلتَنگـــی ، چِـه مَعـنی دارد ؟ دِلتنگـــی ، مَعنــی نَدارد ... . . دَرد دارد ! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برتر, خط, دست, دور, دوم, مسابقات |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |