| |||
| |||||||
![]() |
| LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #371 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: کره خاکی
(View Stats)
تشکرها: 2,036
تشکر شده 460 بار در 254 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عالییییییییییییییی بود واقعا خسته نباشید......واقعا قشنگه..منتظر پستهای بعدیتون هستممممممممممم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #372 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,165
تشکر شده 111 بار در 39 پست
کتاب مورد علاقه : همسايه من ، شروع از پا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون از هردوتا تون واقعاً كارتون حرف نداره. ![]() من ديشب٦ ساعت خوابيده بودم وتا ساعت٩ هم سركار بودم از وقتي هم كه اومدم در گير دوتا بچه هاي ٢ سالم بودم. ساعت ١٢:٣٠ يادداشت بچه ها رو درمورد كتابتون ديدم امدم يه پست بخونم كه تا الان كه ساعت٥:٣٠ نتونستم كتابتونو ول كنم. واقعاً دستتون در نكنه خيلي مرسي | ||||||||
| | |
| | #373 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 1,932
تشکر شده 28,927 بار در 527 پست
کتاب مورد علاقه : سلطانه اثر کالین فالک حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز منم از این پست خوشم اومد البته انتظار نداشتم اینقدر راحت باقضیه کنار بیان .اما تورو خدا یه کاری نکنین به چشم خواهر برادری همدیگه رو ببینن. ![]() از لجبازی های میشا خوشم میاد لوس وبچه گونه وتکراری نیست.خب به هر حال یکی باید حال این هامین از خود زیادی مطمئن رو بگیره راستی داداش سامان چرا این پسره دم به دم یاد جسیکا میو فته؟به نظرم بجاش یه رقیب جدی وخفن واسه میشا جور کن . اون ندا هم که تو زرد از آب در اومد ونتونست کاری کنه.![]() هیجان داستان کمه یکم بیشترش کنین.موفق باشید نه اندوهی در چشمانم ونه ملالی در سرانگشتانم که نامت را می نویسم... چشم هایم در پیله ای از ابریشم وعشق خواب تورا می بینند شاید نخستین دیدارمان امروز باشد با سلامی در سکوت... ابریشم وعشق | لیلین کاربر انجمن ابریشم وعشق | لیلین کاربر انجمن |نقد وبررسی | ||||||||
| | |
| | #374 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: پشت کنکور
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه - تمنای وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به خورشید عزیز و سامان خان ![]() خیلی عالی مینویسین هردوتون یعنی واقعا فوق العاده است ..... من قبلا از خورشید رمانی نخونده بودم آنتی اولین کاره و باید بگم عالیه ![]() از سامان خان قبلا رمان خونده بودم و مثل رمان های قبلیشون ( کامل شده و در حال تایپ)واقعا عالیه ![]() اول از شخصیت هامین خوشم نمیومد به نظرم خیلی خشک و جدی بود اما الان نظرم عوض شده به نظرم زود در موردش نظر دادم خیلی با میشا بامزه با هم حرف میزنن میشا رو هم که از اول دوست داشتم امیدوارم میشا و هامین به هم برسن ![]() بازم مرسی از هردوتون کاش می شد که به انگشت نخی می بستیم تافراموش نگردد که هنوز انسانیم!! قبل از آنی که کسی سر برسدما نگاهی به دل خسته ی خود می کردیم.. شاید این قفل به دست خود ما باز شود پیش از آنی که به پیمانه ی دل باده کنند همگی زنگ پیمانه دل می شستیم ..کاش پیدا می شددست گرمی که تکانی دهدتاکه بیدار شود،خاطرآن پیمان وکسی می آمد وبه ما می فهماند از خدا دور شدیم... یه مدت نیستم دوستان بدی دیدین حلال کنین ![]() ویرایش توسط Miss.mona : ۴ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۲۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #375 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: شالیزار
(View Stats)
تشکرها: 138
تشکر شده 268 بار در 66 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام، خسته نباشید...فکر کنم سه روزی هست که داستانتونو می خونم... همیشه می ذاشتم آخر که تموم شد و موقع دان رسید بخونم که گیر نکنم اما این سری طاقت نیاوردم... حالا سه روزه وسط این داستان دست و پا می زنم... شدم میشا... شدم این پسره ... ای بابا اسمش یادم رفت... خلاصه مثل وقتایی که خودم داستان می نویسم و تا تموم نشه توش گیر می کنم وسط این داستان گیر کردم و ذهنمو پر کرده... . . دوست دارم یه نکاتی رو بگم... البته اگه شما قصد داشته باشید در آینده کتابهاتون رو چاپ و سراسری کنید وگرنه اگه دوست دارید همین طور یه نویسنده ی وبلاگی باشید که همین الان هم کارتون عالیه اما اگه مبنا بر کمال نویسندگی اتون هست دو سه تا نکته به نظرم رسید که امیدوارم براتون مفید باشه... البته این نکته ها رو از من به عنوان یه دوست داشته باشید نه غیره... . . . توی کتابهای زبان فارسی گفته شده که میشه توی نوشتن جمله های نقل قول از صحبتهای عام استفاده کرد اما شما توی توصیف هم از عامه استفاده می کنید... که باز میگم برای داستانهای وبلاگی بسیار عالیه ![]() . . . یه چند تا تناقض دیدم که مثلا یه جا رنگ جلد دفتر سیاهه یه جا دیگه قهوه ای... که این با یه دور پاکنویس و روخوانی حله... . . . اما... چیز دیگه ای به نظرم نمی آد... کلی گشتم همین ها بود که باید می گفتم... باقی اش محسور کننده است... باقی اش جذابه... . . . امیدوارم ناراحت نشده باشید... چون من با علاقه ی وافری داستانتونو دنبال می کنم... و با دیدن این همه طرفدار به خودم میگم میشه یه روز منم رمان هام رو بذارم و همین قدر ازش استقبال بشه؟... امیدوارم... . . . شاد زی نه در آغوشم نه در نفسهایم نه در دلم که در گلوی منی بغض کردهای و مرا هر لحظه نزدیکتر میکنی به انفجار درونم . . . [ | ||||||||
| | |
| | #376 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: تبعید در زمین
(View Stats)
تشکرها: 8,271
تشکر شده 1,384 بار در 427 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سپید زمستان ،غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایول ایول میشا جونو ایول شیطنتش خیلی خیلی بامزه بود ![]() ![]() هامین هم داره یخش آب میشه ایووووووول ![]() من احتمال میدم که مانتو کرمی رو پس نداده مررررررررررسی زیاد زیاد ![]() آن نیمه دیگر.. نویسنده:anital "رمانی متفاوت و فوق العاده هیجانی"http://www.forum.98ia.com/t421288-3.html سپاااس برای این جدایی شیرین که ایرانی ها را به وصال رساند ![]() ما به دنیا آمده ایم که با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم. آیت الله بهجت من كفش نداشتم و مدام شكايت كردم تا اينكه روزي مردي راديدم كه پا نداشت . هرکس با زندگی می سازد می بازد با زندگی مساز زندگی را بساز "زرتشت" زندگي تاس خوب آوردن نيست، تاس بد را خوب بازي کردنه. هرگز تسلیم نشو هر روز معجزه ی تازه ای اتفاق میافتد عادت كن ؛كه عادت نكني | ||||||||
| | |
| | #377 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,111
تشکر شده 1,525 بار در 84 پست
کتاب مورد علاقه : خیلیا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زیبا می نویسید شخصیت میشا رو دوس دارم ! همچنین مهراب ! | ||||||||
| | |
| | #378 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: طهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز واو الان تو کفم کارتون داره عالی پیش میره خیلی دوسش دارم آنتی رو .... ![]() ![]() ![]() ![]() فقط میترسم اینجام هامین عاشق میشا بشه اونطوری دیگه خیلی تکراری میشه بعد من مهراب رو ترجیح میدم .... ![]() ![]() ![]() ماهیه شده بود باورش تور اگه بندازن سرش میشه عروس ماهی ها شاه ماهی میشه همسرش... ماهیه باورش نبود تور اگه بندازن سرش نگاه گرم ماهیگیر میشه نگاه آخرش... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آیا از رمان های تکراری خسته شدید؟؟ آیا به دنبال یک رمان زیبا و سرگرم کننده هستید ؟؟ پس کلیک کنید... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ** طرفداران شهاب حسینی ** . . . | ||||||||
| | |
| | #379 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خونمون
(View Stats)
تشکرها: 2,072
تشکر شده 350 بار در 227 پست
کتاب مورد علاقه : غزال.درامتدادحسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام چرا پست بعدی رو نمیزاری منتظریم راستی مهراب کجا رفت یک دفعه نقشش از بین رفت.ولی خیلی خوبه که یخ هامین باز شده.ممنون از رمان خوبتون فقط خواهش تندتند بزارید | ||||||||
| | |
| | #380 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: خوشا مرز ایران عنبر نسیم
(View Stats)
تشکرها: 1,206
تشکر شده 150 بار در 60 پست
کتاب مورد علاقه : نمیدونم... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهراب چلاق شده، ترمز ماشینشم که خرابه... نکنه بلایی سرش بیاد؟!!!! ... و داستان غم انگیزی است٬ دستی که داس را برداشت این همان دستی است که یک روز در مزرعه گندم می کاشت! ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| daughter|معرفی, shahrivar, آنتي, عشق, وsun, ونقد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |