| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,966 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | پست بسیار مفید : +16 امتیاز عاطفه ی عزیزم تولدت مبارک عزیز دلم![]() ![]() ![]() وقتی که پاتو گذاشتی روی این زمین خاکی تموم گل های عالم شدن از دست تو شاکی خدا هم هواتو داشته ، تو رو با گلا سرشته با تو دنیای پر از درد ، واسه من مثل بهشته روز میلادت مبارک عزیزترینم . ![]() ![]() ![]() کادو هم برات یه دونه عنکبوت پلاستیکی گرفتم این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *anahit*, *عسلی, -2nya-, -نازلی-, .rima., alonegirl, armin3, baharinbahar, behiii319, believe me, brain storm, edin, elahe70, farahi, farnaz58, jeneral, lucy, Mahed, marjan.AA, Mino Bookworm, Miss.mona, narg-s, NO ONE, novin, Persiana, raha_sweet, REAL LOVE, reyhane.s, roya jo0on, selena ghomez, shafagh 69, shahrzad1369, sollmaz, sunshine.h, sydney, talayeh, tizaras, ZeYnAb KhAnOoM, ~jOojoO.tAlA~, ×мαhsĭмα×, آرتیستون, آوین., ابی دریا, باران, ترنج خاتون, راما, رها 69, ستاره ملک, شبنم, فرودو, لیا, م.ن, مهدیه رادمنش, مینا, پاسارگارد, یگانه, ღNiUsHaa ღ, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: خونه خودمون!
(View Stats)
تشکرها: 1,109
تشکر شده 877 بار در 289 پست
کتاب مورد علاقه : سنگی بر گوری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مبارک باشه خانمی ![]() ![]() ![]() ![]() اما چه رنجی است لذت ها را تنها بردن و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن و چه بدبختی آزاردهنده ای است تنها خوشبخت بودن! در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است ( دکتر علی شریعتی ) | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 108,073
تشکر شده 197,343 بار در 18,595 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک عزیزم دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,016
تشکر شده 4,660 بار در 1,157 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک ... من روزه ام را از روی هوس نشکستم : http://www.forum.98ia.com/t338402.html یه سر به این سایت بزنید شاید خیلی ها منتظر ما باشند : ![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 3,744
تشکر شده 4,422 بار در 1,742 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مبارک مباااااارک ![]() ![]() ![]() تولدت مبارک عاطفه جون من زنـــم و به همان اندازه از هوا سهــم میبرم که ریــه های تو دردآور است که من ازاد نباشم تا تو به گنـــاه نیفتی قوس های بدنم بیشتر از افکــارم به چشمـانت می آیند تاسف بار است که باید لباس هایم را به میزان ایمــان تو تنظیم کنم (زنده یاد سیمین دانشور) | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: ღ♥مشهد♥ღ
(View Stats)
تشکرها: 412
تشکر شده 1,079 بار در 286 پست
کتاب مورد علاقه : ♥ღدر امتداد حسرت ღ♥ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک عزیزم ایشالا به همه ارزوهات برسی | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 15,674
تشکر شده 38,623 بار در 5,137 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک کاش خدا منو ببینه، ببینه چه گیج و خسته ام دستمو محکم بگیره ، بگه که نترس، من هستم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 34,076
تشکر شده 13,169 بار در 4,096 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدتون مبارک | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 14,007
تشکر شده 13,589 بار در 2,595 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همین نزدیکی ها
(View Stats)
تشکرها: 6,674
تشکر شده 4,815 بار در 1,020 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی کتاب ها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک..... آیا می دانید؟ بدن انسان می تونه تا 45 واحد درد رو تحمل کنه. اما زمان تولد، یک زن تا 57 واحد درد رو احساس می کنه این معادل شکسته شدن همزمان 20 استخوانه! مادرتون رو دوست داشته باشید.... ![]() | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تولدت, عاطفه, عزیزم, مبارک, پاسارگارد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |